Sihire ću ti bacitLARS1921 je napisao/la:NećuFaraonTM je napisao/la:Larsone oženi me

Sihire ću ti bacitLARS1921 je napisao/la:NećuFaraonTM je napisao/la:Larsone oženi me
Pa nemaju dva igrača višeazbaha je napisao/la:Pa dobro nije baš teško potrefiti šta će Sloboda raditi, u biti istu stvar kao i prošle godine, samo im ove valjda neće uspjetiBlokirat će nam sredinu, pogotovo ćelu, a i Lendru također. Mislim da će se i na Miru zalijepiti, a pored toga će s valjati jedno 10 minuta od 90, po običaju, pozzz
Ne bi trebao o sastavu pisati na forumuž'21 je napisao/la:Sastav identican ko protiv Sirokog samo Veca na golu
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ne prati Hus forume na dan tekmiPlava Porodica je napisao/la:Ne bi trebao o sastavu pisati na forumuž'21 je napisao/la:Sastav identican ko protiv Sirokog samo Veca na golu
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
I opet ZABIJ ZABIJ ZABIJ GA LENDRIC IVANEE
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Zulčić - Olimpic, usao protiv nas zadnjih 20-ak minuta na desnom bekuponosannavas je napisao/la:Nedavno sam ovdje napisao kako bi bilo dobro da naša zvanična onako prati naše igrače koji su izašli iz juniora i optisali za druge klubove ili su od nas posuđeni nekome pa da vidimo gdje su i kako napreduju. Malo listajući ove sve neke portale naletio sam (možda griješim) na većinu naši omladinaca iz zadnje dvije tri sezone koji su u drugim klubovima. Pa evo ovako navest ću gdje igraju i jesu li igrali:
Ćubara – Bosna Visoko (igrao prvo kolo cijelu tekmu) - inače po mom skromnom mišljenju mislim da smo ga mogli zadržati pa posuditi. Bio mi je bolji od Iska
Ajkunić i Ćutahija – Velež (Ajkunić ušao oko 60-te min)
Hiroš, Midžić i Šeha – Goražde (niko nije igrao)
Alihodžić i Palić - Bosna Sema (nisu igrali, Palić bio na klupi)
Hasanović - Čelik (igrao cijelu tekmu)
I malo stariji što slučajno znam ali nisu mi više toliko interesantni:
Gačan - Mladost DK - nije igrao
Grebenar – N. Travnik - (bio je ovdje a nije igrao prvu tekmu pa ne znam jel tu)
Kašić - GOŠK (bio je ovdje a nije igrao prvu tekmu pa ne znam jel tu)
Zajmović - Travnik
Mekić – GOŠK (igrao cijelu)
Hasković - SLavija - nije igrao
Znam da nekome nije interesantno jer je već blizu tekam ali eto
hahahahahahahaahaChWilla je napisao/la:rovčanin - isto goražde
Pojasni hahah?FaraonTM je napisao/la:Lud je Miloš