Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Zeljo1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 7:07 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Zeljo1921 je napisao/la:Ne vidim razlog da se dize ovolika frka zbog ove utakmice. Sa Slobodom je uvijek bilo tesko gore igrati i kad su najlosiji bili. Jednostavno su takva ekipa koja igra cvrsto i na snagu jos se naloze na nas i uvijek su problemi. Danas je na nasu igru uticalo dosta i vrijeme jer za igru kakvu smo igrali protiv Sirokog treba dobar teren, a ovo je sve osim dobar teren. Mislim da ce i Kostic shvatiti da se jace utakmice u gostima tesko mogu igrati sa dva napadaca. Nije vrijeme da se kuka ovoliko jer nismo izgubili kuci od nekog treceligasa vec gubimo od Slobode u gostima koja je jedan od glavnih kandidata za titulu.
https://youtu.be/Ex2e6gV_KTM" target="_blank
Pogledaj statistiku gore a ne samo jednu utakmicu

mamaSmurf
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 7:08 pm

Bolje vam je da Boga molite da je Ivan dobro.
Ako se povrijedio u ovoj močvari, crno nam se piše.
*ebeš 3 boda!

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Zadnja izmjena: mamaSmurf, dana/u sri avg 10, 2016 7:08 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

exbabilon
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:09 pm

HaJ Bevab ovako. **** te onaj ko te dovede u Zelju.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

Okolele je napisao/la:Al najjaci su ovi sto kazu titula izgubljena..Liga je takva da ce svako svakoga napatiti a jos tek pocela..
E cuj titula :rofl1:

w0st
Kontakt:

Zeljo1921 je napisao/la:Ne vidim razlog da se dize ovolika frka zbog ove utakmice. Sa Slobodom je uvijek bilo tesko gore igrati i kad su najlosiji bili. Jednostavno su takva ekipa koja igra cvrsto i na snagu jos se naloze na nas i uvijek su problemi. Danas je na nasu igru uticalo dosta i vrijeme jer za igru kakvu smo igrali protiv Sirokog treba dobar teren, a ovo je sve osim dobar teren. Mislim da ce i Kostic shvatiti da se jace utakmice u gostima tesko mogu igrati sa dva napadaca. Nije vrijeme da se kuka ovoliko jer nismo izgubili kuci od nekog treceligasa vec gubimo od Slobode u gostima koja je jedan od glavnih kandidata za titulu.
Sta ti ocekujes od ove ekipe da izbori na kraju ? Evropu ? Ja cu bit zadovoljan jedino trofejom , jer postajemo ko kone kad su 8 godina titulu cekale .

barbarez
Kontakt:

Neymar 11 je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Ja uopste nisam iznenadjen, mislim da su se iznenadili i razocarali najvise ovi iz ankete sto su glasali da smo prvaci, meni nije trebala Tuzla da vidim koliko je Bevab tanak igrac ili koliko je bekric igrac 90-tih godina itd.itd
Europa bi bila veliki uspijeh (ovo sam rekao i poslije Sirokog)...
svaka ti je zlatnaa, mada dugo je prvenstvo al ovom igro nemamo sansi sa zrinjom :x
A sta je to Zrinjski pokazao toliko ,daj te ba ljudi nemojte zajebavati.
Nismo dobri danas ali ocito da nam ova Sloboda ne lezi. Po meni nista specijalno ova Sloboda. Jednostavno los dan.
Mi smo iskljucivi krivci za poraz, jer iskreno Sloboda je samo jedna disciplonivana ekipa, protiv koje ne mozes igrati sa 3 igraca manje.
A to su u ovom slucaju, nasa lijeva strana i Bekric.
Mene je vise usrkletio ovaj stream nego nasa igra.
Nadam se da ce se konacno dovesti to lijevo krilo.
Toliko smo bezopasni na lijevoj strani, da nas napadaju i krilo i bek .

Zeljo1921
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:10 pm

w0st je napisao/la:
Sta ti ocekujes od ove ekipe da izbori na kraju ? Evropu ? Ja cu bit zadovoljan jedino trofejom , jer postajemo ko kone kad su 8 godina titulu cekale .
Ocekujem da se borimo za titulu do zadnjeg kola a sta ce biti to cemo da vidimo.

addyno1
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:11 pm

trebalo je gore igrat samo s Lendricem u napadu, a u vezi su trebali igrati i blagoje, i secer i radinovic, pogotovo na ovako teskom terenu.
vec sam napisao da Kostic sporo reaguje sa izmjenama, ovo tvrdoglavo forsiranje formacije 4-4-2 me podsjeca na Mulalicevo vrijeme i njegovo tvrdoglavo igranje.
al hajde, spustanje na zemlju je i dobro. idu dvije domace utakmice koje sad moras obje dobiti. price o otkazu Kosticu ssu neozbiljne nakon 4 kola.

staaarinavijac
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:11 pm

Ima još utakmica , svako ima pravo naloš dan , ali ...
Kostiću je ovo treći puta da igra bez Šećerovića i Radinovića ,da ne govorim da je teren idealan za ekipu koja hoće da igra destruktivno ... kad je zadnja smislena akcija , bila , zadnja gol-šansa ?...
ako postoje krivci za današnji fijasko , onda je trener najveći ...

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:12 pm

cala je napisao/la:Jebi ga Milose, pokusao si nesto sto mi ne kontamo i nije ti poslo za rukom. Previse si podcijenio Slobodu a precijenio neke svoje igrace.
Sve je OK dok god covjek uci na greskama. Al' ako ponovi isto ovo sa Zrinjskim, onda cu se vec zabrinuti.
Baš tako. Klasično potcjenjivanje. Čim sam vidio sastav potpisao bi bod ko kuću. Zašto ovo radi kad ne mora, nije mi jasno.

rodrigo87
Kontakt:

HVALA FUDBALSKOM KLUBU SLOBODA I POLICIJ TK-a STO SU NAM OMOGUCILI GLEDANJE 35 MINUTA UTAKMICE. DABOGDA POGINULI!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

nema sumnje ovo je Kosticev poraz. formacijski smo svjesno igrali sa jednim igracem manje na sredini, takticki bez jos jednog jer je Bekric spor i trom i po suhom terenu a bez pravog destruktivca na sredini mi tu nismo imali sta traziti. lijevo smo svakako tanki....
sve u svemu, danasnjom predstavom nisam zadovoljan ni namjanje.

ostaje zal za propustenim i nada da ce se vec za vikend stvari promjeniti.

i da gubis deset nula nasa bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimo!!!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

w0st
Kontakt:

Zeljo1921 je napisao/la:
w0st je napisao/la:
Ocekujem da se borimo za titulu do zadnjeg kola a sta ce biti to cemo da vidimo.
Onda trebamo da meljemo svakog do kraja , a ne da nemamo 2 suta u okvir gola sa nekim "konkurentom za titulu"

hardwell
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:13 pm

Mislim da bi pun pogodak danas bio da je Blagojević igrao lijevo krilo, a Adnan i Uglješa dva centralna vezna.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Zeljo1921
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:14 pm

w0st je napisao/la:
Zeljo1921 je napisao/la:
w0st je napisao/la:
Onda trebamo da meljemo svakog do kraja , a ne da nemamo 2 suta u okvir gola sa nekim "konkurentom za titulu"
Pogresno si me shvatio. Nisam rekao da prekucamo ligu i da sve dobijemo vec da se ravnopravno borimo do zadnjeg kola.

Whisperer

sri avg 10, 2016 7:15 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:nema sumnje ovo je Kosticev poraz. formacijski smo svjesno igrali sa jednim igracem manje na sredini, takticki bez jos jednog jer je Bekric spor i trom i po suhom terenu a bez pravog destruktivca na sredini mi tu nismo imali sta traziti. lijevo smo svakako tanki....
sve u svemu, danasnjom predstavom nisam zadovoljan ni namjanje.

ostaje zal za propustenim i nada da ce se vec za vikend stvari promjeniti.

i da gubis deset nula nasa bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimo!!!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neki dan kad kazem za acu da stoji ponuda da ga treba prodat da nije to stari aco mene napadoste . krivac je za prvi go isto na derbiu skace ahmetovic . ocel sanel bit spreman za vitez
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

Bekricev je drugi gol, sam igrac i normalno da ce sutirat, nadam se da ce ga Kostic zakucat za klupu.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

blueheart
Kontakt:

mislim da bi u biducim ovako tezim gostovanjima Bekric trebao igrati zadnjih 20ak minuta, jer on nekako kad padne bas padne... poraz ko poraz (ako bude) tesko padne ali daleko od toga da je neko tesko stanje... samo nek struka ne ponavlja greske i da ne idu tvrdoglavo...
Bit ce Zeljo opet sampion
DRZAVA ZELJO

Whisperer

sri avg 10, 2016 7:16 pm

hardwell je napisao/la:Mislim da bi pun pogodak danas bio da je Blagojević igrao lijevo krilo, a Adnan i Uglješa dva centralna vezna.
samo da siroki zrinja bude x ostacemo drugii , konee x ko kuca 2:2 :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:16 pm

APELUJEM UPRAVI da svaku narednu utakmicu sa ovim smradovima fukare pustimo u 50min a da ih tjeramo u 80toj minuti, mi glumimo gospodu pa cekamo da gosti izadju nakon 90te minute, tako i treba samo fukare nek budu izuzetak.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava