Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 7:32 pm

Kraj hvala Bogu. Poraz, nema veze. Sad odgovornost se treba preuzeti, a to mora preuzeti Milos.
Iz poraza se mora uciti. Eto svi mi ovdje smo prizeljkivali Ugija i Secera, ali Kostic je drugacije mislio i zajebo se.
Protiv Slobode izaci sa ovakvom vezom nas je i kostalo. Lijevo krilo moramo dovesti ili Lazu osposobiti jer Dzenis je tamo zavaljen.

Nema veze, idemo dalje. Vitez i Zrinja moraju pasti.

FaraonTM
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:33 pm

Loša igra mada ima i do terena pogotovo u prvom poluvremenu, od kako je Kostić došao mi smo ekipa koja teži igrati fudbal dole po zemlji bez nabijanja lopte, to na ovakvom terenu jednostavno nije moglo. Sloboda je dala dva gola centaršut i onaj šut sa distance znači ništa specijalno uigrano, ni njima nije odgovarao ovakav teren al' su bili spretniji i njima idu 3 boda.

Par grešaka treba ispraviti prije svega mislim na Beganovića i Bekrića, prvi jednostavno igra na neprirodnoj poziciji i ne može ponuditi puno a drugi nije više nije taj kalibar koji nama treba. Kostić to jednostavno mora skontati pogotovo za Bekrića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hurmasica
Kontakt:

flux je napisao/la:Ne moze se pljuvati poslije jedne lose utakmice.. Ne moze se traziti krivac u Bekricu, Kosticu, Bevabu itd. Momci su lose odigrali i sta sad? Hajmo sve mijenjati ponovo? Smirite malo raja, protiv Sirokog se vidjelo da znaju i da mogu. Pljujete Beganovica jer je los na lijevom krilu, pa jel on "kriv" sto igra lijevo krilo? Momak je protiv Sirokog najzasluzniji za drugi gol sa pasom za Lendrica. Kostic je svima nama dokazao da ne moze i ne smije vise igrati bez Radinovica ili Secera, nadam se da je i on to sam sebi dokazao. Naredne dvije pobijedi i niko se nece sjecati ovog poraza. Davno je Ferguson rekao "Titule se uzimaju na malim ekpiama" a mi smo prosle godine dokazali da smo Evropu izgubili na malim ekipama. Kosticu uz tebe smo!! VTŽ!
Ma majke mi tačno sam znao da će biti ovakvi komentari poslije prvog poraza. Analiziraju čovjeku svaki yebeni potez, te što ovaj igra tu, što ovaj ne igra, što ovaj desno a ne lijevo. Jbt što reče pintol sve licencirani forumaši sa godinama iskustva treniranja velikih klubova.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

I protiv Viteza ce poceti Bekric u to sam uvjeren..
Nije problem poraz, problem je kad je neko tvrdoglav. Ista stvar se desila protiv Sirokog poslije prvog poluvremena, pad u igri zbog Bekrica jer covjek ne moze vise od pola sata, tad smo imali srece sad nismo. Igranje sa Blagojevicem i Bekricem samo u sredini je samoubistvo. Sloboda uopste nije bolja ekipa od nase, ali ljudi su uigrani, dobro postavljeni na terenu..
Akio ne vidi gdje grijesi bojim se da Kostic nece dugo izdrzat, Edisa je tvrdoglavost dosla glave, mada nisam za Kosticevu smjenu, treba nam kontinuitet..
Vitez i Zrinjski moraju pasti..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sri avg 10, 2016 7:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Funk
Kontakt:

Nismo uigrani definitivno ali koja ekipa jest!?
Nama teren nije dobar mi uvijek nadjemo izgovor, njima je dobar! Mali Secerovic je zasluzio da zaigra ispred Bekrica, od stare slave se ne zivi!
Zadnja izmjena: Funk, dana/u sri avg 10, 2016 7:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Minjore je napisao/la:Jos jedna utakmica jednako vazna kao derbi, a i kao tekma protiv Viteza. Liga je dobra ekipe su solidne moramo se naviknut na sve varijante. Svi se nadamo pobjedi, al treba bit spreman za sve varijante.
Juriš !
Samo da se citiram. Realno, zasluzena pobjeda Slobode i ja im ovom prilikom cestitam. Mi idemo dalje, duga je sezona, treba biti spreman na los dan.
Bravo Manijaci !

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:34 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Poraza je bilo i bit će. Nije u tome stvar. Mene najviše boli što nas Husref pravi budalama svaki put. Da si mu dao naš roster on bi nas opet razvalio. To me baš nervira. Nadao sam da će Kostić nešto skontati, ali opet truba. Ispade Husref Lipi, a mi ko zadnji levati.
u ovoj ligi, u ovom trenutku i jeste. samo se petrović može mjeriti, a on sad ima za dvije klase slabiju ekipu...ostalo sve evo vam lopta i igrajte. sarajevo sa igračem više nije moglo da nam zabije dva, niti je napravilo neku bruku šansi, a postavka nije bila drukčije.
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:35 pm

ajmo sad pozitive... imali smo los dan, sloboda je bila za nijansu bolja, ali su ipak zasluzeno slavili. igrali smo lose, i to se naravno desava u sklopu prvenstva. ne mozes igrati 32 utakmice na isto visokom nivou. na kraju je bolje da izgubis ovako na pocetku prvenstva pa naucis nesto iz toga nego da izgubis nesretno u posljednjem kolu za titulu. ja zamjeram igracima sto se nisu trudili onako kako znaju, ali prihvatam poraz kao dio ove igre. ne treba sad paniciti, nego se odma koncentrirati na sljedeci mec. ja sam vec u mislima kod viteza. dugo je prvenstvo i ja sam i dalje siguran da cemo biti prvaci!!!
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:35 pm

w0st je napisao/la:Samo da se zna ja se ne bih ljutio da se GOSPODAR FAMILIJE vrati, a da mu Kostic bude pomocnik .
Yebo vas on vise, kao da je svemoguci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:36 pm

Ja koristim ovu priliku da se još jednom sjetim cuke prokletog Hervasa koji nas je zavalio i ostavio na cjedilu. Da imamo uigranog čovjeka na toj poziciji plakala bi Sloboda sada a ne mi.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:37 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ajmo sad pozitive... imali smo los dan, sloboda je bila za nijansu bolja, ali su ipak zasluzeno slavili. igrali smo lose, i to se naravno desava u sklopu prvenstva. ne mozes igrati 32 utakmice na isto visokom nivou. na kraju je bolje da izgubis ovako na pocetku prvenstva pa naucis nesto iz toga nego da izgubis nesretno u posljednjem kolu za titulu. ja zamjeram igracima sto se nisu trudili onako kako znaju, ali prihvatam poraz kao dio ove igre. ne treba sad paniciti, nego se odma koncentrirati na sljedeci mec. ja sam vec u mislima kod viteza. dugo je prvenstvo i ja sam i dalje siguran da cemo biti prvaci!!!
Ma znaš kako to ide, poslije poraza jedva dočekaju pojedinci da pokažu svoje ogromno forumsko znanje pa se petljaju i gdje treba i gdje ne treba. Kažem, poraz se nekada morao desiti a eto došao je baš na uvijek neugodnom gostovanju u Tuzli. Sada se okrenuti Vitezu :palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

sri avg 10, 2016 7:38 pm

Nemogu da trazim moj post sa priprema kada sam ujutro dosao u Sarajevo, Bekric je i gore bio katastrofa jer nezna on ovo igrati, ja se iskreno nadam da ce na klupi zavsiti.Mogao nas je kostati pobjede protiv Sirokog a danas smo njegovom krivicom primili gol, zao mi je stvarno ima jos da se igra ali mislim iskreno da ce Kostic nakon ove tekme da ga zacementira na klupu jer ako cemo svaku tekmu na pocetku drugog poluvremena igrati 15 min bez igraca(Bekric) to stvarno nevodi nigdje..

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:38 pm

Ma ako Bekric nastavi igrati ja ću sebi oči iskopat da ga ne gledam

Kospicar
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:39 pm

Da i ja kazem par recenica..
Prije svega Sloboda je bila bolja, kolko-tolko, nisu ni oni savrseni bili, hocu da kazem cista pobjeda Tuzlaka.
Druga stvar, Zeljo je lose odigrao, u prvom poluvremenu inekako po onakvom vremenu a u drugom lose na sve strane. :palacdole:
Treca stvar, moje misljenje je da Bekric pa mozda i Beganovic ne mogu pocinjat jace utakmice. :cigara:
Cetvrta stvar, Husref je iskreno trenutno najbolji trener u ligi samo zato sto je trener u nasoj ligi deceniju unazad (da ne mislite da Kostica omalovazavam) tako da su i tu bili bolji.
Peta stvar ujedno meni i najvaznija je ta da pored toga sto smo izgubili, jbg.. ne mozes sve uzet. Stvar je u tome sto nismo izgradili 2-3 ciste akcije, jedina "prava" prilika Nikolica iz kornera 5 minuta ako se ne varam. :kafa:

Nema veze Zeljo, sad Viteza treba rutinski uzet da budemo psihicki spremni za Zrinjski. :zeljeznicar1:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:40 pm

Rat kad se izgubi kriva je vojska cijela, a ne samo jedan vojnik ;)

flux
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
flux je napisao/la:Ne moze se pljuvati poslije jedne lose utakmice.. Ne moze se traziti krivac u Bekricu, Kosticu, Bevabu itd. Momci su lose odigrali i sta sad? Hajmo sve mijenjati ponovo? Smirite malo raja, protiv Sirokog se vidjelo da znaju i da mogu. Pljujete Beganovica jer je los na lijevom krilu, pa jel on "kriv" sto igra lijevo krilo? Momak je protiv Sirokog najzasluzniji za drugi gol sa pasom za Lendrica. Kostic je svima nama dokazao da ne moze i ne smije vise igrati bez Radinovica ili Secera, nadam se da je i on to sam sebi dokazao. Naredne dvije pobijedi i niko se nece sjecati ovog poraza. Davno je Ferguson rekao "Titule se uzimaju na malim ekpiama" a mi smo prosle godine dokazali da smo Evropu izgubili na malim ekipama. Kosticu uz tebe smo!! VTŽ!
Ma majke mi tačno sam znao da će biti ovakvi komentari poslije prvog poraza. Analiziraju čovjeku svaki yebeni potez, te što ovaj igra tu, što ovaj ne igra, što ovaj desno a ne lijevo. Jbt što reče pintol sve licencirani forumaši sa godinama iskustva treniranja velikih klubova.
Sta sam ja eto pogresno rekao? A ljudi su takvi, pogotovo nas narod, koji eto, sve zna, a i dalje sjedi kuci i pljuje sve redom. To je nasa realnost nazalost.

BHDragons
Kontakt:

Sta ste se okomili na Bekrića nije ništa bio lošiji od ostalih. Svi su zakazali, a na sve je uticao izuzetno loš teren što se nije moglo predvidjeti. Sta je to Sloboda uradila? Da je Stevo zabio u prvom sve bi bilo drugačije. Idemo dalje bit će ovo puno bolje sve.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

zeljeznicar1
Kontakt:

Poraz kao poraz, nema veze ali se nesto po pitanju bekrica definitivno mora uraditi.Nije to to.

mamaSmurf
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 7:41 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ajmo sad pozitive... imali smo los dan, sloboda je bila za nijansu bolja, ali su ipak zasluzeno slavili. igrali smo lose, i to se naravno desava u sklopu prvenstva. ne mozes igrati 32 utakmice na isto visokom nivou. na kraju je bolje da izgubis ovako na pocetku prvenstva pa naucis nesto iz toga nego da izgubis nesretno u posljednjem kolu za titulu. ja zamjeram igracima sto se nisu trudili onako kako znaju, ali prihvatam poraz kao dio ove igre. ne treba sad paniciti, nego se odma koncentrirati na sljedeci mec. ja sam vec u mislima kod viteza. dugo je prvenstvo i ja sam i dalje siguran da cemo biti prvaci!!!
Ako smijem reći, ja igračima ne zamjeram. Draže mi je da se niko nije povrijedio na onoj močvari, nego 3 boda. Bodove možeš namiriti, a igrači nam trebaju zdravi za cijelu sezonu, a ne samo za utakmicu sa Slobodom.

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:41 pm

flux je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Sta sam ja eto pogresno rekao? A ljudi su takvi, pogotovo nas narod, koji eto, sve zna, a i dalje sjedi kuci i pljuje sve redom. To je nasa realnost nazalost.
Ma ništa tebi druže nisam rekao, nego se nadovezao na tvoj post jer slično mislimo :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava