Evo hladne glave o tekmi juče. Vas dan je vrtim po glavi, i jbg kao i u svemu ima i dobrih i loših stvari. Ne bih ulazio u pretjerane analize, ali izdvojio bih par stvari. Sa Acom nezadovoljan, i ne bi me iznenadilo da ove jeseni izgubi mjesto u prvih 11. Lendrić mi nije ličio na onog igrača koji je bušio proljetos. Čini mi se da se bolje snalazi kada je sam u špicu nego kada ima nekog uz sebe. Eto meni te dvije stvari onako najviše padoše za oko. Nekako se ne mogu oteti utisku da je ovo fakat sami početak formiranja jednog novog razmišljanja, pristupa igri, jednog nama nepoznatog sistema. S toga je sve do nas, hoćemo li i koliko imati strpljenja da prihvatimo ove stvari, jer neće donijeti rezultate preko noći, i treba vremena i sabura. Malo se bojim da li će uprava i struka imati snage da izdrži napade dušmana ako ne krene najbolje, a nije isključeno da se stvari počnu i tako odvijati, a pojedini to jedva čekaju.
Derbi....grla i dlanove, naoružati se saburom, a biti spreman i na radost i na tugu, a možda i na balans...nikada se ne zna...