GoodisonPark je napisao/la:Mejtaš hvala na foto, svako dobro

zaista predivan osjećaj je biti djelić ovog zida, biti dio ove porodice, neprocjenjivo ljudi moji!
Čujem pišete raja psovala i ostalo, u mom dijelu sjevera atmosfera ko u kinu, raja grickalice zajmila, sokici, mogo si unijeti šta si htio. Kad bi ovako "opušten ulaz" bio i u takmičarskim tekmama, bilo bi naroda
Tekma više loša nego dobra a vidjećemo koliko to može izgledati bolje kad se izađe 100%. Pokušavamo igrati i nadolazice to u vožnji. Nezahvalno je komentarisati igru, a neko reče da nismo mijenjali formaciju. Kako nismo? U drugom pol. je to u jednom trenutku bilo 4 3 3 a poslije čak i 4 2 4 jer je u "veznom redu" ostao Dženis koji je po poziciji faktički napadač i samo dva igrača u sredini Uglješa i Šećer koji su po vokaciji primarno zadnji ali se dobro snalaze i kao centralni vezni ako zatreba. Nikad više na Grbavici u jednoj tekmi rotacija igrača nije bilo, ni blizu, a to djeluje malo zbunjujuće za protivnika naravno, a i ako ne ide na taj način pokušavaš promjeniti ritam. Fino je ovo odrađeno
Inače onako da spomenem, Šećer radilica, ko Naingolan ali još mekši na lopti kao, pratio sam ga dosta u Radniku. Jako me obradovalo kad je stigao. Ako ništa, moglo se po komentarima utakmica čuti kako svaki spiker njegovo ime izgovara duplo više od ostalih. Hervas igra jako inteligentno kamo sreće da ga ostali prate, Memija dobar pravo, Talijan bolji od Grka

Lendrić danas nako, nije ga išlo ali eto opet gol i ako se meni učinilo da je Dženis dirao loptu? Da ne duljim,
članske dvije sjever 238, 239 legle danas.

Ja uletio u onu kancelariju do članskih, tamo Šiljak, Dino, nekih dresova i neke opreme kamara. Kaže Mirso e tu je odmah do nas, hvala lijepo i prebacim se na pendzer
Godišnje jbg