sri avg 10, 2016 8:55 pm
Postoji li kakva mogucnost da se tema kljuca dok traje tekma ? Nema potrebe da svi ispastamo.Neki poslije svakog loseg poteza orgijaju ovdje.Razumijem da ima momaka koji zive u drugim gradovima, pa ne mogu prisustvovati na svakoj tekmi,al ima likova koji zive 15 min od stadiona al mrsko im bude da dodju na tekmu,al kad trebaju srati, tu su prvi i tako svaku utakmicu . Poraz je sastavni dio sporta,vjerujem da vecina ovdje ne voli Zelju samo kad pobjedjuje,trebamo se skupiti i podrzati ove momke sad protiv Viteza..Sloboda je nas znala uzimati i kad smo mnogo jaci bili od njih i to na Grbavici .Milosu zamjeram sto pocinje tekme bez defanzivnog veznog i nadam se da necemo ispastati zbog toga.Sto se tice lijeve strane to je to sto imamo trenutno i ne mozemo kriviti Milosa,Lazic je konstantno povrijedjen a nekad sam i ja Mirzu gurao u prvih 11,al svako ko ode bar ponekad na trening shvatit ce zbog cega je na klupi.Nije ni meni drago sto Beganovic igra lijevo,vjerujem da bi Milos najsretniji bio da ima Slovenca po lijevoj strani,al nema . Misljenja sam da u gostima moramo pocinjati kao protiv Olimpica, s tim da Pozder pocinje prije Steve,on sigurno moze vise igrati za Lendrica,a uvijek kad nas napadaju moze preci na lijevo krilo,tako bi mjenjali formaciju kad napadamo i kad se branimo..Ne treba glave skidati,treba podrzati ovu ekipu,poraza ce biti,ja ne volim Zelju samo kad pobjedjuje.. Zato svi u Dolinu protiv Viteza.
A sve i da ispadnes ,srce ludo voli te.