Ma sada nam idu 2 domaće utakmice protiv Viteza i Zrinjskog i to treba maksimalno iskoristiti. Protiv Slobode sam ja bio zadovoljan i remijem, a čim tako počnem da mislim od te utakmice 'leba nemajovanmaksimovic je napisao/la:ovo je samo los dan bio, nista vise... sloboda je jak tim, a prvenstvo se uzima na malim timovima... znaci ako izgubimo protiv slobode, sirokog, zrinjskog... nije nista strasno, bitno je da ne gubimo protiv krupe, mladosti, viteza itd...Hurmasica je napisao/la:Naravno da znamo, ali da je neugodno gostovanje jeste. Zna te krenuti pa i pobijediš ali Boga mi kad stane cijelu ekipu ne gine ti gore poraz kao što je u ovome slučaju. Čvrsta ekipa Slobode, borba na sredini terena i uvijek te nijanse neke odluče.jovanmaksimovic je napisao/la: de sajo, malo objektivnosti... bas ti je poredjenje lose... mi smo prije ove tekme zadnje tri u tuzli u prvenstvu uzeli... znaci znamo igrati protiv njih...
Problem je svaka u kojoj je Samir Bekrić, a Uglješa Radinović na klupi.ChWilla je napisao/la:nije 4-4-2 problem sama po sebi, ti si sa 4-5-1 prošle godine bio još nemoćniji na sredini.
evo ja ću, već sam napisao - usprkos svemu - jedinu akciju - akciju koju smo imali napravio je on.fk1921 je napisao/la:cekamo pintola da brani bekrica
evidentno je da nam fali ful ljevi bekk nemoze dino husic bolje stanica vratit , pa subic i veselinovic su sparatali po strani nam , fali nam kriloo .. Miskee dadni kess za Lemaha ili bugara , vala vrjedi i stila para i para a pogotovo slovenacElegant je napisao/la:Idemo dalje nije nista izgubljeno, Bekrica na klupu i igrti opreznije, previse Kostic ide ofanzivno.
Neću da spustim apetite prika, hoću titulu koju su najavili.Charlie Sheen je napisao/la:Treba spustiti apetite i ocekivanja,lakse ce biti svima nama.
Napravio jednu a upropastio dvije potencijalno dobe akcije, svojim nepravovremenim/nepreciznim pasomChWilla je napisao/la:evo ja ću, već sam napisao - usprkos svemu - jedinu akciju - akciju koju smo imali napravio je on.fk1921 je napisao/la:cekamo pintola da brani bekrica
ne kažem da je bio dobar u totalu, ni prihvatljiv...
napisao ja i prije širokog...Virtu4L je napisao/la:Problem je svaka u kojoj je Samir Bekrić, a Uglješa Radinović na klupi.ChWilla je napisao/la:nije 4-4-2 problem sama po sebi, ti si sa 4-5-1 prošle godine bio još nemoćniji na sredini.