Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 7:54 pm

Idemo dalje nije nista izgubljeno, Bekrica na klupu i igrti opreznije, previse Kostic ide ofanzivno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:54 pm

tvrdoglavost je gora od gluposti. ja ni edisa ne smatram glupim likom, a ovog još manje.

nije 4-4-2 problem sama po sebi, ti si sa 4-5-1 prošle godine bio još nemoćniji na sredini.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:55 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: de sajo, malo objektivnosti... bas ti je poredjenje lose... mi smo prije ove tekme zadnje tri u tuzli u prvenstvu uzeli... znaci znamo igrati protiv njih... :zeljeznicar1:
Naravno da znamo, ali da je neugodno gostovanje jeste. Zna te krenuti pa i pobijediš ali Boga mi kad stane cijelu ekipu ne gine ti gore poraz kao što je u ovome slučaju. Čvrsta ekipa Slobode, borba na sredini terena i uvijek te nijanse neke odluče.
ovo je samo los dan bio, nista vise... sloboda je jak tim, a prvenstvo se uzima na malim timovima... znaci ako izgubimo protiv slobode, sirokog, zrinjskog... nije nista strasno, bitno je da ne gubimo protiv krupe, mladosti, viteza itd...
Ma sada nam idu 2 domaće utakmice protiv Viteza i Zrinjskog i to treba maksimalno iskoristiti. Protiv Slobode sam ja bio zadovoljan i remijem, a čim tako počnem da mislim od te utakmice 'leba nema :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mula
Kontakt:

Poraz nije los ako se iz njega izvuku pouke. Nadam se da ćemo dobro odigrati ostale utakmice i želim vjerovati da je ovo bio los dan samo. Danas sam pisao kako smo bolja ekipa od Slobode, ali Bgm nisam bio upravu. Ljudi su jednostavno na svakoj poziciji u ekipi dobri od golmana do napadača. Kostic u ovoj utakmici po meni nije najveći krivac, smatram da je bilo kako postavio taktiku ili napravio postavu ne mi pobjedili. Mi u ekipi ponovo nemamo jednostavno lijeve strane i to je ta rak rana.
Svaka čast Slobodi, ljudi su uigraniji i ponavljam opet kompletnija ekipa nego mi.
Nama preostaje ako možemo da dovedemo najmanje jednog dobrog igrača, uigravamo ekipu i igramo sto bolje znamo, a rezultat ce aBd doći.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Tjerati nekoga poslije poraza, aferim
Željezničar ante portas !

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:56 pm

Pouka bi trebala biti da se formacija mora ponekad i prilagoditi protivniku. Prolazili su nam kroz sredinu kako su htjeli, te uz lijevu stranu koja je bila katastrofalna danas. Ovi su se jednostavno puno vise borili za loptu i pametnije igrali, ali eto, sta je tu je. Idemo dalje...

fk1921

sri avg 10, 2016 7:56 pm

cekamo pintola da brani bekrica :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Charlie Sheen
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:58 pm

Jel se meni cini ili je vedran mogao bolje kod prvog gola.Ne treba individualno krivce traziti,jer su kolektivno svi losi bili,idemo 6 bodova iz sljedeca dva mecaaa.HAJDEEEE ZELJOOOOOOO

Virtu4L

ChWilla je napisao/la:nije 4-4-2 problem sama po sebi, ti si sa 4-5-1 prošle godine bio još nemoćniji na sredini.
Problem je svaka u kojoj je Samir Bekrić, a Uglješa Radinović na klupi.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Hare79
Kontakt:

Jedno vrijeme se nisam javljao da ne bih bio dosadan s mojom kritikom ovom postavkom igre i sastavom. Kritikovao sam 442 sistem, i dalje smatram da ga treba mijenjati jer smo ovako na sredini pretanki, pogotovo s pojedinim igracima koji se ne snalaze najbolje. Nama cijeli vezni red drzi jadni Blagojevic, dok ostali nekako vise, ne znaju sta im je ciniti. I kad smo dobili proslu utakmicu, nije bilo sve najsjajnije, osim zalaganja, kako su neki tvrdili ovdje, nego sam presutio i cekao da odigramo protiv ozbiljne ekipe na strani. U Tuzli je nas trenutni sistem pokazao sve slabosti. Pod hitno ga treba mijenjati. Iz aviona se vidi da pored Blagojevica moraju igrati Ugi ili Secer. U protivnom ce jos jedna sezona propasti...

ChWilla
Kontakt:

fk1921 je napisao/la:cekamo pintola da brani bekrica :D
evo ja ću, već sam napisao - usprkos svemu - jedinu akciju - akciju koju smo imali napravio je on.

ne kažem da je bio dobar u totalu, ni prihvatljiv...

MrRiccoli
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:00 pm

Sad to oko Hervasa ne kontam vecina je govorila da je prisjecan igrac ali svejedno mi i ovako imamo sirine i ne vidim razlog zbog kojeg Bekric igra 90 minuta ja se nadam da cemo mu se zahvaliti na zimu i da ne bacamo vise pare bezveze. Bolje je i sad izgubiti nego kad najvise treba ko protiv Celika prosle sezone nek to bude razlika i eto nas

Sent from my C5303 using Tapatalk

Whisperer

Elegant je napisao/la:Idemo dalje nije nista izgubljeno, Bekrica na klupu i igrti opreznije, previse Kostic ide ofanzivno.
evidentno je da nam fali ful ljevi bekk nemoze dino husic bolje stanica vratit , pa subic i veselinovic su sparatali po strani nam , fali nam kriloo .. Miskee dadni kess za Lemaha ili bugara , vala vrjedi i stila para i para a pogotovo slovenac :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4L

Charlie Sheen je napisao/la:Treba spustiti apetite i ocekivanja,lakse ce biti svima nama.
Neću da spustim apetite prika, hoću titulu koju su najavili.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Simply Blue
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:01 pm

ChWilla je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:cekamo pintola da brani bekrica :D
evo ja ću, već sam napisao - usprkos svemu - jedinu akciju - akciju koju smo imali napravio je on.

ne kažem da je bio dobar u totalu, ni prihvatljiv...
Napravio jednu a upropastio dvije potencijalno dobe akcije, svojim nepravovremenim/nepreciznim pasom
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:01 pm

Virtu4L je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nije 4-4-2 problem sama po sebi, ti si sa 4-5-1 prošle godine bio još nemoćniji na sredini.
Problem je svaka u kojoj je Samir Bekrić, a Uglješa Radinović na klupi.
napisao ja i prije širokog...

viewtopic.php?f=51&t=203&p=85434#p85434" target="_blank

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:02 pm

Titulu koliko ja znam ne bismo osvojili sa pobjedom protiv Slobode u četvrtom kolu, a ni sa porazom protiv te Slobode isto tako u 4. kolu nismo koliko ja znam ispali iz trke za trofej.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

sajo10
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:02 pm

Ne treba srati previse na Bekrica. On je jedina "desetka" u ovom timu. Ali cinjeninca je da on nemoze igrati u prvoj postavi prije Ugljese pa cak i Adnana. Barem na teskim gostovanjima.

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:03 pm

Pohvale danas idu samo familiji u Tuzli!
Bravo Manijaci!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:03 pm

sva tri gola smo primili u razmaku od 53. do 59. minute :D e yebemu misa
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava