Grbavica je napisao/la:Ja sam Štilu tražio juče od Šiljka!
Grbavica je napisao/la:Ja sam Štilu tražio juče od Šiljka!
Elegant je napisao/la:Jesmo li se vise raspali ?
Samo mi Stila i Dialiba na muku pristase s ovim slobodnim statusom, onako si znao, pod ugovorom su i ne moze se tu nista, a ovako se preznojiBrkoo je napisao/la:Zamisli ovo, Stila ofanzivni vezni, Dialiba lijevo krilo, Miro desno, u napadu Lendric. Ja sam se omrsio dok sam ovo zamisljaoirfo je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Vidi šta ovo Štilić baš nema klub
Zamisli dodje stila, pa kakvo bi to prekucavanje lige bilo
Jel mu bolje bilo igrati sa Lewandovskim ili da sada igra sa Lendricem?sz21 je napisao/la:Budimo malo realni, jedino kad bi mu dali 30 hiljada mjesečno. Tamo nije produžio ugovor, jer nije htio da pristane na smenjene plate. A imao je oko 45 hiljada mjesecno
Eee oni nemaju čime da utjeraju strah u igrače, dok mi imamo SiljkaChWilla je napisao/la:pa vidjeli ste kako ovdje igrači pristaju da produže uz smanjenje plate
Kako kazu imamo para ali moze uz smanjenje plate hahaChWilla je napisao/la:pa vidjeli ste kako ovdje igrači pristaju da produže uz smanjenje plate
Vidio sam ja ovo i na Grbavici na jednom od treninga.Izlija je napisao/la:Ovo je mala spravica koja se zove perambulator, ono što treneri inače mjere u koracima kada raspoređuju markere za trening Kostić ima mogućnost da to uradi malo preciznije. Nisam siguran da je ovo došlo sada sa opremom već je oprema sportsko centra u kojem se nalaze naši.
Tugo mojaaa ...Marko Pjaca i Marko Rog bi u paketu mogli da napuste Dinamo i odu u Napoli, koji je, tvrde mediji, spreman da plati čak 35 miliona eura za njih dvojicu. Hrvatski prvak je i jednog i drugog doveo iz Splita i sada može da zaradi bogatstvo na njima. Poznati novinar Alfredo Pedulla je također potvrdio vijest, napisavši kako su ostvareni kontakti među klubovima, te da bi dvojac trebao zaigrati u Seriji A. Dinamo prednjači na Balkanu kada su u pitanju zarade od prodaje igrača. I dok bh. klubvi slave prodaju igrača za 500 hiljada ili milion, na Maksimiru dolaze desetine miliona eura svakog ljeta...
Dinamo je platio Roga 5 mil., a obojica se pokazali na EP.Leon_Professional je napisao/la:Tugo mojaaa ...Marko Pjaca i Marko Rog bi u paketu mogli da napuste Dinamo i odu u Napoli, koji je, tvrde mediji, spreman da plati čak 35 miliona eura za njih dvojicu. Hrvatski prvak je i jednog i drugog doveo iz Splita i sada može da zaradi bogatstvo na njima. Poznati novinar Alfredo Pedulla je također potvrdio vijest, napisavši kako su ostvareni kontakti među klubovima, te da bi dvojac trebao zaigrati u Seriji A. Dinamo prednjači na Balkanu kada su u pitanju zarade od prodaje igrača. I dok bh. klubvi slave prodaju igrača za 500 hiljada ili milion, na Maksimiru dolaze desetine miliona eura svakog ljeta...