Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 8:40 pm

ChWilla je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Drina i Radnik nemaju sta da dobiju, Olimpik obezbjeđuje opstanak !
a šta je čelik danas imao da dobije? :mrgreen:
Premije ... :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1921.ba
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:41 pm

Zaslužen poraz
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:42 pm

ko nama brani da damo premije? a vjerovatno će premirati i pitari da ne rizikuju da kiksem protiv slobode padnu na četvrto mjesto i gledaju ko će osvojiti kup...
gradi željo boli te *****

krajisnik87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:43 pm

A.C.A.B
Vidi Blagoje :ganja: :ganja:
slika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

cikazubo
Kontakt:

Ljudi kiksace Musa 100% pa toje lik umjetnik u zasrat na manjim ekipama, samo da dobijemo ove dvije do kraja, zato svi na Grbavicu...
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sri maj 04, 2016 11:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Whisperer

Hurmasica je napisao/la:Široki ide Drini i dočekuje Radnik. Sloboda dočekuje Sarajevo i ide Zrinjskom. Kone imaju Slobodu u gostima i Olimpic kući.. hm...
jel vi sebe cujete sta pricate prihvatitee realnostt da evropee nemamo ... pitari ce kraja dobit kao siroki
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:44 pm

mirsadmekic je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Široki ide Drini i dočekuje Radnik. Sloboda dočekuje Sarajevo i ide Zrinjskom. Kone imaju Slobodu u gostima i Olimpic kući.. hm...
jel vi sebe cujete sta pricate prihvatitee realnostt da evropee nemamo ... pitari ce kraja dobit kao siroki
....................................

rodrigo87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:45 pm

Haj mirso ne rise vise boga ti. Imamo pravo da kazemo da postoji sansa da idemo u Evropu, ne bjeze nam 10 bodova, nit nam trebaju da kiksaju sve do kraja. Jedan kiks sirokog i opet smo tu. Ako cete pesimizam siriti ovdje, nemojte nista pisati i unistavati temu.

smurf_
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:46 pm

mirsadmekic je napisao/la:
Ma nije problem Evropa. Ja hocu Evropu koju mi izborimo svojom igrom, ne kiksevima drugih. A bit ce i to aBd, poslozit, ustimat i uigrat se za iducu sezonu. Fer i korektno, sportski ovo zavrsiti, izvinuti se za neke svoje reakcije. A mi navijaci, zahvaliti za sve i najaviti podrsku za iducu sezonu.

delinjo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:47 pm

rodrigo87 je napisao/la:Haj mirso ne rise vise boga ti. Imamo pravo da kazemo da postoji sansa da idemo u Evropu, ne bjeze nam 10 bodova, nit nam trebaju da kiksaju sve do kraja. Jedan kiks sirokog i opet smo tu. Ako cete pesimizam siriti ovdje, nemojte nista pisati i unistavati temu.
brate imaju dva kola do kraja...znas to ? :D ti pricas ko da ima 10 utakmica haha :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSONN
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:48 pm

delinjo je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Haj mirso ne rise vise boga ti. Imamo pravo da kazemo da postoji sansa da idemo u Evropu, ne bjeze nam 10 bodova, nit nam trebaju da kiksaju sve do kraja. Jedan kiks sirokog i opet smo tu. Ako cete pesimizam siriti ovdje, nemojte nista pisati i unistavati temu.
brate imaju dva kola do kraja...znas to ? :D ti pricas ko da ima 10 utakmica haha :ganja:
Nije fazon u tome što nećemo otić u europu, nego su i meni poceli ici na zivce ovakvi postovi

rodrigo87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:48 pm

delinjo je napisao/la:
Pa brate znam da ima.. Boli sve ovo, itekako boli. Ne treba nam jos ovdje da se koljemo i pricamo da smo propali. Jest lose, losa igra, ali necemo posrat valjda sve sto smo uradili ove sezone ? Ja vjerujem sve dok ima sanse :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:49 pm

Pa je li to sad problem što razmišljamo i kalkulišemo? Trebam se pomiriti da nema nikakvih šansi? Dok postoje i teoretske ja se nadam ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rodrigo87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:50 pm

Hurmasica je napisao/la:Pa je li to sad problem što razmišljamo i kalkulišemo? Trebam se pomiriti da nema nikakvih šansi? Dok postoje i teoretske ja se nadam ;)
upravo tako

delinjo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:51 pm

ma nisam nista rekao za to ...treba se nadati ali 2 su kola do kraja...jedina nam je sansa Siroki...ali ne mozes reci da smo i mi sposobni Slaviju pobjediti tamo...a i realno treba se spremati za ligu 12 jer ruku na srce nismo spremni jos za evropu....zalosno je sto onakvo sarajevo opet zavrsi ispred nas...to me najvise boli
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:Pa je li to sad problem što razmišljamo i kalkulišemo? Trebam se pomiriti da nema nikakvih šansi? Dok postoje i teoretske ja se nadam ;)
Također, pobjeda Slobode, nerjeseno na Kosevu ili kiks Slobode sa Drinom/Radnikom.

