Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 16, 2016 10:24 pm

Ma ima ljudi tu rada vidilo se danas da se pokusava brze igrati i razmjenjivati pasove..Ipak jos nisu dovoljno uigrani pa to izgleda nezgrapno u pojedinim momentima..Žerić ce biti nasa zlatna koka..

A ako cemo vec o igracima koji me veceras nisu nesto zadivli to bi bili Stevo i Sinisa..Sinisa defanzivno dobar ali u ofanzivi igrac manje dok se Stevo propisno mucio u primanju lopte..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:25 pm

Samo ne znam za vas ljudi al' meni je strašno da neko dođe na utakmicu, smatra se navijačem Želje a ne zna ko igra na terenu, ko je igrač što ulazi u igru itd. Haj' ovi malo stariji i ne možeš im zamjeriti međutim što mlađi znaju srati i lupati... I **** ga više gaženje po stolicama i običaj.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Roberto Baggio
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:26 pm

.
Zadnja izmjena: Roberto Baggio, dana/u sub jul 16, 2016 10:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 1921

chile
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:26 pm

Po forumskim strucnjacima izgleda slijedi nam borba za opstanak :)
Mislim da danas niko nista nije mogao vidjeti i da ovo nisu ni 30% mogucnosti ovog tima, da li grijesim pokazace derbi i takmicarska utakmica.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Djulaga_
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:27 pm

Roberto Baggio je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:Taktika 4-4-2 nije za nas def.
Meni je ok, promjena koja može donijeti dosta toga dobrog kad se skroz stvari poslože. Danas smo vidjeli u prvom poluvremenu kako ta formacija izgleda kada je većinom pasivno odigramo, bez pravog zalaganja, ali zato smo u drugom poluvremenu mogli vidjeti i neke dobre strane, kako možeš pritisnuti protivnika sa dosta igrača u završnici, ili kako kombinuju napadači kod one šanse Lendrića. Doduše, par napada smo loše branili, ali to nije do formacije nego do individualnih grešaka ili nedostatka pravog, agresivnog pristupa.

Kostić od nje neće odustati. Odmah ju je najavio kada je došao, čitave pripreme igra sa njom, a i danas čitavu utakmicu, uz sve igračke promjene, formacija je ostajala ista. Uz razliku što sam već ranije pisao, zavisno od igrača do igrača, neko će zaista i igrati krilo, a neko će više ulaziti u sredinu, nekad će dvojica biti u sredini biti u liniji, a nekad će neko ići ofanzivnije a jedan ostajati...
Da je mogla donijeti nesto dobro ova taktika vodio bi 1.pol 2:0.
Igrali smo s prosjecnom ekipom koja je tek usla u Premijer ligu.
Nismo igrali s Zrinjskim.
Lose je ovo.
Napad je odsjecen, nemaju lopti, bekovi ne rade svoj posao.
Nemamo dobrog tehnicara i od ove taktike nema nista.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Grbavica
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:27 pm

Prvi smo u ligi za opstanak ove sezone :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:29 pm

Metalleghe nije prosjecna ekipa, to samo teski laik moze izjaviti. Ako mene pitate, zavrsit ce oni na sedmom mjestu ove sezone.

Nego, dobro da nismo izgubili od ovih, slusajte ih samo u svlacionici :DD:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Ph3a0Gb5-mE[/video]
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Okolele
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:30 pm

Kostic prebacuje ulogu favorita na divove,pametno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

iggy2377

sub jul 16, 2016 10:31 pm

Nezelim, necu da komentarisem utakmicu jer sam se svaga naslusao na sjeveru,pa sam onda otisao na zapad jer mi je bila puna kapa TRENERA,
a tamo sjedi Ihtijarevic eto samo toliko..

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:32 pm

Mogu zamisliti kakvo bi se razbijanje kona ovdje najavljivalo da smo dobili danas... Polahko, ja izadjoh sa stadiona bgm vise zadovoljan nego nezadovoljan.
P.S kakva je ovo zima vani ybt :?

Grbavica
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:32 pm

Bio je i Husref.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:33 pm

Omar500 je napisao/la:Metalleghe nije prosjecna ekipa, to samo teski laik moze izjaviti. Ako mene pitate, zavrsit ce oni na sedmom mjestu ove sezone.

Nego, dobro da nismo izgubili od ovih, slusajte ih samo u svlacionici :DD:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Ph3a0Gb5-mE[/video]

Fina su ekipica, samo vole se udarati :D Imaju onog čupu je.bo sve svoje od 21312 kornera jedan korner je nas udario loptu, sve ostalo su izbili

Okolele
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:34 pm

Ma u subotu tripl double.. :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:38 pm

Kostić je to sve pripremio, od 50postotnog zalganja, do izjave na kraju meča da ovako ne možemo parirati divčićima.

Što se tiče same utakmice, prvo poluvrijeme nismo nešto napravili, vide se potpisi nove tj. Kostićeve igre. Veznjak se vraća do zadnje linije i lagano predvodi napad. Duplim pasovima izbacivati ultrabekove u položaj za centaršut, koji se mora popraviti kako u igri tako i kod prekida.

Posebno sam pratio Šećerovića, jer mišljenja sam da nam treba baš jak zadnji vezni, pogotovo u ovoj formaciji. Moram reći da me je, po onom što sam vidio, oduševio. Uvijek na pravom mjestu, agilan, požrtvovan i inteligentan igrač, zna kad treba da napravi faul, određena doza agresivnosti koja će sigurno u oficijelnoj utakmici biti na još višem nivou. Također, i s loptom je na ti, nije neka sirovina, jedan moderan zadnji vezni.

Toskas i Talijan dobri. Nešto kontam, mogao bi Aleksandar u nekim kombinacijama i ispasti iz prve postave.
Bevab nije loš, ali može puno bolje. Husić kiksao jednom baš, za ono malo minuta što je igrao.
Od Hervasa očekujem puno, nije me nešto dojmio, ali dobro, trening je danas bio.

Stevo i Lazić vrlo dobri. Pozdera i nisam upratio.

Još nešto, raja nestrpljiva, već psuju i prozivaju. A ja se smrzo ko neka stvar..
1987

Okolele
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:42 pm

Ma eno i onaj uhljup duska ih ubjedjuje anamo na onom forumu da je ovo danas bilo mazanje ociju od starne Kostića,vec poceli da svrsavaju..

fanaticZeljin
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:46 pm

Sta je sa onim Tonijem Jovicem iz Borca, po mebi bi nasi trebali probati njega dovesti, treeeeeeeba nam lijevo krilooo
Srcu draga, boja PLAVA !

LARSSON
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:46 pm

fanaticZeljin je napisao/la:Sta je sa onim Tonijem Jovicem iz Borca, po mebi bi nasi trebali probati njega dovesti, treeeeeeeba nam lijevo krilooo
Na štakama je i on, nema ga do septembra, vucara se po sudu sa Borcem

SAMO DIALIBA DOLAZI U OBZIR :ganja:

Jaozinho22

sub jul 16, 2016 10:49 pm

Okolele je napisao/la:Ma eno i onaj uhljup duska ih ubjedjuje anamo na onom forumu da je ovo danas bilo mazanje ociju od starne Kostića,vec poceli da svrsavaju..
Duška je ili plaćenik ili uposlenik FKS tako da se ne obazirite sta on piše.Pitam se sto ga nije bilo pola godine po forumima kad je bilo gusto kad su njihovi svi napadali i Upravu i ostale strukture i pojavi se sad kad su doveli par igrača da zamaze oči i lafo napise da je on protiv te uprave da ne bi osuli paljbu po njemu kao po Majklu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

sub jul 16, 2016 11:00 pm

Primis gol, das gol i opet se nista nije moglo vidjeti. Bravo Kosticu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sub jul 16, 2016 11:03 pm

Cestitke Kosticu ....majstorski je sakrio utakmicu i udario ovo samo zato sto je morao ...on nikako nije bio za ovu utakmicu i vidi se zasto ...ali fascinira me koliko razlicitih misljenja na ovom forumu vezano za utakmicu,jos jedan dokaz koliko svi razlicito gledamo fudbal...i pasove koje ima Javi nismo vidjeli na Grbavici 20 godina...ok mozda Zeba tu i tamo ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava