Imat cemo temu o nasem igracu utakmice cisto da ispunimo kvotu... ali ja glasati necu uopste. Mozda Miro Stevanovic, ako bih morao.
Inace, bravo Manijaci, besprijekorno!
Bekric je loše odigrao utakmicu, ali fudbal je kolektiv. Nije Bekric kriv sto smo golove primili. On je 1 od 11 igrača u ekipi koja je odigrala loše i izgubila. Daj Boze pa da ne Bekric glavni krivac loše igre, to je najlakši posao, izbaci jednog i ubaci drugog i riješen posao. Ali prijatelju nama fali Bgm najmanje još 3 igrača lijevi bek i krilo i napadač pa da možemo igrati formaciju sa dva napadača. Teško mi je prihvatiti, da u Zrinskom igrač koji je 2 ili3 opcija kod nas je standardan.fk1921 je napisao/la:cekamo pintola da brani bekrica
Upravo to. Nešto slično sam napisao na onom forumu i nikako ne mogu shvatiti ove poteze. Sloboda ima najjači vezni red u ligi a on ide sa Dženisom i Samirom na njih.ChWilla je napisao/la:napisao ja i prije širokog...Virtu4L je napisao/la:Problem je svaka u kojoj je Samir Bekrić, a Uglješa Radinović na klupi.ChWilla je napisao/la:nije 4-4-2 problem sama po sebi, ti si sa 4-5-1 prošle godine bio još nemoćniji na sredini.
viewtopic.php?f=51&t=203&p=85434#p85434" target="_blank
postenoVirtu4L je napisao/la:Neću da spustim apetite prika, hoću titulu koju su najavili.Charlie Sheen je napisao/la:Treba spustiti apetite i ocekivanja,lakse ce biti svima nama.
Hahahaha, mudroo!Charlie Sheen je napisao/la:postenoVirtu4L je napisao/la:Neću da spustim apetite prika, hoću titulu koju su najavili.Charlie Sheen je napisao/la:Treba spustiti apetite i ocekivanja,lakse ce biti svima nama.ja hocu cisto zbog zdravlja svog
Ne znam bogamijovanmaksimovic je napisao/la:larsone jel bila treca izmjena mozda pri kraju utakmice? ako jest, kada i ko?
Ja cu prvi put glasati i to za Miroslava.storm_raider je napisao/la:Imat cemo temu o nasem igracu utakmice cisto da ispunimo kvotu... ali ja glasati necu uopste. Mozda Miro Stevanovic, ako bih morao.
Inace, bravo Manijaci, besprijekorno!
mujagić - nikolićjovanmaksimovic je napisao/la:larsone jel bila treca izmjena mozda pri kraju utakmice? ako jest, kada i ko?
kad tacno?Plava Porodica je napisao/la:Jeste usao Mujagic.
Ove godine najavili su istok i titulu. Ja bih bio zadovoljan prvim, drugo ce sigurno doci.Virtu4L je napisao/la:Neću da spustim apetite prika, hoću titulu koju su najavili.Charlie Sheen je napisao/la:Treba spustiti apetite i ocekivanja,lakse ce biti svima nama.