A opet mi sa ovom nasom igrom moramo pobjediti dva puta. :shock:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

Ma i jjebo evropu :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

rios
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:53 pm

Tesko je bilo igrati ovo drugi dio sezone.Prvo zato sto je manji broj utakmica,drugo zato sto nam je onaj prvi,veci dio,ostavio veliki zaostatak i trece zato sto smo mi u tom manjem dijelu sezone imali pravo bukvalno na jedan ili nijedan kiks da bi se domogli Evrope.O ligi pricam.Krenula je na pauzi uraganski pozitivna plava prica,euforija,dolasci,za nasu ligu,kvalitetnih igraca i koliko god da je sve to pozitivno nosilo je sa sobom i cetvrti teret na ovaj drugi dio sezone.
Ono sto je krucijalno sada je da mi moramo zadrzati ovaj snazni pozitivni kurs koji smo zauzeli od pocetka godine.Tu alternative nema.Simbioza navijaca i kluba mora ostati jaka,i dalje posjeta treba ostati sto je moguce bolja,i dalje raditi kvalitetne projekte,raditi na jacanju kluba u svakom pogledu i u svakom segmentu.Poceli smo raditi na jacanju kadra,treba to nastaviti i spremati se za ligu 12.I klub i mi navijaci.

O danasnjoj utakmici,ekipi,Edisu..O ovom prvom je bolje nista ne govoriti.Vjerovatno bi se taklo reklo najvise.Mislio sam da se utakmica iz Tuzle ne moze ponoviti,prevario sam se.Moze.Napisao sam vec,ekipa koja je vise radila i pokazala na terenu na kraju slavila.Mi ideje u igri nemamo od pocetka,danas nismo imali ni zalaganja nazalost.Puno slabih pojedinaca danas,nijedan dobar.Ili mozda jedan.Stoperi,ili bolje receno Aco,izgubili sve i jedan duel,sredina ocajna,krila neaktivna,itd..Jos na kraju sve one scene..Za zaboraviti sve..
Doveli smo mi puno igraca,nazalost na kraju ce se ispostaviti samo 2 su trenutno spremna biti pojacanje od pocetka pa do kraja.Miroslav i Lendric.Ostali iz utakmice u utakmicu varirali,iskakali pa opet ponirali.Npr. Sinisa je najbolje primjer,pa onda Bekric,pa Zahirovic,pa Kramaric..I tako redom.Premalo igraca koji konstantno pruzaju kvalitetne partije i to je to.Ni igraci na klupi slicni kao ovi iz prvih 11,ruku na srce niko nije pokazao nesto kad bi usao.Kad bi se ovoj dvojici prikljucilo jos neko ili neki mi bi i slavili,kad ostane sve na njima dvojici mi omaknemo jer dva igraca ne mogu sama nista,ni da se radi o Ronaldu i Messiju.O ovim jacim protivicima govorim,ove slabije smo dobijali jer su jednostavno slabiji.Eh,kad juris toliki zaostatak onda to dodje na naplatu kad tad.Nama je doslo i u kupu i u ligi nazalost.
Ono sto meni bar ostaje kao najzalivije je sto smo mi u par utakmica djelovali poprilicno mlako,a trebali biti snazni.Tu vec mozemo amnestirati Edisa jer to sigurno nije do njega.Tu bi malo trebali pogledati u igrace..
Kad spomenuh Edisa,nisam ga nikad napadao pa necu ni sad.Necu ga plaho ni braniti jer nemam argumenata.Niz pobjeda koje je imao sad su u domenu pirove pobjede.Nemamo bas sad koristi od toga,opet moramo cekati kikseve konkurenata pa tek da mi nesto radimo.Ono sto bih ja da me se pita uradio jeste da bi ga ostavio do kraja sezone.Smjena sad ne donosi nista zaista,cak naprotiv,mozda bi nam vise stetila nego donijela dobrog jer bi brod i zvanicno bio poljuljan.Mi ne trebamo da ga ljuljamo nego smirujemo.Ostale su i te neke teoretske sanse za Evropu pa nek se bori..Na kraju sezone,kad se spusti zavjesa na sezonu i samim tim puno toga smiri,nek ljud iz kluba sjednu i vide kako dalje. Jedno je jasno,Edis ako bi ostao ne bi vise imao prava na kiks.
Izvinjavam se na duzem postu..
Zadnja izmjena: rios, dana/u sri maj 04, 2016 8:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

diego1921
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:54 pm

Mi smo danas zavrsili pricu oko Evrope i mozda je tako najbolje.Zao mi je samo sto nismo iskoristili ovu situaciju,imali smo sve u svojim rukama,al eto !!Puna podrska ovoj upravi,uradili su fantastican posao,zao mi je njih,zao mi je nas bolesnika,zao mi je nekih igraca,nisu oni krivi sto se neki pickasto ponasaju na terenu i sto cekaju da pobjeda sama od sebe dodje!!Edis je mlad i naucit ce vremenom neke stvari,ako je Edis problem njega je najlakse smjeniti,mi moramo shvatiti da nama niko ne garantuje da ce neko imati bolji rezultat,ako Amar nema zelju da se vrati,puna podrska Edisu,neki dan sam napisao trebao bi ici kod Iivce na razgovor,moze puno toga da nauci..Vedranu ovo nije trebalo,bez obzira na sve,ipak je on sportista !!
Najlakse je sad srati i skidati glave,al mi ne volimo Zelju zbog evrope,bar ja ga ne volim zbog toga !! :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u sri maj 04, 2016 8:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:55 pm

Dum vivis, sperare decet

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

a na kraju,

Halali Huso materi
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava