Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 9:53 pm

HALAL I EUROPA HALAL I TITULE ZA ONAJ KROŠE SE ŽIVI HAHAHAHAHAH VEDRAN KROŠEVSKI JEDAN JE OD NAS

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

sri maj 04, 2016 9:54 pm

.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

pile87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:55 pm

Hurmasica je napisao/la:Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam :roll:
Ne mjenja nista da ostane i ta dva kola na klupi ali neka kaze da odlazi sa mjesta trenera. Mislim ljepse mi je tako nego da ga neko smjenjuje, i onako je receno da ce do kraja sezone on biti na klupi.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:56 pm

Ajzea je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.
nazalost ja ovdje ne mogu pronaci opravdanje. sve ovo se moralo izbjeci. prije svega pobjedom. a kad vec nije dosla, onda mudroscu.

zelimo li biti pravi klub koji privlaci simpatije sirom drzave, sponzore, ulagace, publiku na stadion... mi se ne smijemo predstavljati u ovom svjetlu. to je tako.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:57 pm

pile87 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam :roll:
Ne mjenja nista da ostane i ta dva kola na klupi ali neka kaze da odlazi sa mjesta trenera. Mislim ljepse mi je tako nego da ga neko smjenjuje, i onako je receno da ce do kraja sezone on biti na klupi.
Neka ga ova 2 kola a poslije toga sjesti i vidjeti šta je najbolje, ja Edisa svakako vidim kao člana stručnog štaba gdje bi on uz nekoga starijeg i iskusnijeg stručnjaka naučio dosta :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:57 pm

ostavka je moralni čin ako vidiš da nisi dorastao.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:59 pm

Odraditi ova dva kola a onda na ljeto ce otici nek igraci, doci ce nova pojacanja i bice vise vremena da se pripreme za ligu 12.

Ekipa ce ostaiti 95% ista uz par pojacanja bicemo dobra ekipa samo da se to uklopi, a ako vec insistirate na treneru Amar sad dolazi u maju pa cemo vidjeti ako on ima zelju.

Ali da Edis ostane kao pomocni, ne mozes covjeka otjerati samo tako.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sri maj 04, 2016 9:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

Edise vrijeme je !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.
nazalost ja ovdje ne mogu pronaci opravdanje. sve ovo se moralo izbjeci. prije svega pobjedom. a kad vec nije dosla, onda mudroscu.

zelimo li biti pravi klub koji privlaci simpatije sirom drzave, sponzore, ulagace, publiku na stadion... mi se ne smijemo predstavljati u ovom svjetlu. to je tako.
Ne, nego će pustiti da ih pljuju, ponizavaju, gađaju stolicama, bakljama, udaraju dok izlaziš sa tribine. Kapa dole momci, ali kao što rekoh, mangupluk ste prvo trebali na terenu pokazati.

Ivicahuljev
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:01 pm

delinjo je napisao/la:Edise vrijeme je !!!
Edis nije danas vodio Zelju bio je suspendovan :roll:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

JAO JUHUUUUUUUUUUUUUU SVAKA TI DALAAAAAA
http://giphy.com/gifs/3o6EhMbmkQJYA8Odws" target="_blank

ceze
Kontakt:

Elegant je napisao/la:
ceze je napisao/la:Jesam ja jedini kojem na ovoj temi ne dolaze notifikacije?
Evo citiram te pa provjeri ! Da ih nisi iskljucio ?
Došlo mi je ovo, ali nisu dolazile one kad neko nešto piše na ovoj temi. U međuvremenu sam popravio, treba se "pretplatiti" na ovu novu temu, valjda nije to automatski ili šta ja znam.
Hvala u svakom slučaju.

delinjo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:02 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
delinjo je napisao/la:Edise vrijeme je !!!
Edis nije danas vodio Zelju bio je suspendovan :roll:
hahahaha dobro si ...nije do njega :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:05 pm

Minjore je napisao/la:JAO JUHUUUUUUUUUUUUUU SVAKA TI DALAAAAAA
slika
brat alpašinac
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:07 pm

Da se i ja tuspasim
Ovo danas neću komentarisati, nemam snage... Vjerujem da mi je ovaj danas poraz skratio život za 10 godina.

Evrope nema 99%, nemamo pravo sad okrenuti leđa klubu ali nešto se mora zakotrljati.
Ne možeš raditi 3 koraka naprijed a 2 nazad i tako stalno. A bgm za ovu ispuštenu Europu nije ni pošteno kriviti samo prvi dio sezone kad smo sad imali sve u svojim rukama i nismo kur*cem mrdnuli da ovo privedemo kraju u našu korist a bgm malo više od ništa da smo uradili bilo bi dovoljno

VOLIM TE ŽELJO :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Elegant
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:07 pm

Moja zelja je da se sad dobije ova dozvola da se ovi radovi na stadionu zavrse za narednu sezonu tako da ne treba zuriti, također i istok da se dogovore i da i to krene.

Na ljeto ce ekipa ostati gotovo ista uz par odlazaka i siguno jos koje pojacanje, ako Amar ne dobije novi ugovor u Kataru ili negdje vani, jos vaznije ako ima zelju da se vrati dobro po nas. Edis neka ostane pomocni trener.

...

Ove zadnje dvije utakmice pokusati pobjediti i ocekivati cudo kikseve Sarajeva ili Sirokog. :zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tryg
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:08 pm

Jos je imao rukavice, sad zamisli da nije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:08 pm

i nemojte to što se evropa najvjerovatnije neće izboriti miješati sa renoviranjem stadiona. pa ne bi se igralo samo ove godine i da se igra. neće propasti radovi. investicija u vlastitu nekretninu ne propada, što više uradiš sad i svojim sredstvima manje će ti ostati za poslije.

sportski rezultat niko nikad ne može garantovati, koga god doveo od igrača i trenera, sport je uvijek sport. ali, od postavljanja stolica 2004. godine ništa suštinski nije urađeno. sad kad je konačno pokušano i konkretno krenuto da se nešto uradi, treba li stati ako se neće igrati ove godine? vas deset je pisalo da bi halalilo i dvije-tri sezone da to konačno krene. ali i nećeš halaliti sezonu zbog toga...halalićeš je jer je sport nepredvidiv. k'o da većina nas nismo mislili poslije evrope da imamo dobru ekipu, ili poslije derbija da edis ne treba ostati...

samo još jače, samo nastaviti s pričom, i samo regularno. u granicama dozvoljenih medijskih istupa, protesta, građanskog bunta...ali samo istinom u glavu, jer ona je na našoj strani. ne dozvoliti sitnim uhljupima i interesdžijama da to zaustave...a vidjeli ste šta hoće, sami su vam rekli. i čime se služe na putu do stambeno - poslovnog objekta na mjestu plavog zamka.
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:10 pm

Yebo majku sto ne dobacise Veci kakvu specijalku ili bokser da ga dovrsi Veca :ganja:

mavi
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:10 pm

pile87 je napisao/la:
Ma, meni je već odavno jasno da je Edis pogubio konce, to je najbolje pokazao onom utakmicom u Tuzli, gdje ni najveći amater ne bi postavio onakvu formaciju. Nažalost, Edis je po vokaciji bio odbrambeni igrač i kao takav, nedovoljno tehnički potkovan, nije znao da uspostavi na terenu onu prepoznatljivu Željinu igru koja nas je uvijek krasila, igra od noge od noge, s brzom tranzicijom. Čitava koncepcija igre kod Edisa se svodi na izbij - nabij, pa možda nešto i uradimo. To, jednostavno, ne ide tako. Edis je insistirao na dolasku Bekrića, Stanića, Bogićevića (bio nam nuđen Kojić umjesto njega), Đermanovića i svi oni su, uglavnom, u potpunosti podbacili. Memija je žrtvovan na desnoj strani, ne igra svoju prirodnu poziciju i on je takođe zavaljen na toj poziciji. Ne vjerujem da bi Halvadžić, Mailson... klasični ljevaci, odigrali išta slabije od Memije po toj strani. Upravo suprotno, vjerujem da bi sada na kontu imali i koji bod više. Edis je u potpunosti zanemario Beganovića (igrač koji je znao preorati teren prošle sezone, čak i kada ga nije išlo i igrač od kojeg smo imali najveća očekivanja, s pravom), Mujagića, Žerića (mislim da ga je morao voditi na pripreme u Tursku), Dinu Hasanovića.., ukratko, odustao je od prakse davanja prilike našoj djeci, a znamo da su nam baš ta djeca u proteklom periodu donijela najviše radosti, a Boga mi i para. Zato mislim da je sasvim logično da se Edis povuče i da na njegovo mjesto dođe drugi trener (ja bih ponovo volio vidjeti Odu, s ovakvim igračima bi čuda pravio).

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava