Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

psihopata
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 8:27 pm

ako ništa,po meni smo do prvog gola i ovako puno bolje izgledali i igrali nego ijedan meč pod ediisom,čak bolje i od one pobjede u tuzli,doduše poslijew njihovog vodstva sam odustao od gledanja tačnije negledanja streama.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:27 pm

viewtopic.php?f=64&t=327" target="_blank

izvolite, glasajte
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:28 pm

Mora se ovo brzo popravit ide Vitez pa Zrinjski, nece nas jedan poraz poremetiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

mula je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma kad covjek onako realno pogleda ova Sloboda je bolja ekipa od nas u svim segmentima fudbalske igre,to samo laik ne vidi...boljeg trenera imaju samo zato sto je on deceniju trener u nasoj ligi pa zna kako fukcionsie a Losmi je mozda malo i podcjenio ali pouka se mora izvuci...bicu iskren glasao sam na anketi za titulu a zivota mi ne vjerujem u nju 2 % mislim da smo igracki limitirani ali da nam je sef jedini covjek koji iz njih moze maksimum izvuci ...to se nije danas desilo ne znam sta mu je bilo i dodakle mu pomisao da igra sa Bekricem u sredini protiv jacih ekipa i to na strani...Jovan igra sam protiv 3 igraca Slobode u sredini i nekada mi je zao njega...Bevab onako po obicaju skromno ali danas nista bolji od njega nije bio Sinisa tako da ili obojicu kritikovati ili ni jednog ...tako je postenije...stopere nemas sta kritikovati ostavljeni su na milost i nemilost od lose vezne linije pa svaka odbijena lopta je isla njima u noge...danas su oni izgledali kao neki evropski klbu o odnosu na nas...Stevo da nije zabio gol Sirokom bio bi apsolutni promasaj...nikakve koristi nema od njega par utakmica vec...jebes spustanje to je i Lazar trebao raditi ...zabio je jedan gol valjda ga jos ponekad prosere...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....protiv Sirokog je imao srece sada nije ...ima muda ali nekako mi smo neozbiljna ekipa sa Dzenisom i Bekrijom...onako kad pogledas na prvu ne djeluje kao ekipa koja zeli osvojiti titulu...mislim da su malo iznad ove lige Zrinjski i Sloboda...a ovo ostalo je u 5 deka ...jbg mozda smo se svi malo precjenili ali duga je sezona ko zna ...valjda se evropa izbori...to moramo izboriti kako znamo i mozemo ...zao mi je ove uprave ovakav lavovski posao rade a takve fule u sportskom segmentu da je nevjerovatno...Subic i Zakaric na posudbi se vise isplate od Bevava i Dzenisa na lijevom beku...eto Bevaba ces nekom prodati hoces ali ***** moj....nista idemo dalje bice ovoga ..i pobjeda i poraza ....pisaj ga
Bravo momak!
I ja sam također prije neki dan spominjao tu dvojicu pa makar i posuđeni bili, ali bi gledao boljeg i kvalitetnijeg Zelju. Ostaje mi sada samo nada da je onaj Husic bolji od Bevaba i da je Lazić malo bolji od Beganovica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
moj je utisak upravo suprotan, kao i poslije prošlog debakla u tuzli, kao i poslije debakla komšija u kupu i prvenstvu...meni se čini da bi da zamijene ekipe opet husrefova pobijedila istim rezultatom. možda i većim.

to gdje su oni individualno bolji je subić - bevab i zeba - bekrić (mada ovaj drugi danas i nije to u toj mjeri pokazao). ostalo vala...ja ne mislim da nakon odlaska benke iz sarajeva nijedna ekipa ima tri bolja individualca zajedno od lendrića, stevanovića i blagojevića.

ili uzmi pa prođi individualno igrača po igrača iz utakmice sloboda - sarajevo 4-0...više bi logike bilo da bude obratno. benko - krpić, barbarić - kostić ili mehmedagić, duljević - veselinović...
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

Glasao sam za Miru, samo iz postovanja prema ovom momku. Odlican fudbaler, danas on i Blagojevic najbolji ili najmanje losi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:30 pm

LARS1921 je napisao/la:Ajmo bit pozitivni, Hajduk puši 0:4, Pušnik slovenac, a fino krenuli :D
meni bi i takav poraz u derbiju ipak nekako lakše pao kad se čeka play-off LE, sa solidnim šansama za prolaz, nego kad se ne čeka...oni su sad u situaciji k'o mi prošle godine u ova doba, a glupo je pričati koliko dinamo ima bolji izbor igrača. i svakako je za klasu jači.

GoodisonPark
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:31 pm

Nikolić ubjedljivo najlošiji danas, promašio mrtvi zicer koji bi utakmicu poveo u smjeru koji bi nam apsolutno odgovarao po onakvom teškom terenu. Lendrić se trudio ali tanko, odbrana u kompletu loša. Bekrić po meni jedan od boljih danas, kad je on izašao nismo kroz sredinu uradili ništa, Radinović i Blagi se sudarali na terenu.

nema potrebe za panikom, prošle godine smo zaslužili da izgubimo ali smo sretno pobjedlili, sad smo mnogo bolje odigrali u puno težim uslovima ali dvije greške jbg dešava se.

Poraz je plod činjenice da smo izveli postavu koja želi igrati fudbal ali se vrijeme okrenulo protiv nas pa je Husrefova taktika sa mnogo defanzivaca došla do izražaja po mokrom teškom i raskvašenom terenu u nastavku. Druga stvar je greška Kostića što je igrao sa oba niska napadača koji vole igru po zemlji a takva igra nije bila moguća, ovdje je trebao Pozder ili Mujagić da može primiti po neku visoku loptu na njihovoj polovini (koliko sam vidio Pozdera nije bilo ni na klupi). Kod prvog gola je ispao Bevab a Dženis to nije dobro ispratio i zatvorio a uz to Siniša i stoperi stoje daleko od Veselinovića tako da je nekoliko grešaka igrača kumovalo kod gola, dešava se..

Možda jedna od najvećih grešaka Miloša je što na poluvremenu nije uveo obojicu radilica na teren (Uglješu i Šećera) a Jovana prebacio lijevo, možda se bojao da ćemo izgubiti na kreaciji ali po onakvom terenu realno kreativnosti nije ni moglo biti već se jedino moglo sa jakim presingom tjerati protivnika na greške i to pokušati iskoristiti. Mogao je Radinoviću dati malo ofanzivnije zadatke i mislim da bi to mnogo bolje izgledalo ali ruku na srce mi smo danas kao ekipa odigrali loše, stajali smo daleko od njihovih igrača i oni su to maksimalno koristili, Bjelica je gledajući laički dobro odsudio ali je njegov kriterij prilikom skoka naših napadača i njihovih bio dijametralno suprotan ali hajde nije ni to toliko moglo uticati na rezultat da smo mi bili na nivou.

Dobro Bože moj, poraz pa šta, još se tražimo i još pokušavamo da pohvatamo te zamisli trenera.

Umjesto što većina vas koji nisu vidjeli ni pola utakmice (zbog lošeg streama) lupa o lošem Bekriću i slične nebuloze neka se zapitaju koliko su naši bekovi doprinjeli u ofanzivi? Nula, ništa a čak i defanzivno nisu bili na nivou, drugi problem je taj lijevi vezni zbog kojeg nam se ekipa gubi u pojedinim momentima, previše lako ispada nazad a prema naprijed ne doprinosi skoro ništa, ali da budemo realni ni desna strana nije danas bila ništa bolja. Kao što su protiv Širokog svi pružili odličnu partiju tako su danas svi kolektivno podbacili i to je glavni uzrok poraza.

Protiv Viteza uzeti bodove i opet smo tu, jedan poraz ništa ne može promjeniti, izvući pouke i idemo dalje.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

delinjo
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:31 pm

ChWilla je napisao/la:
mula je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma kad covjek onako realno pogleda ova Sloboda je bolja ekipa od nas u svim segmentima fudbalske igre,to samo laik ne vidi...boljeg trenera imaju samo zato sto je on deceniju trener u nasoj ligi pa zna kako fukcionsie a Losmi je mozda malo i podcjenio ali pouka se mora izvuci...bicu iskren glasao sam na anketi za titulu a zivota mi ne vjerujem u nju 2 % mislim da smo igracki limitirani ali da nam je sef jedini covjek koji iz njih moze maksimum izvuci ...to se nije danas desilo ne znam sta mu je bilo i dodakle mu pomisao da igra sa Bekricem u sredini protiv jacih ekipa i to na strani...Jovan igra sam protiv 3 igraca Slobode u sredini i nekada mi je zao njega...Bevab onako po obicaju skromno ali danas nista bolji od njega nije bio Sinisa tako da ili obojicu kritikovati ili ni jednog ...tako je postenije...stopere nemas sta kritikovati ostavljeni su na milost i nemilost od lose vezne linije pa svaka odbijena lopta je isla njima u noge...danas su oni izgledali kao neki evropski klbu o odnosu na nas...Stevo da nije zabio gol Sirokom bio bi apsolutni promasaj...nikakve koristi nema od njega par utakmica vec...jebes spustanje to je i Lazar trebao raditi ...zabio je jedan gol valjda ga jos ponekad prosere...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....protiv Sirokog je imao srece sada nije ...ima muda ali nekako mi smo neozbiljna ekipa sa Dzenisom i Bekrijom...onako kad pogledas na prvu ne djeluje kao ekipa koja zeli osvojiti titulu...mislim da su malo iznad ove lige Zrinjski i Sloboda...a ovo ostalo je u 5 deka ...jbg mozda smo se svi malo precjenili ali duga je sezona ko zna ...valjda se evropa izbori...to moramo izboriti kako znamo i mozemo ...zao mi je ove uprave ovakav lavovski posao rade a takve fule u sportskom segmentu da je nevjerovatno...Subic i Zakaric na posudbi se vise isplate od Bevava i Dzenisa na lijevom beku...eto Bevaba ces nekom prodati hoces ali ***** moj....nista idemo dalje bice ovoga ..i pobjeda i poraza ....pisaj ga
Bravo momak!
I ja sam također prije neki dan spominjao tu dvojicu pa makar i posuđeni bili, ali bi gledao boljeg i kvalitetnijeg Zelju. Ostaje mi sada samo nada da je onaj Husic bolji od Bevaba i da je Lazić malo bolji od Beganovica.

moj je utisak upravo suprotan, kao i poslije prošlog debakla u tuzli, kao i poslije debakla komšija u kupu i prvenstvu...meni se čini da bi da zamijene ekipe opet husrefova pobijedila istim rezultatom. možda i većim.

to gdje su oni individualno bolji je subić - bevab i zeba - bekrić (mada ovaj drugi danas i nije to u toj mjeri pokazao). ostalo vala...ja ne mislim da nakon odlaska benke iz sarajeva nijedna ekipa ima tri bolja individualca zajedno od lendrića, stevanovića i blagojevića.

ili uzmi pa prođi individualno igrača po igrača iz utakmice sloboda - sarajevo 4-0...više bi logike bilo da bude obratno. benko - krpić, barbarić - kostić ili mehmedagić, duljević - veselinović...
dzenis ???
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:32 pm

ChWilla je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ajmo bit pozitivni, Hajduk puši 0:4, Pušnik slovenac, a fino krenuli :D
meni bi i takav poraz u derbiju ipak nekako lakše pao kad se čeka play-off LE, sa solidnim šansama za prolaz, nego kad se ne čeka...oni su sad u situaciji k'o mi prošle godine u ova doba, a glupo je pričati koliko dinamo ima bolji izbor igrača. i svakako je za klasu jači.
Dzaba ispast ce, medeni će ih ukopat :rofl:

Gledam malo drugo poluvrijeme, u par minuta prije nego primiše ove golove kozulj par faulova iznudi, momak igra fino

psihopata
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:33 pm

ChWilla je napisao/la:
mula je napisao/la:
Bravo momak!

problem je samo što fudbal nije individualni sport,prije će ti uigran tim prosječnih igrača donijeti napredak nego ekipa individualaca.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:33 pm

GoodisonPark je napisao/la:Nikolić ubjedljivo najlošiji danas, promašio mrtvi zicer koji bi utakmicu poveo u smjeru koji bi nam apsolutno odgovarao po onakvom teškom terenu. Lendrić se trudio ali tanko, odbrana u kompletu loša. Bekrić po meni jedan od boljih danas, kad je on izašao nismo kroz sredinu uradili ništa, Radinović i Blagi se sudarali na terenu.

nema potrebe za panikom, prošle godine smo zaslužili da izgubimo ali smo sretno pobjedlili, sad smo mnogo bolje odigrali u puno težim uslovima ali dvije greške jbg dešava se.

Poraz je plod činjenice da smo izveli postavu koja želi igrati fudbal ali se vrijeme okrenulo protiv nas pa je Husrefova taktika sa mnogo defanzivaca došla do izražaja po mokrom teškom i raskvašenom terenu u nastavku. Druga stvar je greška Kostića što je igrao sa oba niska napadača koji vole igru po zemlji a takva igra nije bila moguća, ovdje je trebao Pozder ili Mujagić da može primiti po neku visoku loptu na njihovoj polovini (koliko sam vidio Pozdera nije bilo ni na klupi). Kod prvog gola je ispao Bevab a Dženis to nije dobro ispratio i zatvorio a uz to Siniša i stoperi stoje daleko od Veselinovića tako da je nekoliko grešaka igrača kumovalo kod gola, dešava se..

Možda jedna od najvećih grešaka Miloša je što na poluvremenu nije uveo obojicu radilica na teren (Uglješu i Šećera) a Jovana prebacio lijevo, možda se bojao da ćemo izgubiti na kreaciji ali po onakvom terenu realno kreativnosti nije ni moglo biti već se jedino moglo sa jakim presingom tjerati protivnika na greške i to pokušati iskoristiti. Mogao je Radinoviću dati malo ofanzivnije zadatke i mislim da bi to mnogo bolje izgledalo ali ruku na srce mi smo danas kao ekipa odigrali loše, stajali smo daleko od njihovih igrača i oni su to maksimalno koristili, Bjelica je gledajući laički dobro odsudio ali je njegov kriterij prilikom skoka naših napadača i njihovih bio dijametralno suprotan ali hajde nije ni to toliko moglo uticati na rezultat da smo mi bili na nivou.

Dobro Bože moj, poraz pa šta, još se tražimo i još pokušavamo da pohvatamo te zamisli trenera.

Umjesto što većina vas koji nisu vidjeli ni pola utakmice (zbog lošeg streama) lupa o lošem Bekriću i slične nebuloze neka se zapitaju koliko su naši bekovi doprinjeli u ofanzivi? Nula, ništa a čak i defanzivno nisu bili na nivou, drugi problem je taj lijevi vezni zbog kojeg nam se ekipa gubi u pojedinim momentima, previše lako ispada nazad a prema naprijed ne doprinosi skoro ništa, ali da budemo realni ni desna strana nije danas bila ništa bolja. Kao što su protiv Širokog svi pružili odličnu partiju tako su danas svi kolektivno podbacili i to je glavni uzrok poraza.

