PRIČE?Minjore je napisao/la:KRAJ
Pa kaze pitajte ga kako se prezivao hahahahahahahaha a brate da ja ne znam ko je ovaj covjek na faci mu se vidi da je seljoberAjzea je napisao/la:Odavno nisam vidio veci skup olosa na jednom mjestu, ili statusu bar. Ne bih bio u stanju ovakav post napisati, taman da imam najbolju namjeru za takvo nesto. Uzasno !
Ne bih se složio, ova izjava pokazuje da uopšte nije ni trebao dobiti šansu. Najbolje Sergejević napisa, egoista prvoklasni on je umislio da Željo ne može bez njega, a "onaj onaj onaj" pokazuje da u hodu smišlja šta će reći tj. ne govori ono što misli već ono što bi neko volio čuti. On kaže Željo mi je sve i ne može bez Želje, pa vidjet ćemo na koliko gostovanja će otići i podržati klub. Sav egoizam se vidi u zadnjem dijelu kada on tvrdi vratit ću se ja, gdje bolan pa Amar nakon prve duple krune i poraza od Heartsa nije tvrdio vratit ću se ja i sl.Leon_Professional je napisao/la:Sasvim korektna izjava Edisa. Legendo, tesko da iko voli Zelju vise od tebe, dao si sve od sebe, ali nije islo. Nadam se da ce ostati u klubu i uz to se jos skolovati i usavrsiti. Vratiti se kad steknes jos iskustva ako bude potrebe. Valjda ce i ljudi iz kluba ispasti fer i da necemo jos jednu legendu istrositi.
ma seljacka politika tako frajer kupuje navijace zapravo,i sve sto prica je zapravo da se nekome svidi price za malu djecu zapravo...po njegovoj prici ispada on je djaba besplatno vodio zelju pa kuka ...nasa poslaGoodisonPark je napisao/la:Ne bih se složio, ova izjava pokazuje da uopšte nije ni trebao dobiti šansu. Najbolje Sergejević napisa, egoista prvoklasni on je umislio da Željo ne može bez njega, a "onaj onaj onaj" pokazuje da u hodu smišlja šta će reći tj. ne govori ono što misli već ono što bi neko volio čuti. On kaže Željo mi je sve i ne može bez Želje, pa vidjet ćemo na koliko gostovanja će otići i podržati klub. Sav egoizam se vidi u zadnjem dijelu kada on tvrdi vratit ću se ja, gdje bolan pa Amar nakon prve duple krune i poraza od Heartsa nije tvrdio vratit ću se ja i sl.Leon_Professional je napisao/la:Sasvim korektna izjava Edisa. Legendo, tesko da iko voli Zelju vise od tebe, dao si sve od sebe, ali nije islo. Nadam se da ce ostati u klubu i uz to se jos skolovati i usavrsiti. Vratiti se kad steknes jos iskustva ako bude potrebe. Valjda ce i ljudi iz kluba ispasti fer i da necemo jos jednu legendu istrositi.
Ovo boldirano nije tačno, Želju najviše vole njegovi navijači koji se nerviraju, troše lovu i vrijeme i da ne nabrajam šta sve ne, sve to bez ikakvog interesa samo iz ljubavi i osjećaja pripadnosti.
Da se ne lažemo Edisu je svaka minuta u Želji bila plaćena što kao igraču što kao treneru i nema teorije da on može meni i tebi ili bilo kom istinskom navijaču pucati demagogiju o ljubavi prema našem klubu!
Izgleda da jeste, mozda mu je raja prijetila hahahaOkolele je napisao/la:Ovo izbrisao Eldar nalog na fb,nema ga vise haha opalila ga slava kloc mrtvi..
fakat... jos prije sat, sam vidio onaj statement a sad ga nemafk1921 je napisao/la:Izgleda da jeste, mozda mu je raja prijetila hahahaOkolele je napisao/la:Ovo izbrisao Eldar nalog na fb,nema ga vise haha opalila ga slava kloc mrtvi..
pile87 je napisao/la:Ja bi svasta uradio na tom sportskom planu, prvo bi dove nekoga ko ima iskustvo i znanje za rad sa omaldinskim pogonom i dao mu apsolutno odrijesene ruke a taj neko je Nenad Starovlah za nas i kod nas ne postoji bolji.Postavio ga za sefa omadinskog pogona koji se za sve pita.
Drugo postavio bi nekoga za sportskog direktora ali nekog poznatog ne mora biti strucnjak mora imati veze recimo Refika Sabanadzivica ili Marija Stanica.
Trece postavio bi nekoga na funkciju skauta nekoga ko bi pratio mlade igrace sirom lige i pravio analize recimo Adzema.
Cetvrto strucni stab ako vec nismo u stanju dovesti nekog iz vana kvalitetnog jer je to kisa para doveo bi Simu Krunica za sefa strucnog staba a recimo Kemu Alispahica za pomocnika, i pustio da sebi nadju trenere specijaliste tj odluce ko bi trebao biti.
Nakon toga bi doveo jos jedno dva igraca koja nam trebaju stopera i krilo i poceo pripreme za slijedecu sezonu.
Ovo bi po meni imalo smisla na dugorocnom planu uz neki dogovor sta zelimo recimo kratkorocno tu sezonu i sta nam je cilj recimo narednih pet godina. Uz planiranje da uvijek imamo par igraca iz omladinskog pogona kojima bi se otvarao prostor i ne dovoditi igrace na njihovim mjestima.Po meni bi ovo bilo ravno tome da smo ligu osvojili.
Isti Di Canio hahaCharlie Sheen je napisao/la:http://sportavaz.ba/clanak/16190/spanac ... eljeznicar