Ne mjenja nista da ostane i ta dva kola na klupi ali neka kaze da odlazi sa mjesta trenera. Mislim ljepse mi je tako nego da ga neko smjenjuje, i onako je receno da ce do kraja sezone on biti na klupi.Hurmasica je napisao/la:Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam
nazalost ja ovdje ne mogu pronaci opravdanje. sve ovo se moralo izbjeci. prije svega pobjedom. a kad vec nije dosla, onda mudroscu.Ajzea je napisao/la:Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.
Neka ga ova 2 kola a poslije toga sjesti i vidjeti šta je najbolje, ja Edisa svakako vidim kao člana stručnog štaba gdje bi on uz nekoga starijeg i iskusnijeg stručnjaka naučio dostapile87 je napisao/la:Ne mjenja nista da ostane i ta dva kola na klupi ali neka kaze da odlazi sa mjesta trenera. Mislim ljepse mi je tako nego da ga neko smjenjuje, i onako je receno da ce do kraja sezone on biti na klupi.Hurmasica je napisao/la:Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam
Ne, nego će pustiti da ih pljuju, ponizavaju, gađaju stolicama, bakljama, udaraju dok izlaziš sa tribine. Kapa dole momci, ali kao što rekoh, mangupluk ste prvo trebali na terenu pokazati.za_zivot_cijeli je napisao/la:nazalost ja ovdje ne mogu pronaci opravdanje. sve ovo se moralo izbjeci. prije svega pobjedom. a kad vec nije dosla, onda mudroscu.Ajzea je napisao/la:Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.
zelimo li biti pravi klub koji privlaci simpatije sirom drzave, sponzore, ulagace, publiku na stadion... mi se ne smijemo predstavljati u ovom svjetlu. to je tako.
Edis nije danas vodio Zelju bio je suspendovandelinjo je napisao/la:Edise vrijeme je !!!
Došlo mi je ovo, ali nisu dolazile one kad neko nešto piše na ovoj temi. U međuvremenu sam popravio, treba se "pretplatiti" na ovu novu temu, valjda nije to automatski ili šta ja znam.Elegant je napisao/la:Evo citiram te pa provjeri ! Da ih nisi iskljucio ?ceze je napisao/la:Jesam ja jedini kojem na ovoj temi ne dolaze notifikacije?
hahahaha dobro si ...nije do njegaIvicahuljev je napisao/la:Edis nije danas vodio Zelju bio je suspendovandelinjo je napisao/la:Edise vrijeme je !!!
brat alpašinacMinjore je napisao/la:JAO JUHUUUUUUUUUUUUUU SVAKA TI DALAAAAAA
Ma, meni je već odavno jasno da je Edis pogubio konce, to je najbolje pokazao onom utakmicom u Tuzli, gdje ni najveći amater ne bi postavio onakvu formaciju. Nažalost, Edis je po vokaciji bio odbrambeni igrač i kao takav, nedovoljno tehnički potkovan, nije znao da uspostavi na terenu onu prepoznatljivu Željinu igru koja nas je uvijek krasila, igra od noge od noge, s brzom tranzicijom. Čitava koncepcija igre kod Edisa se svodi na izbij - nabij, pa možda nešto i uradimo. To, jednostavno, ne ide tako. Edis je insistirao na dolasku Bekrića, Stanića, Bogićevića (bio nam nuđen Kojić umjesto njega), Đermanovića i svi oni su, uglavnom, u potpunosti podbacili. Memija je žrtvovan na desnoj strani, ne igra svoju prirodnu poziciju i on je takođe zavaljen na toj poziciji. Ne vjerujem da bi Halvadžić, Mailson... klasični ljevaci, odigrali išta slabije od Memije po toj strani. Upravo suprotno, vjerujem da bi sada na kontu imali i koji bod više. Edis je u potpunosti zanemario Beganovića (igrač koji je znao preorati teren prošle sezone, čak i kada ga nije išlo i igrač od kojeg smo imali najveća očekivanja, s pravom), Mujagića, Žerića (mislim da ga je morao voditi na pripreme u Tursku), Dinu Hasanovića.., ukratko, odustao je od prakse davanja prilike našoj djeci, a znamo da su nam baš ta djeca u proteklom periodu donijela najviše radosti, a Boga mi i para. Zato mislim da je sasvim logično da se Edis povuče i da na njegovo mjesto dođe drugi trener (ja bih ponovo volio vidjeti Odu, s ovakvim igračima bi čuda pravio).pile87 je napisao/la:Ne mjenja nista da ostane i ta dva kola na klupi ali neka kaze da odlazi sa mjesta trenera. Mislim ljepse mi je tako nego da ga neko smjenjuje, i onako je receno da ce do kraja sezone on biti na klupi.Hurmasica je napisao/la:Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam