sri avg 10, 2016 9:35 pm
Dva penala su trebala biti dosudjena za njih u prvom poluvremenu, pa nam se valjda vratilo, sta li. Dobro neko rece, Hervasu se sjetim mamice. S njim bi ovo puno bolje izgledalo. Beganovic ne moze igrat lijevo krilo. Frajer fakat ofirno ispada, a ne moze se probijati kao Stevanovic. Jedno je uklizavat na poziciji zadnjeg veznog i borit se, a drugo je na krilu.
Sinisa gurnu frajera, a lopta vec od njega otisla, cudi me da nije sudija penal svirao. Zbog onog bi ga ja kaznio, koja nesmotrenost.
Kostic se derao u prvom poluvremenu, ali sam je kriv donekle. Podcijenio je Slobodu. Opet imamo problema sa zracnim duelima (znam da imaju veoma visoke igrace, ali opet...). Nakon onog belaja u prvom poluvremenu sa pljuskom, meni pade na pamet da je ovdje najbolje sutirat iz daljine, jer je golmanima puno teze braniti. I zabi nam levat tako gol.
Meni je krivo sto se seljacina zvana Husref izivljava nad nama vec ne znam ni ja koju utakmicu, kao da su jebeni Real Madrid. Nista opet nismo mogli. A tacno sam strahovao od njihove veze. To se moralo zatvoriti, jednom defanzivnijom varijantom, pa nek napadaju. Teren bio jos uzasan, ona nasa brza igra nije mogla doci do izrazaja i samo smo gubili loptu. Jebi ga, nadigrali su nas, Husref nas opet namagarcio, to mi je samo krivo. Mora se znati igrati s ovim ekipama sto ginu protiv nas, tipa Celik, Sloboda. Njima najveci uspjeh u historiji kluba kad pobijede Zelju ili Sarajevo. Srat ce svi sad po meni, ali morali su poceti Ugljesa i Secer nazad, a Blagoje na lijevom veznom. Ili barem Ugljesa i Blagoje dole, a Halvadzic npr lijevo. Svaka cast fakat Beganovicu, ali ne snalazi se uopste na onoj poziciji. Ali da budemo realni, ne znam ko bi ista mogao uraditi u onoj situaciji. Stevanovic je cuda radio, zbog nenormalne pozrtvovanosti i kvaliteta koji posjeduje, a odskace od ostalih. Nikolic fuli zicer, ali jebi ga, ne moze ga covjek kriviti. Lendric i Nikolic ostadose odsjeceni gore zbog nepostojanja veznog reda. Ne trazim ja 4-5-1 uopste, nego samo drugu taktiku za ovu utakmicu.
Nema veze, idemo dalje. Nema nikakvog kukanja, tjeranja nekog. Izdvajam danas Bokaca, Blagoja, Micu i Acu. nekih 20-30 minuta utakmice nisam ni uspio pogledati, pogotovo ovo pred kraj, pa to ne mogu komentarisati, kad pregledam utakmicu. Idemo dalje. Meni samo krivo sto Husref levat nas opet dobi tako glupo, meda nismo mogli. Samo da ne bude Kostic tvrdoglav kao Mulalic, to bi bilo kobno...Uvidio je do sada vjerovatno da ovo nije slovenacka, hrvatska, srbijanska liga s 2-3 kluba i ostali koji su tu reda radi. Ovo je veoma izjednacena liga, specificna sto se mnogo toga tice. Sljedeci put Slobodu zguzit na Grbavici, jebat im mamicu za ovo sve, a Fukare pustit u 80-toj jebenoj minuti, a otjerat ih 5 minuta kasnije.
Volim te Zeljo!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?