3:2Neymar 11 je napisao/la:samo da siroki zrinja bude x ostacemo drugii , konee x ko kuca 2:2hardwell je napisao/la:Mislim da bi pun pogodak danas bio da je Blagojević igrao lijevo krilo, a Adnan i Uglješa dva centralna vezna.
bekric i dzenis nemogu igrati , bolje trpit halvadzica il lazica, daj boze da bude protiv viteza 6 miljaiggy2377 je napisao/la:Nista nije izgubljno tek je pocelo, primili smo dva gola poslje pauze isto kao na Grbavici kad smo pali poslje pauze tacnije kad je BEKRIC pao,on nemoze igrati ovo nikako jer se nesnalazi i nezna ovo da igra i TACKA.
Nije uopste problem cekati ni pola sata kad znas da neko cijeli dan ptuje da gleda svoj tim, izgubi vrijeme, pare, zivce, uvijek mi je drago kad na Grbavici imamo fin broj gostiju, ali sa Slobodom ne treba tim jezikom, ovo im je treci put da nam momci gledaju 20-30 minuta utakmice.storm_raider je napisao/la:Mi cekamo po 20 minuta da gosti izadju... a nama pola sata dali.
Idemo dalje, nemojte razocarati protiv Viteza!!!
Vala, ko zbog jedne loše partije prestane dolaziti na utakmice, onda ne znam...storm_raider je napisao/la:Mi cekamo po 20 minuta da gosti izadju... a nama pola sata dali.
Idemo dalje, nemojte razocarati protiv Viteza!!!