Masinovodja je napisao/la:cipiripi je napisao/la:Imamo 5 veznih igraca i nisu u stanju organizovati akciju. Nije da crnjacim ali mi je ne logicno da ova postava nije u stanju da organizuje igru. Nije valjda da zavisimo od Blagojevica, ako je tako koji ce nam onda k.urac ostali igraci spanac ili Ugljesa. Sta su uigravali na pripremama majka mu stara prvenstbo povinje za 7 dana i svaka utakmica je kvalifikaciona. Neka neko malo detaljnije napise desavanja u prvom poluvremenu, kako to sve djeluje i cemu se immao nadati
Cuj da vidis desavanja u prvom pol,pa da vidis cemu da se nadamo?! Ne mozes ti bosnji objasnit da je ovo trening tekma i da prvenstveno sluzi da se igraci istrce i da se vide neke manje bitne stvari.Eto trebali su sad zapet,pa ostat bez 2 bitna igraca zbog povrede,ali ti bi onda garant bio zadovoljan jer se pobijedilo 2-3 razlike.
Opustite se,ovo je trening

E vidis druze ovo jeste trening tekma koja je nazvana generalna provjera. Dakle, cim sam vidio pojedine igrace u sastavu bilo mi je jasno da ovo nije ekipa koja ce istrcati pitarima. Generalno u ovoj utakmici se treba pokazati kompaktnost i cjelovitost jedne ekipe koja treba da se bori za titulu.
Raja je dosla da to isprati i da vidi novog trener i novog Zelju. Dakle po meni ovo nije trening utakmica i lagano trckaranje vec treba da bude generalna provjera za prvenstvo.
Vjerujte da pitari vise znaju i poznaju nas nego mi njih. Nas faktor iznenadjenja moze biti trener ali ekipa nam je haman ostala ista, dok kod njih nije takva situacija.
Helem nejse pocinje drugo poluvrijeme da vidimo sta ce izmjene donijeti