Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 7:24 pm

Ja bi pustio Fukare u 75. a otjerao ih u 80. minuti pa nek jebu sebi mater. Al kad nije do nas, nego do murije...fuj stoka

A za utakmicu, budem je pregledao kada bude na netu, pola je nisam vidio. Dokaz da se sredina izgleda trebala zatvoris sa Secerom, Ugljesom i Radinovicem, igla ne bi prosla, a kamoli igraci Slobode. Ovako je bio propuh.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

Ako nista neka Kostic izvuce neke pouke iz ove bruke.. Ako ih ne izvuce onda nema neke velike razlike izmedju njega i Edisa bar sto se karaktera tice..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

Nema veze, poraz je ispit. Ako smo ih nakon Sirokog dizali, nemojmo sad da ih "bacamo pod noge". Protiv Viteza hocu da vidim dobru igru, a rezultat moze biti i 1:0, uz dosta dobre igre. Necu glumiti trenera, jer to nisam, neka Kostic uradi sta zna i moze.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:25 pm

Roberto Baggio je napisao/la:Jesmo li išta odigrali u zadnjih 15 minuta? Stade stream.
Jednom Lendrić zamalo gol da da, povuče ga igrač slobode i on jedva zakači loptu pirić jedva odbrani

MrRiccoli
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:25 pm

Ja vas ne kontam i prije pocetka sezone ja sam govorio da nije dobro sto su nam jake utakmice u prvih 5-6 kola i ako jedini poraz bude ovaj danas onda je to dobro. Pa ja nezz sta hocete ovdje se ljudi jos traze ovdje se jos uigrava, izgubili smo od ekipe koja je jaka i gore bi mi biko da smo na grbavici odigrali x sa nezz ni ja radnikom nego ovo. Ovo ce biti dobro uvidjet ce kostic neke stvari nije budala ali polako ima vremena svi ce gubiti ima ovdje jos mnogo teskih utakmica tako da ne treba panicariti, a jos manje tjerati i psovati i da zavrsimo jednom zauvijek po tom pitanju izmedju nas i pitara nema razlike.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:26 pm

w0st je napisao/la:Samo da se zna ja se ne bih ljutio da se GOSPODAR FAMILIJE vrati, a da mu Kostic bude pomocnik .
Sreća pa se ti ništa ne pitaš.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:27 pm

Danas lose bas,sljedece dvije se moraju dobiti
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

w0st je napisao/la:Samo da se zna ja se ne bih ljutio da se GOSPODAR FAMILIJE vrati, a da mu Kostic bude pomocnik .
bravoooo pasiceee , ljepi amar on bi mlatno slobodu ovu sigurno bjezo bi svima 10bodova
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

Poraz je sastavni dio ovog sporta ali nacin na koji smo odigrali je nesto sto mene boli a igra je bila bruka..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Neandertalac

sri avg 10, 2016 7:28 pm

Ocajno, jadno, zalosno!
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

Samo jednu zelju imam ja, da bekric ode sa terena :rofl:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Policija TK p**** jedne seljačke :palacdole:
Nismo ušli kako treba, lijeva strana je manje uigrana i kad zagusti opet sve ide desno. Siniša danas loš, pa je i tu škripalo. Teren nije bio onakav kakav smo mi željeli, pa je bilo nabij i potegni.
Što reče neko iznad, ako se ovo ponovi u skorijoj budućnosti zabrinut ću se, ovako mi je krivo zbog loše igre, ali nisam ljut ni sekunde.
Slobodi cestitke za zasluzenu pobjedu :palacgore:
Lars hvala za stream :pljesak: MojaTV :palacdole:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

w0st
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Sreća pa se ti ništa ne pitaš.
Pitao se ja ili ne , on je prekuco trenersku poziciju .

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:29 pm

ja nisam vidio ni 35% utakmice.

tvrdoglavost je edisu dohakala više nego bilo šta drugo. više nego nedostatak iskustva i znanja. za nadati se da ovaj neće biti takav. glup nije, ali ako bude insistirao na nekim stvarima to je gore od gluposti. ja ne mislim da je 4-4-2 problem sama po sebi da su igrali neki drugi igrači...i da se stigla skontati kako treba.

a ni do jednog trenera nije što mahir karić ponovo, i u drugom dresu, izgleda k'o ronaldo protiv nas...
gradi željo boli te *****

staaarinavijac
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:29 pm

Nije problem izvući pouku ...
za onog ko zna izvući ...

sajo10
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:30 pm

Prihvati poraz Milose i reci da si iskljucivo ti kriv, i da ces uraditi neke izmjene za Vitez.. i sve je oprosteno haha.

The Desert Fox
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:31 pm

Neandertalac je napisao/la:Ocajno, jadno, zalosno!
Je l` ti drago ?
Željezničar über alles !

Deutsche Afrikakorps !

flux
Kontakt:

Ne moze se pljuvati poslije jedne lose utakmice.. Ne moze se traziti krivac u Bekricu, Kosticu, Bevabu itd. Momci su lose odigrali i sta sad? Hajmo sve mijenjati ponovo? Smirite malo raja, protiv Sirokog se vidjelo da znaju i da mogu. Pljujete Beganovica jer je los na lijevom krilu, pa jel on "kriv" sto igra lijevo krilo? Momak je protiv Sirokog najzasluzniji za drugi gol sa pasom za Lendrica. Kostic je svima nama dokazao da ne moze i ne smije vise igrati bez Radinovica ili Secera, nadam se da je i on to sam sebi dokazao. Naredne dvije pobijedi i niko se nece sjecati ovog poraza. Davno je Ferguson rekao "Titule se uzimaju na malim ekpiama" a mi smo prosle godine dokazali da smo Evropu izgubili na malim ekipama. Kosticu uz tebe smo!! VTŽ!

Minhi
Kontakt:

Bevab opet veoma loš i naprijed i nazad.
Nikolić veoma loš. Da ga je bar zabio u prvom...
Lendrić danas veoma loše. Sve što je uradio je dobra reakcija i šut u zadnjoj minuti.
Beganović loš.
Siniša 'nako...
Bekrić krenuo dobro i naglo stao.
Prema tome zaslužen poraz!
I pored svega navedenog mišljenja sam da smo mogli ostati neporaženi da je Uglješa igrao umjesto Nikolića, tj da smo pojačali sredinu. Također Bekrićev max je 45 minuta, jer i veoma dobri Šećerović mora više igrati.
ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:32 pm

Poraza je bilo i bit će. Nije u tome stvar. Mene najviše boli što nas Husref pravi budalama svaki put. Da si mu dao naš roster on bi nas opet razvalio. To me baš nervira. Nadao sam da će Kostić nešto skontati, ali opet truba. Ispade Husref Lipi, a mi ko zadnji levati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava