Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 03, 2016 1:15 am

plavi kanarinac je napisao/la:https://youtu.be/4xYpHGHR3Mk
E vala sve bih dao jos njega da dovedemo znam da nas ima previse znam da imamo problema sa viskom igraca al za njega bi se mjesto naslo..
Misliš ovog?

[video]https://www.youtube.com/watch?v=U4kgkH0 ... e=youtu.be[/video]

Vrag

ned jul 03, 2016 1:17 am

E vala sve bih dao jos njega da dovedemo znam da nas ima previse znam da imamo problema sa viskom igraca al za njega bi se mjesto naslo..
Njega kada bi doveli pitari bi istupili iz lige.

LARSSON
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:22 am

Vrag je napisao/la:
Njega kada bi doveli pitari bi istupili iz lige.
Mogli bi oni ubrzo istupit? :ganja:

Šta se ovo odma ljudi na videu javljaju je.bem ga ja, kao da sam ja proročica pa kontaju već potpisali :D

ž'21
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:31 am

Dobar ovaj crnac.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

salle86
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:32 am

FKZ1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Lendric i Stevanovci su nase zlatne koke sa kojima moramo probiti jedan milion eura, svaki po milion !

Trenutno su u reprezentaciji Stevo i Kosoric, ako budu igrali tokom kvalfiakcija mozda im cjena poraste jos ako se dobro pokazu.
Aco ne moze donijeti nikakav novac...
Lendric i Stevanovic mogu nesta,ali ni upola kao Amir i Baja.
Tvoj svaki post je za udžbenika sigurno i, ali ipak ne bih se složio sa ovom konstatacijom, ne želim, mada prije da si ti bliže istini nego ja :)
Baja i Amir su prodati za male pare kad se gleda globalno, prodati su iz Želje koji je bio 3 stepenice ispod ovog sad. Da su ostali i da smo ove godine otišli u Europu, vjerujem da bi bar 30% više uzeli za njih.
Na tome i temeljim svoje mišljenje da bi za Lendrića i Sevilju mogli uzeti isto, ako ne i više love. Jer nisu oni baš nepoznanica u svijetu nogometa, nije Željo što je bio a i pare koje smo mi uzeli za našu djecu kako rekoh nisu neke da je to teško stići.
Naravno sve ako oni odigraju na svom nivou.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

diego1921
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:32 am

Larsone nisi ti dzaba ovo pravio ! Kad Dialiba dolazi,hajde insajderi da cujemo ?! :ganja:

shzna
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:33 am

Your defence is terrified, Dialiba is on fireeeeeeee la la la la la la la laaaaaa
1987

LARSSON
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:33 am

diego1921 je napisao/la:Larsone nisi ti dzaba ovo pravio ! Kad Dialiba dolazi,hajde insajderi da cujemo ?! :ganja:
A dzaba vjeruj mi, barem za sad, i ja se nadam da će se okrenut i da će doći, da bude :karanje:

delinjo
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:34 am

momci uskoro ce biti otvorena tema u kojoj cu objasniti kako da pomognemo nasoj plavoj braci,pa eto i ovom prilikom vas pozivam da istu procitate i ucestvujete u okrviru svojih mogucnosti,svi smo tu sa jednim ciljem ja sam ponosan i na sebe i na vas sto smo spremni izaci u susret nasoj braci...velika smo mi porodica...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:37 am

Jaozinho22 je napisao/la:Dobro evo gdje ćemo Stilu? Gdje ga stavit?
Čuj gdje ga staviti, pa ako dođe igrači mu trebaju špalir napraviti i svaki od njih da mu ponudi svoju poziciju u znak zahvalnosti što je došao da igra za Želju opet. Štila bi u ovoj ligi hladno imao 10-15 asistencija i isto toliko golova po sezoni, pogotovo kad bi imao Lendrića i Nikolića ispred sebe.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:40 am

Grbavica je napisao/la:
Čuj gdje ga staviti, pa ako dođe igrači mu trebaju špalir napraviti i svaki od njih da mu ponudi svoju poziciju u znak zahvalnosti što je došao da igra za Želju opet. Štila bi u ovoj ligi hladno imao 10-15 asistencija i isto toliko golova po sezoni, pogotovo kad bi imao Lendrića i Nikolića ispred sebe.
Dođi da te zagrlim, lakše će ti biti kada ti šapnem da se neće vraćati bar još pet godina.

BHDragons
Kontakt:

delinjo je napisao/la:momci uskoro ce biti otvorena tema u kojoj cu objasniti kako da pomognemo nasoj plavoj braci,pa eto i ovom prilikom vas pozivam da istu procitate i ucestvujete u okrviru svojih mogucnosti,svi smo tu sa jednim ciljem ja sam ponosan i na sebe i na vas sto smo spremni izaci u susret nasoj braci...velika smo mi porodica...
Svaka čast majstore
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Yes that's true. That's why I always remember that. And I have only one favorite club that's zeljeznicar!

fura nas dialiba :D
Ti ko Mirso počeo.
On na osnovu žena sazna informacije,ti pošalješ compilation klip drito igraču i on počne razmišljat. :shock:
jok bola,delinjo i ja se sad malo angazovali direktno igrače pitamo :D kakav dejo i menadžeri

Dialiba - bez kluba :((((((
Kad izadje na oficijalnoj "na osnovu prijedloga i insistiranja uvazenih forumasa sa portala sport1.ba, koji je izmedju ostalog i partner kluba, Senad Misimovic i Dejan Nikolic su po vec ranije definisanoj proceduri doveli Dialibu"

Sent from my C5303 using Tapatalk

fk1921

Pipremite se....
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

shzna
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:41 am

NE BUDI TUŽNA KAD ČUJEŠ PJESMU, BOL ŠTO NAŠA SRCA MOOORI
Zadnja izmjena: shzna, dana/u ned jul 03, 2016 1:42 am, ukupno mijenjano 1 put.
1987

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:41 am

delinjo je napisao/la:momci uskoro ce biti otvorena tema u kojoj cu objasniti kako da pomognemo nasoj plavoj braci,pa eto i ovom prilikom vas pozivam da istu procitate i ucestvujete u okrviru svojih mogucnosti,svi smo tu sa jednim ciljem ja sam ponosan i na sebe i na vas sto smo spremni izaci u susret nasoj braci...velika smo mi porodica...
:palacgore:

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:51 am

Kako sam shvatio za derbi se uigrava: fejzic-kepec, aco, kemo, husic-tuce, javi, ugljesa, lazic-lendra, pozder. Jel ovo moguci sastav? Volio bi vidjeti unutra memiju i jahica... :?:

SWRA_1921
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:55 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la:Kako sam shvatio za derbi se uigrava: fejzic-kepec, aco, kemo, husic-tuce, javi, ugljesa, lazic-lendra, pozder. Jel ovo moguci sastav? Volio bi vidjeti unutra memiju i jahica... :?:
Mislim da to niko trenutno ne zna, pa ni trener, ima jos puno vremena i 4 pripremne utakmice, a Jahic nije ni poceo trenirati sa ekipom.

Grbavica
Kontakt:

ned jul 03, 2016 2:03 am

Ajzea je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Dođi da te zagrlim, lakše će ti biti kada ti šapnem da se neće vraćati bar još pet godina.
Ne ruši mi snove. Ja vjerujem, želim da vjerujem! :cry:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

delinjo
Kontakt:

ned jul 03, 2016 2:12 am

viewtopic.php?f=51&t=291" target="_blank

braco izdvojite minutu vaseg vremena ako vam nije tesko :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava