Upravo tako, posjed lopte, protok između linija je mnogo mnogo bolji nego ranijih sezona što nas zaista treba da raduje. Rekoh maloprije, sigurno da neki igrači trebaju još vremena da skontaju neke stvari dok su neki već ušli u sistem i znaju šta trebaju raditi. Pa eto možda ovi što su bili vani i vidjeli malo svijeta

najbolje i razumiju trenerove zamisli. Ostali polako kopčaju

. Ne bih ja rekao ni da je Memija bio bolji od Siniše niti da je Siniša bolji od Memije, nego jednostavno dva različita tipa beka. Memija voli malo više krenuti naprijed, ofanzivniji je, dok je Siniša više orijentiran na defanzivne zadatke. Tako barem ja to vidim, eh sad možda protiv ovih ekipa što se znaju zabunkerisati na svoju polovicu (kao što su Jajčani danas znali raditi) treba Memija počinjati utakmice jer je prodorniji ali to je svakako na treneru. Odlična provjera za prvenstvo i vjerujem da je stručni štab imao šta vidjeti. Naročito sam zadovoljan igrom u drugom poluvremenu, gdje smo do samog kraja vršili pritisak na Metalege. Pripreme uspješno prošle, nadam se da su Mirza i Lazić lakše povrijeđeni, a sada se okrenuti pripremi za prvo kolo prvenstva
Sa ovim stavljam tačku na utakmicu sa Metalegeom, a da sada komentarišem igrače pojedinačno stvarno nema smisla poslije prijateljske utakmice