Znojim se,tri majice promijenioAjzea je napisao/la:Ja nervozan kao da za bodove igramo..
ne ide po rednom broju jer sam ja sigurno poslije vas uplatio, a dobio sam manji broj za jug.SIMA_SIMAU je napisao/la:Sada iz mercatora, leg'o jug 217 ide fino.
Ovo je odlicna stvar ovakva druzenja. Steta zbog loseg vremena bilo bi vise raje.
Plavo - Bijeli je napisao/la:ne ide po rednom broju jer sam ja sigurno poslije vas uplatio, a dobio sam manji broj za jug.SIMA_SIMAU je napisao/la:Sada iz mercatora, leg'o jug 217 ide fino.
Ovo je odlicna stvar ovakva druzenja. Steta zbog loseg vremena bilo bi vise raje.
jos nesto, produzio sam clansku kartu ali mi djevojka rece da ako imam proslogodisnju da mi ne treba davati novu
Upravo sam ih pitao za cijenu.. rekli su da maksimalno rade 60cm sirinu i da je cijena 20km/m2. S obzirom na to koliko si ti platio cijena je dosta smanjenja i isplativo je uraditiIzlija je napisao/la:Dobar sam sa ovim pitarima iz Garmonda pa su mi dali povoljnu cijenu ( 200 KM) za izradu folije 120x120 cm grb, lokomotiva 40 x 100 cm i dim lokomotive 20 x 40. Da opet napomenem, moraš tražiti izradu negativa i sa kompletne folije vadiš samo dio koji se boji, foliju aplikatorom naneseš na bijeli zid i farbaš mačkom ispunu plavom bojom. Ja sam uzeo perivu boju u mat varijanti ( i bijelu i plavu ) zbog održavanja jer se taj zid sinove sobe neće krečiti nikada . Možda je cijena tih folija sada i spala jer sam ja to radio prije više od tri godine.kenant je napisao/la:Hvala na odgovorima Izija i krajisnik.. Problem kod ovog sablona sa pika je taj sto na mjestima na kojima ide plava boja tu ima materijal a na mjestima na kojim treba ostat bijelo nema materijal meni treba obrnuto zato sam i mislio sam printat sablone pa rezat.. koliko su te dosle te auto folije? i koje si boje koristio?krajisnik87 je napisao/la: Imas na piku sablon od samoljepljive folije velicine 46 x 46 cm pise da je nov ako hoces pogledaj ili link da ti posaljem.