Protiv Viteza uzeti bodove i opet smo tu, jedan poraz ništa ne može promjeniti, izvući pouke i idemo dalje.
Bravo druže, to je to :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

sri avg 10, 2016 8:35 pm

LARS1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Dzaba ispast ce, medeni će ih ukopat :rofl:

Gledam malo drugo poluvrijeme, u par minuta prije nego primiše ove golove kozulj par faulova iznudi, momak igra fino
a kozulj za sicu otisooo 250.000 eura strasan je mali igrac larse, hvala za streamm :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

Djenis nije jebeno krilo i bezveze ga zavaljuje.. Nikad nije bio krilo i ne znam sta mu izmislja poziciju koju nikad nije igrao.. Opet je to trenerova greska jer Djenis treba da bude treca ili cetvrta opcija za spica a ne krilo, prednji vezni ili gdje su ga sve vec gurali..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

delinjo je napisao/la:
dzenis ???
imao si bolja rješenja na klupi, čak i na tribinama. i halvadžić je bio bolji iako mu se seniorske minute lako mogu prebrojati. nemaju individualno bolji kadar.

BHDragons
Kontakt:
Status: Online

sri avg 10, 2016 8:38 pm

Da je Subić tako dobar ostao bi u Partizanu, hvalite ga ko da je Jordi Alba ili Duljević
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

delinjo
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:40 pm

ChWilla je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
dzenis ???
imao si bolja rješenja na klupi, čak i na tribinama. i halvadžić je bio bolji iako mu se seniorske minute lako mogu prebrojati. nemaju individualno bolji kadar.
chwila brate bolja su ekipa ...ipak u ekipi igra 11 igraca...ja se slazem za ova 3 individualca ali ekipu ne cine 3 igraca ...ovo ostalo je sve nekako prosjek sto ima svaki drugi tim u ligi ...ali kad pogledas opcenito 11 na 11...Sloboda je bolja ekipa ..i plus u ovoj situaciji trener je prevaga za njih bio...ne sto je Kostic neznalica nego jednostavno ovaj je deceniju trener u ovoj ligi i zna kako to hoda a ovaj je jos zelen tek ce upoznati ovaj cirkus ovdje...ma ne znam jebi ga kad ne predjes centar kako treba ...lose bas sta ces sad ...ima jos utakmica valjda bude bolje ...Dzzenis kao lijevo krilo je cirkus Milosev realno ...jbg mene najvise brine Stevo brate...totalno sam nezadovoljan njegovim igrama zivota mi ...desi se fakinska stvar mangupska kao asistencija pitarima ili gol Sirokom...ali nekako u polju mi je trom previse spor ...a i u skoku ne briljira ako cemo realno ...ona sansa je zicer bila danas al jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

Subic da je tako dobar prezivao bi se Duljevic...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Roberto Baggio
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:Titule se ne uzimaju na velikim,nego na malim tekmama,to ne zaboravite :)
To jeste inače slučaj, ali pisao sam danas prije utakmice da je to u ovom sistemu takmičenja ipak nešto drugačije. Šta bi nama ovdje bile "velike" utakmice, derbiji za vrh? Zrinjski, Sloboda, Sarajevo i Široki? Po tome imaš 4 velike, a 7 kao malih utakmica. U prosjeku otprilike, svaka treća utakmica je derbi. A onda tome dodaš ligu za prvaka, gdje će ti biti svaka derbi, osim protiv šestoplasiranog. Naravno da su bitne male utakmice, ali neće se titula uzeti na njima. Može se jedino na njima izgubiti.
FK Željezničar 1921

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:41 pm

bolja ekipa jeste, to se jasno vidjelo. ali nemaju bolje igrače.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 8:41 pm

BHDragons je napisao/la:Da je Subić tako dobar ostao bi u Partizanu, hvalite ga ko da je Jordi Alba ili Duljević
Isto mozes reci za 70% nasih igraca.. Vecina su povratnici u nasu ligu iz ovih ili onih razloga..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava