SirAlexFerguson je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema svima, bez uvrede za bilo koga ali ovdje se nekad piše samo da bi se nešta napisalo.
2 dana uživamo na forumu, treći dan to nekog žulja i nađe nešta da jede *ovna.
Uzmi *ebenog menadžera igrajte i prve prijateljske ti se igraci pate. Uzimam glup primjer ali je tako. Sad zamislite u realnom svijetu. Juce sam napisao na poluvremenu da ne bi volio da okrenemo i dobijemo, X je mjera. Nista nije prepusteno slučaju od početka priprema, sigurno se o svemu razmišlja, previše je pametovanja ali može se razumiti, samog sebe uhvatim u priči sa sobom, jebiga, željni smo svi, još malo, tempirajte "formu"
Lijep pozdrav

Nemoj tako o manadjeru da pricas, cuj je.be.ni
Salim se
Upravu si, tesko je uigrati i odmah igrati kako treba. Bas zbog toga treba da se ostvari kontinuitet trenera, a siguran sam da Kostic nije losiji od Sablje, Marinkovica, Muse, Hurtica a ti treneri su bili ispred nas.. Zbog toga, ja bi volio da Kostic ostane sto duze jer tesko je odmah napraviti rezultat i uzeti titulu, naravno, to moze samo Brko..
Imamo sigurno bolju ekipu nego prosle sezone. Konkurenti su se pojacali, neki malo vise neki mozda i nisu, ali ako mi ne uzmemo titulu ja Slobodu vidim onda kao pobjednika.
@Chwila, ima i toga, ali dosta bi se vise ljudi vrtilo po gradu da je lijepo vrijeme, pa onda svrate malo do SCC-a da kupe sta i tako..
P.S. Evo upravo je na OBN-u dole u dnu bio natpis "Uclani se i kupi godisnju. Budi Zeljo.. (nesto ovako)"