Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 10:26 pm

Naravno da idemo dalje, pa četvrto je kolo pobogu šta trebamo svi u depresiju padati zbog jednog yebenog poraza? Ova utakmica što se mene tiče već zaboravljena, i već sam se okrenuo utakmici protiv Viteza. Stručni štab će sigurno analizirati današnju utakmicu, uočiti greške i u budućnosti ih ispraviti, mi o tome ne trebamo brinuti, naše je da napunimo Grbavicu u nedjelju.

Mi smo Željini, Željo je naš!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

TheSvenderMan
Kontakt:

FK Željezničar

sri avg 10, 2016 10:27 pm

Ne mogu nikako a da ne budem razocaran ali zabrinut jos nisam. Ovo danas nije licilo na utakmicu ni u kom smislu ali dobro sta je tu je. Teren je bio takav kakav je bio i tu nisu mogle doci do izrazaja one uigrane akcije kakve su bile protiv sirokog i toga mi je jako zao. Naravno polako ce da dolazi sve losije vrijeme i tereni nece biti pogodni za onih akcija i opet se okrecemo kajmacarskoj igri, nadam se da cemo se do tad uigrat.

I dalje moja puna podrska Kosticu i 4-4-2. Jednostavno ono sto sam protiv sirokog vidio me je kupilo dovoljno da mogu prebolit ovakav kiks tu i tamo

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: TheSvenderMan, dana/u sri avg 10, 2016 10:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Tryg
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:27 pm

Ja nakon drugog gola sam sklopio laptop i otisao vani. Jednostavno mi nije jasno sta je Kostic danas htio ali necu da pljujem. Postavka je po mom misljenju bila katastrofalna, sa onolikim "tehnicarima" po onakvom terenu. Lose, lose. IDEMO DALJE!
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:29 pm

ma znalo se čak i da će padati kiša. ovo je bila utakmica za pozdera, šećera, uglješu.
gradi željo boli te *****

BHDragons
Kontakt:
Status: Online

sri avg 10, 2016 10:30 pm

BHDragons je napisao/la:Sad treba pružiti podršku našima. Svi na Grbavicu protiv Viteza, podrška je najpotrebnija baš sada, a ne kad sve ide onako kako treba. Vratimo našu lokomotivu na šampionsku prugu.
slika
Da se citiram još jednom :zeljeznicar1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:30 pm

Reko Miske ispunjava želje danas :ganja: Uskoro Lamah na Grbavici

GoodisonPark
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:31 pm

BHDragons je napisao/la:Sad treba pružiti podršku našima. Svi na Grbavicu protiv Viteza, podrška je najpotrebnija baš sada, a ne kad sve ide onako kako treba. Vratimo našu lokomotivu na šampionsku prugu.
slika
Nisi morao, evo ja ću :mrgreen:

Baš tako, ja ne mogu da shvatim navijača koji na osnovu rezultata iz prošle utakmice određuje hoće li doći ili ne?

Sve ekipe već pružaju svoj maksimum a mi imamo još kamaru prostora za napredak. Mi smo možda tek na 40-50% a gledajući sve ove kandidate za vrh tabele se vidi da to nisi nikakve aman zaman nadmoćne ekipe. Neka oni skupljaju što više bodova na početku dok naša lokomotiva ne postigne radnu temperaturu a tada je žetva bodova neminovna ;)

Kao i uvijek Željo će biti najbolji kada najviše bude trebalo, kad se bude lomilo prvenstvo doći će do izražaja sav onaj mukotrpan rad na pripremama i novi sistem igre na kojem još radimo.

Manijaci - igrač današnje utakmice :palacgore:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

TheSvenderMan
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:32 pm

BHDragons je napisao/la:
slika
Da se citiram još jednom :zeljeznicar1:
Da te ja citiram... Nisam u SA i jedem se iznutra jer necu doci na utakmicu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tryg
Kontakt:

Ugljesa i Secerovic se rodili na ovom terenu. Totalno los izbor igraca.

Dr. Adzem
Kontakt:

Ma iskreno oni i nisu bili toliko bolji od nas dobro smo stajali na terenu samo što smo dva hadaljska gola primili.
Cuva Bog Zelju svog!

Omar500
Moderator
Kontakt:

Nadam se da ce biti nekih promjena poslije ove utakmice. Nije mi jasno zasto nije bilo Pozdera na klupi (povreda?), onda se nadam da cemo napokon vidjeti Jahica u kombinacijama za tekmu protiv Viteza, barem na klupi. Memija mora ispred Sinise, jer Sinisa nista nije bolji od njega. Momak uvijek ispasta. Secer/Ugljesa, jedan od njih dvojice mora biti starter ako mene pitate. A lijevo, ja pojma nemam stvarno, nisam vise pametan. Protiv Viteza to nece biti problem, ali za jace utakmice, na to mislim. Kakav je bio Halvadzic, ovi sto su mogli gledati?
Idemo dalje, iskoristiti dvije domacinske utakmice, iako ce biti veoma tesko. Vitez bunker, i onda Zrinjski koji ce sigurno bolje odigrati nego protiv Sarajeva sto su.
A Manijaci su prekucali danas, samo sam i dalje gnjevan zbog tretmana prema njima. Uzas, fuj, dno dna! U kakvoj drzavi zivimo...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Jaozinho22

sri avg 10, 2016 10:33 pm

Omar500 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Treba ovog Kobiljara ili Lelica nafatat kako

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Bas to hoću reći i treba ih pratit kroz sezonu. Dva mlada igrača s niskim tezistem okretna brza i solidni tehničari.
I jos igraju na pozicijama gdje nam trebaju igraci. Imaju ugovore do kraja godine, ako budu nastavili s dobrim igrama, ugrabit ih ako je ikako moguce.
Apsolutno je moguće. Opet kažem treba ih pratit da se uvjerimo u njihov kvalitet (ljudi koji su zaduženi za to) Sigurno je da u našoj ligi ima dosta mladih igrača koji bi mogli postat nesto uz adekvatan rad s njima.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

godrina
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:33 pm

joj sto me nerviraju ove stvar "i navikli seljaci, livade" itd itd treba ba priznat ljudi bili bolji i ok

kako sam ja danas bio ubjedjen u pobjedu, sad moram pola kafane castit u pm
svako ziv grijesi, ali Kostic je bas gresku napravio postavkom naseg veznog reda i tu je kljuc utakmice.. svako ko imalo prati nasu ligu zna da je sloboda tu najjaca a zna kakav je Bekric
i ja zivim za dan da Zeljo zaigra Evropu na Grbavici a isto tako haman da u Zelji na lijevoj strani zaigra covjek kojem je lijevo krilo primarna pozicija i koji zna sta ce sa loptom kad je dobije
sjebban sam bas al jbg bit ce vjerovatno puno tumbanja rezultata, idemo podrska Kosticu i ekipi MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Jaozinho22

sri avg 10, 2016 10:34 pm

Pričalo se da ce Jahic biti u konkurenciji za Slobodu i to široj a za Vitez u užoj. On je danas jedino bio u konkurenciji Mahalske bašte na Malti. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:35 pm

Mirza bio bolji od beganovica imao jednu dobru fintu nije ni imao vremena da pokaze nešto protiv viteza Ugi Pozda i Mirza 100% od prve
Cuva Bog Zelju svog!

Tryg
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:37 pm

Zar nisi Kosticu uigravao Mirzu na pripremama pa se ovaj povrijedio.

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:38 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Bas to hoću reći i treba ih pratit kroz sezonu. Dva mlada igrača s niskim tezistem okretna brza i solidni tehničari.
I jos igraju na pozicijama gdje nam trebaju igraci. Imaju ugovore do kraja godine, ako budu nastavili s dobrim igrama, ugrabit ih ako je ikako moguce.
Apsolutno je moguće. Opet kažem treba ih pratit da se uvjerimo u njihov kvalitet (ljudi koji su zaduženi za to) Sigurno je da u našoj ligi ima dosta mladih igrača koji bi mogli postat nesto uz adekvatan rad s njima.
Ovaj mali Lelic koliko sam danas upratio igrao lijevo krilo. Momak je strašan ima brzinu tehniku a usput i 19 god
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:39 pm

Možeš ti ako hoćeš odmah sve igrače Olimpica, kakvi ugovori kod njih

krajisnik87
Kontakt:

Poraz zaboli, srce utihne, ali vjera u tebe nikada ne prestaje!
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

shzna
Kontakt:

Lelić je Dinamov ja mislim
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava