sub jul 16, 2016 9:27 pm
Fejzic: Po meni kriv za gol, ostatak solidno nije ni imao nekog posla osim jedne sanse za njih u drugom poluvremenu.
Kosoric: Nije odigrao kao sto zna, djeluje mi usporeno. Fin potez na kraju, vratio komplet ekipu iz svlacionice da se pozdrave sa navijacima.
Toskas: Jak ko beton, zna lopte, ne boji se duela, bice fino pojacanje.
Bevab: Po meni najgori igrac na terenu danas. U prvom poluvremenu svaka njihova sansa je plod njegog ispadanja. Jako lose.
Stevanovic: Standardno njegovo, defanziva dobar, ofanzivno ne bas puno stvari.
Secerovic: Nase najbolji igrac definitivno, nije ni malo glup potez sto smo otjerali Zahirovica ako smo njemu oslobodili mjesto. Ima ga svugdje, trci, dodaje, odlican!
Spanac: Jako dobar pas, pregled igre, par finih poteza ali ogromna mana, ne trci.
Lendric/Nikolic: U prvom poluvremenu 0 bodova, ne znam da li su imali 2 lopte zajedno. Kasnije su malo dosli sebi, par finih kombinacija, Nikolic odlicna asistencija kod jedne sanse, pred kraj utakmice Lendric igrao krilo, par puta probio, tako smo i dali gol.
Memija: Odlicno igrao kako je usao, mislim da ce biti stari ove sezone.
Mujagic: Imao jedan fin trk, ulet Aco mu dodao loptu nije se bas najbolje snasao.
Pozder: Jak u duelu, trci otvara se, fino pojacanje bi mogao biti.
Husic: Onako, al u odnosu na Bevaba po meni ima prednost.
Dzenis: Broben, smrsao dosta, ali pored Lendrica, Nikolica i Pozdrera, pa cak i Mujagica, mislim da ce cekati sansu sa klupe.
Generalni dojam, nismo igrali sa 100% snage utakmicu. Ono sto sam vidio i sto me posebno raduje jeste da smo pokusavali da igramo ne da samo nabacujemo od stopera do napadaca. Ima neki plan, neka ideja, bilo je duplih pasova, Secerovic i Javi mijenjali pozicije, pokusavalo se nesto citavu utakmicu. Ono sto jos raduje jeste da cemo imati jaku klupu, igrace koji mogu unaprijediti igru. Nisam nezadovoljan i mislim da ima velikog prostora za napredak i da cemo imati dobru sezonu, iako je naravno sjever poslije 15 minuta tjerao pola ekipa.