Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 17, 2016 10:56 am

sa ili bez poznavanja, memija je trenutno bolji igrač od siniše i tipujem i nadam se da će bekovi koji su poslije ušli startati na derbiju.

neke pameti i nekog potencijala ondje ima. pokušavalo se igrati lopte kako treba. koliko su u nekim % naši igrali i trudili se teško je reći. da li se svjesno krilo to ne zna niko od nas, ili ne možeš igrače 100% motivisati za jednu ovakvu utakmicu, ili oboje...međutim na kraju je definitivno djelovalo da smo prebacili u brzinu više i tad nam nisu mogli prijeći centar. individualno španac je pravo dobar, ali ga zasad ne razumiju dovoljno...mislim da flop definitivno neće biti. i lendrić standardno individualno odskače. a razočaran sam stevom i bevabom baš i mislim da ovaj drugi sigurno neće početi derbi.

agresija i želja u derbiju ne vjerujem da će izostati taman sami izašli na teren. tu tribine motivišu, i igrači sami sebe.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

ned jul 17, 2016 10:58 am

exbabilon je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:sinoc se pokazala jedna stvar, koliko je bitno da se igraci poznaju i da znaju kako se kretati...
beganovic i memija , koliko finih duplih, promjena kretnji i borbenosti kakva ti treba da pobjedis u derbiju..
nikakve taktike , finoca ti nece trebati u subotu, samo volja i svjesnost za koga igras, mnogi nisu svjesni sta znaci igrati za zelju..
Jest derbi, al ne mozes rec da ti nikakva taktika ne treba. Treba ti i taktika i znanje i borbenost. Zadnja njihova pobjeda na Grbavici od 1:2 je bila kad su objektivno bili bas bas jaki, sadasnji najbolji igrac im usao s klupe i rijesio derbi, na klupi imali Kodru, sad Hurtica, itd.. Ne pobijedi uvijek bolji, ali daleko od toga da samo igra ulogu to ko ce vise trcat i ginut..
naravno da igra ulogu. nego je previše derbija u zadnjih četiri-pet godina jedina taktika bila - ne izgubiti. taj je derbi odličan primjer, njega je nama izgubila tadašnja neuigranost kosorića i bogdanovića.

LARSSON
Kontakt:

ned jul 17, 2016 10:59 am

Joco Stokic u Kuvajtu!

Nek je sretno majstore i nikad nam se ne vratio

Ajzea
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:20 am

Valjda ce Benko otici prije derbija. :kafa:

Vezni red na derbiju neka cine Ugljesa i Secerovic, nista nam ne bi mogli.

barbarez
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:20 am

tm8782 je napisao/la:Zamolio bi nekoga da mi pošalje u pp taj duskin komentar. Što je negdje napisao.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Napisao je prvo da smatra da je Zeljo favorit u derbiju i da je Kostic izrezirao jucerasnju utakmocu. Da nismo igrali 25 % svojih mogucnosti. Da se tacno vidi , kad hocemo da igramo da meljemo protivnika. Da se boji da cemo ih samljeti.Da Kostic pokusava napravit budalama ljude, da oni nisu ludi.
Da smo mi tim koji je najvise ulozio , da ugovori nasih igraca su jaci od njihovih . Da Jahoc vrijedi ko cijela njihova odbrana. Eto otprilike mislim da sam pobrojao

ChWilla
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:21 am

on je žbir.

Grbavica
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:23 am

LARS1921 je napisao/la:Joco Stokic u Kuvajtu!

Nek je sretno majstore i nikad nam se ne vratio
Trebo u Katar, ali promašio.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:35 am

Joco heroj a ne zločinac.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

pile87
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:45 am

ChWilla je napisao/la:sa ili bez poznavanja, memija je trenutno bolji igrač od siniše i tipujem i nadam se da će bekovi koji su poslije ušli startati na derbiju.

neke pameti i nekog potencijala ondje ima. pokušavalo se igrati lopte kako treba. koliko su u nekim % naši igrali i trudili se teško je reći. da li se svjesno krilo to ne zna niko od nas, ili ne možeš igrače 100% motivisati za jednu ovakvu utakmicu, ili oboje...međutim na kraju je definitivno djelovalo da smo prebacili u brzinu više i tad nam nisu mogli prijeći centar. individualno španac je pravo dobar, ali ga zasad ne razumiju dovoljno...mislim da flop definitivno neće biti. i lendrić standardno individualno odskače. a razočaran sam stevom i bevabom baš i mislim da ovaj drugi sigurno neće početi derbi.

agresija i želja u derbiju ne vjerujem da će izostati taman sami izašli na teren. tu tribine motivišu, i igrači sami sebe.
Ovo je nekako najblize mom razmisljanju o utakmici od juce. S tim da bi ova ekipa trebalo i malo drugacije izgledati sa Vecom, Stevanovicem, Jahicem, Bekricem, Blagojevicem i zaista je steta po nas sto ne mozemo krenuti u sezonu sa punim kapacitetom ali po meni je ovo utakmica u kojoj gledas na sta ce igra liciti, nema nabijanja lopte i pokusava se napraviti neka igra isto tako prekratak je ovo period da bi izgledali bas uigrano. I isto tako sam siguran da ova ekipa nece poceti derbi i da ce igra licniti na nesto posve drugo na derbiju. Na kraju ove utakmice blagi sam optimista kao i obicno s tim da ova ekipa po meni ima mnogo veci potencijal nego proslogodisnja, jednostavno bolje je selektovana i po meni ono najvaznije pokusavamo igrati fudbal a kad god smo pokusali u sezonama prije ove urodilo je plodom.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:52 am

Večeras Tiago protiv Hajduka, da vidimo i to :D

ChWilla
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:57 am

kako se onaj njihov stoper čupo zove? sa njim niko nije dobio nijedan duel.

Kapiten
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:57 am

ChWilla je napisao/la:kako se onaj njihov stoper čupo zove? sa njim niko nije dobio nijedan duel.
Stakic
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

ned jul 17, 2016 11:58 am

ChWilla je napisao/la:kako se onaj njihov stoper čupo zove? sa njim niko nije dobio nijedan duel.
dragoslav stakic

Žvaka
Kontakt:

ned jul 17, 2016 12:02 pm

GoodisonPark je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Mejtaš hvala na foto, svako dobro :palacgore: zaista predivan osjećaj je biti djelić ovog zida, biti dio ove porodice, neprocjenjivo ljudi moji!

Čujem pišete raja psovala i ostalo, u mom dijelu sjevera atmosfera ko u kinu, raja grickalice zajmila, sokici, mogo si unijeti šta si htio. Kad bi ovako "opušten ulaz" bio i u takmičarskim tekmama, bilo bi naroda ;)

Tekma više loša nego dobra a vidjećemo koliko to može izgledati bolje kad se izađe 100%. Pokušavamo igrati i nadolazice to u vožnji. Nezahvalno je komentarisati igru, a neko reče da nismo mijenjali formaciju. Kako nismo? U drugom pol. je to u jednom trenutku bilo 4 3 3 a poslije čak i 4 2 4 jer je u "veznom redu" ostao Dženis koji je po poziciji faktički napadač i samo dva igrača u sredini Uglješa i Šećer koji su po vokaciji primarno zadnji ali se dobro snalaze i kao centralni vezni ako zatreba. Nikad više na Grbavici u jednoj tekmi rotacija igrača nije bilo, ni blizu, a to djeluje malo zbunjujuće za protivnika naravno, a i ako ne ide na taj način pokušavaš promjeniti ritam. Fino je ovo odrađeno :)

Inače onako da spomenem, Šećer radilica, ko Naingolan ali još mekši na lopti kao, pratio sam ga dosta u Radniku. Jako me obradovalo kad je stigao. Ako ništa, moglo se po komentarima utakmica čuti kako svaki spiker njegovo ime izgovara duplo više od ostalih. Hervas igra jako inteligentno kamo sreće da ga ostali prate, Memija dobar pravo, Talijan bolji od Grka :) Lendrić danas nako, nije ga išlo ali eto opet gol i ako se meni učinilo da je Dženis dirao loptu? Da ne duljim, članske dvije sjever 238, 239 legle danas. :) Ja uletio u onu kancelariju do članskih, tamo Šiljak, Dino, nekih dresova i neke opreme kamara. Kaže Mirso e tu je odmah do nas, hvala lijepo i prebacim se na pendzer ;) :mrgreen:

Godišnje jbg :lol:
Godišnje si vjerovatno nekad pred kraj prvog uzeo, ja bio prvi na poluvremenu i 240 mi redni broj :).
Nisam neki analitičar, može ovo i mora bolje ali mislim da Kostić radi dobru stvar, treba mu dati šansu i ako na početku ne bude sve kako smo očekivali...
E vidi nisam uzimao za vrijeme tekme, uzeo oko 17:15h kad sam stigao na Grbavicu, a čudi me da ni jedna nije prodata u tom periodu do 19:30h? Uglavnom dobro idu sezonske i fina posjeta jučer :palacgore: Mogli su i dva ulaza na sjeveru otvoriti koliko je bilo raje :)
Ma jašta je, pred tekmu je bio red na godišnjim kad sam dolazio pa zato odoh na poluvremenu opet. Poslije utakmice više nisu radili... Očito imaju par odvojenih gomila kartica i redni brojevi ništa ne znače, znat ćemo tek kad zvanična objavi ali sigurno je da fino idu

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 17, 2016 12:02 pm

exbabilon je napisao/la:Ima li neko sliku cjelokupnog zida na kojem su ispisana imena, ne ovo iz dijelova?

Hvala mejtasu na slikama, super osjecaj je pronaci se. :palacgore:
Tri su zida jarane. Onaj prednji veliki ne znam čime uslikati da sve uhvatiš, a da se nešto vidi. Mobitelom mislim da je neizvodivo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 17, 2016 12:06 pm

Koliko je prodato godisnjih, zapad, sjever, jug? Pojedinacno, otprilik?
Željezničar ante portas !

irfo

ned jul 17, 2016 12:07 pm

Nesto kontam, kad u buducnosti stignu pojacanja, treba ih ih slikat ispred ovog zida, ko barcelona sto slika one svoje :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

ned jul 17, 2016 12:11 pm

Spoiler:
slika
:mrgreen:
1987

GoodisonPark
Kontakt:

ned jul 17, 2016 12:18 pm

Spoiler:
Žvaka je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:
Godišnje si vjerovatno nekad pred kraj prvog uzeo, ja bio prvi na poluvremenu i 240 mi redni broj :).
Nisam neki analitičar, može ovo i mora bolje ali mislim da Kostić radi dobru stvar, treba mu dati šansu i ako na početku ne bude sve kako smo očekivali...
E vidi nisam uzimao za vrijeme tekme, uzeo oko 17:15h kad sam stigao na Grbavicu, a čudi me da ni jedna nije prodata u tom periodu do 19:30h? Uglavnom dobro idu sezonske i fina posjeta jučer :palacgore: Mogli su i dva ulaza na sjeveru otvoriti koliko je bilo raje :)
Ma jašta je, pred tekmu je bio red na godišnjim kad sam dolazio pa zato odoh na poluvremenu opet. Poslije utakmice više nisu radili... Očito imaju par odvojenih gomila kartica i redni brojevi ništa ne znače, znat ćemo tek kad zvanična objavi ali sigurno je da fino idu
E onda super, i mene je iznenadilo kad si napisao, kontam zar je moguće da za dva sata pogotovo pred tekmu ne ode ni jedna? Garant što kažeš imaju te različite gomile i ne idu baš po redu nego kako se zalomi. Imaš li info koji ulaz će biti za godišnje? Pretpostavljam onaj "B" ulaz pored picerije?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Žvaka
Kontakt:

ned jul 17, 2016 12:50 pm

Spoiler:
Žvaka je napisao/la:
E onda super, i mene je iznenadilo kad si napisao, kontam zar je moguće da za dva sata pogotovo pred tekmu ne ode ni jedna? Garant što kažeš imaju te različite gomile i ne idu baš po redu nego kako se zalomi. Imaš li info koji ulaz će biti za godišnje? Pretpostavljam onaj "B" ulaz pored picerije?
Zaboravio sam i ja pitati ali znaće se valjda ko i obično

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava