Mozda jer se Halvadzic vratio u ekipu pa ga planira ubacit u drugom na lijevo umjesto Beganovica, a u spicu vec ima Mujaga, ne znam i meni je Pozder bio dobar ali eto lošMi ima neke svoje zamisli i svidja mi se sto razmislja drugacije od nasih sablon trenera.Elegant je napisao/la:Fakat sto nema Pozdera ?!
Grbavica je napisao/la:pročito je na forumu da će igrati pozder pa ga namjerno izbacio da zajebe husrefa
Cisto jer je u dva kola u tri dana izveo dva identicna sastava. Da nema sirine pa hajde ali ovako cemo vidjeti sta ce biti. Nadam se najboljem. Sretno Zeljo.Hurmasica je napisao/la:Ja fakat ne kontam hoćete li vi prije svakog kola pisati da je trener budala ili genije? Pustite čovjeka da radi i ne analizirajte mu svaki mogući potez. Zgazi ih Željo!
Eh cuj Beganovic ovo je na silu guranje...on mjesta nema u OlimpicuHurmasica je napisao/la:Kjosevski, S. Stevanović, Boccaccini, Kosorić, Bekrić, Blagojević, Bevab, Beganović, Nikolić, Lendrić, M. Stevanović
Pročitajte više na: http://sport1.ba/uzivo-fk-sloboda-fk-zeljeznicar-2/" target="_blank
Pa po ovim sastavima i pozicijama igrača, reci da nije?sajo10 je napisao/la:Pojasni hahah?FaraonTM je napisao/la:Lud je Miloš