Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 8:42 pm

BHDragons je napisao/la:Da je Subić tako dobar ostao bi u Partizanu, hvalite ga ko da je Jordi Alba ili Duljević
Slicno su neki pisali o Ordagicu. Da je dobar ne bi igrao u Zvijezdi, da je dobar ne bi dao jedan gol, a nas Dado tri, da je dobar vec bi ga neko doveo. Stvarno nekad pretjeramo s takvim stvarima. Recimo Zakaric i Subic bi potpuno zatvorili lijevu stranu i to kvalitetno, dokazani u ovoj ligi. Ovako imas Nikolica, Pozdera, Lazica, Jahica, Toskasa, Halvadzica, Lazica, Bevaba, Husica, i imali smo Hervasa koji nista ne rade, a rupa nam na lijevoj strani.

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:42 pm

Sloboda nek iducu izgubi, mi dobijemo, i opet smo tu :)

Elegant
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:43 pm

Vitez cemo pobjedit a onda Zrinjski, Celik dvije teske utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:43 pm

BHDragons je napisao/la:Da je Subić tako dobar ostao bi u Partizanu, hvalite ga ko da je Jordi Alba ili Duljević
nazalost za Bevaba je upravo to...mada sam ja puno ocekivao od tog momka ali on katastrofa ziva...doduse ima vakta da se popravi ali ovo do sada je prelose..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:44 pm

sergejevic je napisao/la:
Slicno su neki pisali o Ordagicu. Da je dobar ne bi igrao u Zvijezdi, da je dobar ne bi dao jedan gol, a nas Dado tri, da je dobar vec bi ga neko doveo. Stvarno nekad pretjeramo s takvim stvarima. Recimo Zakaric i Subic bi potpuno zatvorili lijevu stranu i to kvalitetno, dokazani u ovoj ligi. Ovako imas Nikolica, Pozdera, Lazica, Jahica, Toskasa, Halvadzica, Lazica, Bevaba, Husica, i imali smo Hervasa koji nista ne rade, a rupa nam na lijevoj strani.
a bi na pola godine i onda hajde opet. naši jesu htjeli njih obojicu, ali ne na kratke posudbe.

ne kažem da su dobro odlučili ali to ti je to.

i upravo zato što jeste dobar - nije dobio slobodne papire iako je u trećem planu trenutno...
gradi željo boli te *****

BHDragons
Kontakt:
Status: Online

sri avg 10, 2016 8:48 pm

Lazar Popović je bio pojačanje pa se nije snašao, ko može garantirati za Subića to
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ž'21
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:49 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Jeste usao Mujagic.
kad tacno?
87. tačno

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:49 pm

ž'21 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Jeste usao Mujagic.
kad tacno?
87. tačno
zahvaljujem mnogo!
100/94/37/34 - i to je to!

sergejevic

sri avg 10, 2016 8:51 pm

Onda nema smisla najaviti titulu. Kada to uradis dovedes najbolje igrace koje mozes da ti igraju sezonu i donesu trofej. Onda treba potpuno drugacije postaviti stvari. Igramo lopte, pokusavamo vratiti Bevaba u zivot, mozda Husicu pomognemo da sredi situaciju u glavi, da se jos povrate Lendric i Stevanovic, da ispunjavamo zelje Bekricu jer nas je ranije zaduzio, da malo Hervas trenira s nama... Stvarno glupa stvar kada najvis titulu, a uopste ne znas sta imas. Kakav je taj trener? Kakvi su igraci koje dovodis? Pokazalo se da smo poprilicno fulili s ovim rokom. Bevab i Husic jako lose, nikakav napredak u odnosu na Mladenovica, Kramarica i Stanica. Pozder evo danas ni na klupi. Koja je razlika u odnosu na Djermanovica? Nikolic? Ja sam ocekivao da uleti nekad i svojim iskustvom pomogne, a ne da svaku igra od prve minute. Jahic i Toskas? Bocaccini, Ugljesa i Secerovic se pokazali kao dobri za sada. Za drugu dvojicu se znalo jer su iz nase lige i jer su prirodnim i normalnim putem dosli u nas klub iz nesto losjih timova. Bas onako kako je @FKZ1921 pisao. Jedini o cijem se kvalitetu zna i ne voze u rikverc. Nadam se da ce se covjek vratiti i nastaviti da pise jer je pisao kvalitetno i odmjereno.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:53 pm

sergejevic je napisao/la:Onda nema smisla najaviti titulu. Kada to uradis dovedes najbolje igrace koje mozes da ti igraju sezonu i donesu trofej. Onda treba potpuno drugacije postaviti stvari. Igramo lopte, pokusavamo vratiti Bevaba u zivot, mozda Husicu pomognemo da sredi situaciju u glavi, da se jos povrate Lendric i Stevanovic, da ispunjavamo zelje Bekricu jer nas je ranije zaduzio, da malo Hervas trenira s nama... Stvarno glupa stvar kada najvis titulu, a uopste ne znas sta imas. Kakav je taj trener? Kakvi su igraci koje dovodis? Pokazalo se da smo poprilicno fulili s ovim rokom. Bevab i Husic jako lose, nikakav napredak u odnosu na Mladenovica, Kramarica i Stanica. Pozder evo danas ni na klupi. Koja je razlika u odnosu na Djermanovica? Nikolic? Ja sam ocekivao da uleti nekad i svojim iskustvom pomogne, a ne da svaku igra od prve minute. Jahic i Toskas? Bocaccini, Ugljesa i Secerovic se pokazali kao dobri za sada. Za drugu dvojicu se znalo jer su iz nase lige i jer su prirodnim i normalnim putem dosli u nas klub iz nesto losjih timova. Bas onako kako je @FKZ1921 pisao. Jedini o cijem se kvalitetu zna i ne voze u rikverc. Nadam se da ce se covjek vratiti i nastaviti da pise jer je pisao kvalitetno i odmjereno.
Sam je otišao, sam se može vratit. Njegov problem je što se naljutio kada njemu ljudi pucaju kontru jedno, a do prije je OK bilo. Niko ga ne mrzi nit išta slično.

diego1921
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:55 pm

Postoji li kakva mogucnost da se tema kljuca dok traje tekma ? Nema potrebe da svi ispastamo.Neki poslije svakog loseg poteza orgijaju ovdje.Razumijem da ima momaka koji zive u drugim gradovima, pa ne mogu prisustvovati na svakoj tekmi,al ima likova koji zive 15 min od stadiona al mrsko im bude da dodju na tekmu,al kad trebaju srati, tu su prvi i tako svaku utakmicu . Poraz je sastavni dio sporta,vjerujem da vecina ovdje ne voli Zelju samo kad pobjedjuje,trebamo se skupiti i podrzati ove momke sad protiv Viteza..Sloboda je nas znala uzimati i kad smo mnogo jaci bili od njih i to na Grbavici .Milosu zamjeram sto pocinje tekme bez defanzivnog veznog i nadam se da necemo ispastati zbog toga.Sto se tice lijeve strane to je to sto imamo trenutno i ne mozemo kriviti Milosa,Lazic je konstantno povrijedjen a nekad sam i ja Mirzu gurao u prvih 11,al svako ko ode bar ponekad na trening shvatit ce zbog cega je na klupi.Nije ni meni drago sto Beganovic igra lijevo,vjerujem da bi Milos najsretniji bio da ima Slovenca po lijevoj strani,al nema . Misljenja sam da u gostima moramo pocinjati kao protiv Olimpica, s tim da Pozder pocinje prije Steve,on sigurno moze vise igrati za Lendrica,a uvijek kad nas napadaju moze preci na lijevo krilo,tako bi mjenjali formaciju kad napadamo i kad se branimo..Ne treba glave skidati,treba podrzati ovu ekipu,poraza ce biti,ja ne volim Zelju samo kad pobjedjuje.. Zato svi u Dolinu protiv Viteza.
A sve i da ispadnes ,srce ludo voli te.

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:56 pm

sergejevic je napisao/la:Onda nema smisla najaviti titulu. Kada to uradis dovedes najbolje igrace koje mozes da ti igraju sezonu i donesu trofej. Onda treba potpuno drugacije postaviti stvari. Igramo lopte, pokusavamo vratiti Bevaba u zivot, mozda Husicu pomognemo da sredi situaciju u glavi, da se jos povrate Lendric i Stevanovic, da ispunjavamo zelje Bekricu jer nas je ranije zaduzio, da malo Hervas trenira s nama... Stvarno glupa stvar kada najvis titulu, a uopste ne znas sta imas. Kakav je taj trener? Kakvi su igraci koje dovodis? Pokazalo se da smo poprilicno fulili s ovim rokom. Bevab i Husic jako lose, nikakav napredak u odnosu na Mladenovica, Kramarica i Stanica. Pozder evo danas ni na klupi. Koja je razlika u odnosu na Djermanovica? Nikolic? Ja sam ocekivao da uleti nekad i svojim iskustvom pomogne, a ne da svaku igra od prve minute. Jahic i Toskas? Bocaccini, Ugljesa i Secerovic se pokazali kao dobri za sada. Za drugu dvojicu se znalo jer su iz nase lige i jer su prirodnim i normalnim putem dosli u nas klub iz nesto losjih timova. Bas onako kako je @FKZ1921 pisao. Jedini o cijem se kvalitetu zna i ne voze u rikverc. Nadam se da ce se covjek vratiti i nastaviti da pise jer je pisao kvalitetno i odmjereno.
Husić poslije derbija nategao ložu i tek počeo prije 2,3 dana trenirati zajedno sa ekipom, jutros je odradio trening sa ostalim momcima koji nisu otišli u Tuzlu. Za Toskasa ne znam fakat šta očekujete kada su nam štoperi Aco i Bokačini, šta treba da mijenjamo štopere svako treće kolo? Jahić je imao tu povredu koju je imao ali već ga protiv Viteza očekujem u nekim kombinacijama. Ne mogu da shvatim da neko kaže da je Husić loš na osnovu odigranih minuta do crvenog kartona na derbiju koji uopšte nije trebao dobiti. Fakat ne kontam...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:58 pm

sergejevic je napisao/la:Svaka cast Miroslavu Stevanovicu. Momak je do zadnje sekunde ganjao i pokusavao da nesto promjeni. Svaka cast i ovo je primjer zasto je momak dogurao do Sevilje. Ovi nasi jednom pogrijese ili prime gol nesto se pocnu nervirati i odustanu odmah, a niko da pokusa nesto napraviti da se to promjeni. Ugljesa mnogo ubrzao igru i donio ideju u vezni red i tek tada se vidi koliko Bekric zapravo davi loptu na sredini.

Sto kaze @rodomsmejtasa najvise boli sto smo mi i pitari stalna musterija Husrefu, ne mozemo pogledati prema golu. Cak i kada smo dobili ljudi su nas realno ubili. Valjda neko pripremi tu utakmicu, pa ne gostujemo u Torinu da smo ovako nemocni.
Baš mi krivo. Ja mislim kad nam je vidio sastav da je pomislio ja ovih levata. Vitez je bolji utisak gore ostavio kud ćeš dalje. Ništa idemo dalje, pod hitno dovesti kakvih pojačanja jer opet smo nahero ekipa. Dovedeš tri igrača Jahu, Husića i Hervasa za prve postave i ništa od njih.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 9:00 pm

ma titulu je idiotski najavljivati ikako. onaj ko ih je uzimao nikad ih na taj način nije najavljivao. ja da sam bilo šta u klubu - igrač, direktor, član uprave, trener, ovaj, onaj nikad tako nešto ne bih prevalio preko jezika.

a to za rok je stvarno teško i rano reći nakon četiri utakmice, dvije dobre, jedne 'nako u teškim okolnostima i jedne loše. da ipak ne pretjerujemo.
gradi željo boli te *****

BHDragons
Kontakt:

sri avg 10, 2016 9:01 pm

Nemojte da potcjenjujete nase igrače a druge da precjenjujete.. Rano je za to.. A nakon jedne dobre utakmice, u zvijezde ih ukivate.
1921!
Ni milimetra!

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 10, 2016 9:02 pm

BHDragons je napisao/la:Nemojte da potcjenjujete nase igrače a druge da precjenjujete.. Rano je za to.. A nakon jedne dobre utakmice, u zvijezde ih ukivate.
:palacgore:

Roberto Baggio
Kontakt:

sri avg 10, 2016 9:03 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Vitez je bolji utisak gore ostavio kud ćeš dalje.
Zanimljivo zapažanje. Ali istina je da su i Vitez, pa i Olimpik, napravili više šansi na Tušnju nego mi danas...
FK Željezničar 1921

BHDragons
Kontakt:

sri avg 10, 2016 9:05 pm

BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
1921!
Ni milimetra!

nookey
Kontakt:

sri avg 10, 2016 9:07 pm

Dzaba i poraz i los utisak ja nekako opet jedva cekam tekmu protiv Viteza pa Zrinjskog k'o da smo razvalili Slobodu, jbg bolest ne bira...

psihopata
Kontakt:

sri avg 10, 2016 9:08 pm

Roberto Baggio je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Vitez je bolji utisak gore ostavio kud ćeš dalje.
Zanimljivo zapažanje. Ali istina je da su i Vitez, pa i Olimpik, napravili više šansi na Tušnju nego mi danas...
pa ne igra npr. ni bilbao isto protiv reala i barselone kao protiv las palmasa,normalno je da se više nalože tuzlanski krkani kad im dolazi željo,nego ekipa protiv koje su unaprijed upisali bodove.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 32 gosta.

Prijava