Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 17, 2016 12:51 pm

slika

Naše druženje u Sarajevo City Centru je počelo! Vaši domaćini danas bit će Vedran Kjosevski i Denis Pozder. Sa vama smo do 16 sati.

Jos da je lijepo vrijeme, vjerujem da bi danas puklo clanskih i sezonskih bas bas.. Mada mislim da ce i ovako biti dobro.

ChWilla
Kontakt:

ned jul 17, 2016 12:55 pm

ma da je lijepo vrijeme vjerovatno bi u centrima u zatvorenom prostoru bilo još manje ljudi.
gradi željo boli te *****

boja mora
Kontakt:

ned jul 17, 2016 12:57 pm

Pošto izgleda da Kostić ne namjerava da odustane od ove niđe veze formacije vrijeme je da uprava počnje razmišljati o novom treneru. Neko mi reče da se Fati ostvare svi snovi vezani za Želju a kažu da je sanjala da Kostić ide poslije petog kola. Ozbiljno, gledao sam utakmicu. Igra bez krila, bez pravih bekova, bez veznog reda jer je više nego oslabljen, bez pravog špica jer imamo dvojicu, jedan lijevo jedan desno i sve to nepovezano. Igrači zbunjeni od formacije. Jedino što je dobro to je fizička sprema.
Poslije lošeg prelaznog roka ipak sam koliko toliko zadovoljan igračkim kadrom za ovu ligu, samo se bojim da ih Kostić ne pretumba da se ne zna ko šta igra. Nemam ništa protiv čovjeka čak sam se i radovao kad je došao i volio bi da su sve ovo gluposti što pišem i da nisam u pravu.

fk1921

ned jul 17, 2016 1:00 pm

boja mora je napisao/la:Pošto izgleda da Kostić ne namjerava da odustane od ove niđe veze formacije vrijeme je da uprava počnje razmišljati o novom treneru. Neko mi reče da se Fati ostvare svi snovi vezani za Želju a kažu da je sanjala da Kostić ide poslije petog kola. Ozbiljno, gledao sam utakmicu. Igra bez krila, bez pravih bekova, bez veznog reda jer je više nego oslabljen, bez pravog špica jer imamo dvojicu, jedan lijevo jedan desno i sve to nepovezano. Igrači zbunjeni od formacije. Jedino što je dobro to je fizička sprema.
Poslije lošeg prelaznog roka ipak sam koliko toliko zadovoljan igračkim kadrom za ovu ligu, samo se bojim da ih Kostić ne pretumba da se ne zna ko šta igra. Nemam ništa protiv čovjeka čak sam se i radovao kad je došao i volio bi da su sve ovo gluposti što pišem i da nisam u pravu.
I sta imas od tog ako dodje novi trener? Trazit ce mozda drugw igrace pa ce mu trebat vremena da se upoznaju, uigraju...nema novog trenera sa ovim mozemo napredovati u igri a ono juce zna se sto je onako bilo i vidjelo se kad hocemo onda mozemo bolje :) ne sikiraj se nista
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:06 pm

Još jedan forumski stručnjak u najavi. Doduše jest da zna fuliti prezime igračima al Bože moj, ne može se i navijati za klub i znati imena igračima...
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u ned jul 17, 2016 1:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:11 pm

arelinho je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Još jedan forumski stručnjak u najavi...
Pored ovakvih stručnjaka mi dovodimo strance na klupu. Miske reaguj!
"Ozbiljno, gledao sam utakmicu. Igra bez krila, bez pravih bekova, bez veznog reda jer je više nego oslabljen, bez pravog špica jer imamo dvojicu, jedan lijevo jedan desno i sve to nepovezano. "

Evo ja pokušavam shvatiti šta je pisac htio reći ali ne ide nikako..

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:13 pm

Uz dužno poštovanje prema svima, bez uvrede za bilo koga ali ovdje se nekad piše samo da bi se nešta napisalo.
2 dana uživamo na forumu, treći dan to nekog žulja i nađe nešta da jede *ovna.
Uzmi *ebenog menadžera igrajte i prve prijateljske ti se igraci pate. Uzimam glup primjer ali je tako. Sad zamislite u realnom svijetu. Juce sam napisao na poluvremenu da ne bi volio da okrenemo i dobijemo, X je mjera. Nista nije prepusteno slučaju od početka priprema, sigurno se o svemu razmišlja, previše je pametovanja ali može se razumiti, samog sebe uhvatim u priči sa sobom, jebiga, željni smo svi, još malo, tempirajte "formu" :)

Lijep pozdrav :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

boja mora
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:20 pm

Ja bih naprimjer umjesto Nikolića stavio još jednog veznog. Recimo Radinovića ili Žerića a umjesto Žerića bi na krilo stavio Memiju. Al eto vidječemo...

cikazubo
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:23 pm

Uprava je neodgovorna sto dovodi strance pored ovako strucnih ljudi. :cigara:

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:23 pm

Eh kad budeš vodio svoj tim onda stavljaj koga hoćeš i gdje hoćeš, do tada šuti i ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Jučer pun sjever "trenera" jbt život pomislih da sam došao na neki seminar uefe kakvih sam se sve "ideja" naslušao.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u ned jul 17, 2016 1:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:25 pm

Grbavica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Joco Stokic u Kuvajtu!

Nek je sretno majstore i nikad nam se ne vratio
Trebo u Katar, ali promašio.
:rofl: :rofl:

Jaozinho22

ned jul 17, 2016 1:27 pm

E čuj bez pravog špica,jedan lijevo jedan desno :lol: :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fczeljo
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:32 pm

Jaozinho22 je napisao/la:E čuj bez pravog špica,jedan lijevo jedan desno :lol: :lol:
Trebaju jedan na drugom biti valjda...

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:35 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema svima, bez uvrede za bilo koga ali ovdje se nekad piše samo da bi se nešta napisalo.
2 dana uživamo na forumu, treći dan to nekog žulja i nađe nešta da jede *ovna.
Uzmi *ebenog menadžera igrajte i prve prijateljske ti se igraci pate. Uzimam glup primjer ali je tako. Sad zamislite u realnom svijetu. Juce sam napisao na poluvremenu da ne bi volio da okrenemo i dobijemo, X je mjera. Nista nije prepusteno slučaju od početka priprema, sigurno se o svemu razmišlja, previše je pametovanja ali može se razumiti, samog sebe uhvatim u priči sa sobom, jebiga, željni smo svi, još malo, tempirajte "formu" :)

Lijep pozdrav :zeljeznicar1:
Nemoj tako o manadjeru da pricas, cuj je.be.ni :o Salim se
Upravu si, tesko je uigrati i odmah igrati kako treba. Bas zbog toga treba da se ostvari kontinuitet trenera, a siguran sam da Kostic nije losiji od Sablje, Marinkovica, Muse, Hurtica a ti treneri su bili ispred nas.. Zbog toga, ja bi volio da Kostic ostane sto duze jer tesko je odmah napraviti rezultat i uzeti titulu, naravno, to moze samo Brko.. :mrgreen:

Imamo sigurno bolju ekipu nego prosle sezone. Konkurenti su se pojacali, neki malo vise neki mozda i nisu, ali ako mi ne uzmemo titulu ja Slobodu vidim onda kao pobjednika.

@Chwila, ima i toga, ali dosta bi se vise ljudi vrtilo po gradu da je lijepo vrijeme, pa onda svrate malo do SCC-a da kupe sta i tako..

P.S. Evo upravo je na OBN-u dole u dnu bio natpis "Uclani se i kupi godisnju. Budi Zeljo.. (nesto ovako)" :pljesak: :pljesak:

SWRA_1921
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:43 pm

Pa juce je par DELEGATA na jugu skandiralo "Mulalic Edis!" :lol: :lol: :r Ipak ne mozemo svi biti razumni. Jos kad vidim koji su to skandirali, sve mi je jasno...

