Mi smo Željini, Željo je naš!

Da se citiram još jednomBHDragons je napisao/la:Sad treba pružiti podršku našima. Svi na Grbavicu protiv Viteza, podrška je najpotrebnija baš sada, a ne kad sve ide onako kako treba. Vratimo našu lokomotivu na šampionsku prugu.
Nisi morao, evo ja ćuBHDragons je napisao/la:Sad treba pružiti podršku našima. Svi na Grbavicu protiv Viteza, podrška je najpotrebnija baš sada, a ne kad sve ide onako kako treba. Vratimo našu lokomotivu na šampionsku prugu.
Da te ja citiram... Nisam u SA i jedem se iznutra jer necu doci na utakmicuBHDragons je napisao/la:Da se citiram još jednomBHDragons je napisao/la:Sad treba pružiti podršku našima. Svi na Grbavicu protiv Viteza, podrška je najpotrebnija baš sada, a ne kad sve ide onako kako treba. Vratimo našu lokomotivu na šampionsku prugu.
Apsolutno je moguće. Opet kažem treba ih pratit da se uvjerimo u njihov kvalitet (ljudi koji su zaduženi za to) Sigurno je da u našoj ligi ima dosta mladih igrača koji bi mogli postat nesto uz adekvatan rad s njima.Omar500 je napisao/la:I jos igraju na pozicijama gdje nam trebaju igraci. Imaju ugovore do kraja godine, ako budu nastavili s dobrim igrama, ugrabit ih ako je ikako moguce.Jaozinho22 je napisao/la:Bas to hoću reći i treba ih pratit kroz sezonu. Dva mlada igrača s niskim tezistem okretna brza i solidni tehničari.Plava Porodica je napisao/la:Treba ovog Kobiljara ili Lelica nafatat kako
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Ovaj mali Lelic koliko sam danas upratio igrao lijevo krilo. Momak je strašan ima brzinu tehniku a usput i 19 godJaozinho22 je napisao/la:Apsolutno je moguće. Opet kažem treba ih pratit da se uvjerimo u njihov kvalitet (ljudi koji su zaduženi za to) Sigurno je da u našoj ligi ima dosta mladih igrača koji bi mogli postat nesto uz adekvatan rad s njima.Omar500 je napisao/la:I jos igraju na pozicijama gdje nam trebaju igraci. Imaju ugovore do kraja godine, ako budu nastavili s dobrim igrama, ugrabit ih ako je ikako moguce.Jaozinho22 je napisao/la: Bas to hoću reći i treba ih pratit kroz sezonu. Dva mlada igrača s niskim tezistem okretna brza i solidni tehničari.