Ajzea
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:43 pm

boja mora je napisao/la:Pošto izgleda da Kostić ne namjerava da odustane od ove niđe veze formacije vrijeme je da uprava počnje razmišljati o novom treneru. Neko mi reče da se Fati ostvare svi snovi vezani za Želju a kažu da je sanjala da Kostić ide poslije petog kola. Ozbiljno, gledao sam utakmicu. Igra bez krila, bez pravih bekova, bez veznog reda jer je više nego oslabljen, bez pravog špica jer imamo dvojicu, jedan lijevo jedan desno i sve to nepovezano. Igrači zbunjeni od formacije. Jedino što je dobro to je fizička sprema.
Odlican post, pisi cesce. Sve si dobro uocio, impresije ce me, vjerujem, danima drzati.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:48 pm

Sinoćnja predstava je dala negativcima (mislim na ljude koji imaju negativno mišljenje o sportskom segmentu kluba i nemaju povjerenja u SŠ i tako to, da budu još negativniji.
Pozitivci su isto tako malo digli obrve.
Ovo je onako ukratko kod većine raje koja ne ulazi u neke dublje analize, razloge, poređenja, objektivne okolnosti itd. a takvi čine 90% navijača /simpatizera pa zbog toga me i ne čude razni komentari po tribinama, FB-u itd. Kad još dodaš činjenicu da smo kao društvo skloni negativizmu, pametovanju, opstrukciji, mahalaštini, zavjerama, nesistematskom radu itd dobijemo što dobijemo.

Davno sam rekao ne bih bio Kostiću u koži nema tih para. I Fadilu Stečajnom je lakše ako ništa kad zagusti tu je MMF da nam produži agoniju.

rodrigo87
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:49 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Pa juce je par DELEGATA na jugu skandiralo "Mulalic Edis!" :lol: :lol: :r Ipak ne mozemo svi biti razumni. Jos kad vidim koji su to skandirali, sve mi je jasno...
To je ja mislim vise bilo iz zahebancije, jer su popili podosta :lol:

Charlie Sheen
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:51 pm

Treba biti realan i reci da sa onom igrom tegobna nas sezona ceka,bojim se Kosticev koncept igraci ne mogu ili ne znaju ispratiti.Ova formacija mi izgleda previse komplikovano za nas,prvo poluvrijeme katastrofa prilike nismo napravili za 45 minuta,drugim poluvremenom sam zadovoljan samo zadnjih 15 tak min jer smo ih stisli nisu mogli disati,visok presing lopta stalno kod nas ali opet go nije pao nekom smislenom akcijom,nema puno korisnih lopti prema napadacima i to je ta boljka koja nas jebe godinama.Forsira se ono sa treninga da stoper vuce loptu do centra i gura je u sredinu a ovaj brzo na krilo salje loptu i tu su dosta lose izgledali,Aco los u tom segmentu gdje kreira igru a lopte koje se posalju na krilo su cesto zavrsavale u autu ili korneru.Zabrinjava me i to sto tesko dolazimo u go sansu i kad nam se ukaze fulaju se ziceri a sa druge strane oni su lahko dolazili do sansi,cak je i precka ona bila i jos sta mi je zapalo za oko da smo imali hiljadu ubacaja sa strane a mislim da je samo jedan bio uspjesan kad je golma skinuo neciji pokusaj glavom.

Nadam se da ste upravu i da je ovo samo bila varka Kostica ali ako nas ceka igra od juce trebace nam dosta apaurina leksova itd itd

shzna
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:51 pm

Pa i nije baš zayebancija, dosta je i psovki upućeno i pogrdnih riječi. Mora raja biti strpljiva. Strpljen - spašen!
1987

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava