Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 02, 2016 5:07 pm

mkulaglic je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Opet imamo dresove za vrlo pristupacnu cijenu.
Koliko su

Sent from my C5303 using Tapatalk
79KM, ako si clan 69KM..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sub jul 02, 2016 5:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.

rodrigo87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 02, 2016 5:07 pm

mkulaglic je napisao/la:
Koliko su

za clanove 69, za ostale 79

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 02, 2016 5:08 pm

cikazubo je napisao/la:
mkulaglic je napisao/la:
Koliko su

79KM, ako i clan 69KM..
Hvala brate, evo gledam na fb stranici al su samo crni stigli

fk1921

Re: FK Željezničar

sub jul 02, 2016 5:08 pm

http://prntscr.com/bnwqgb plac :rofl: :rofl: :rofl: gori su od avaza
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:09 pm

fk1921 je napisao/la:slika plac :rofl: :rofl: :rofl: gori su od avaza
ostale su samo sitnice, reko miske piši cifru

FKZ1921
Kontakt:

Clanske i godisnje...
Od kluba smo dobili ponudu koja se ne odbija. Kako god okrenemo...matematika,puno utakmica sa dobrim protivnicima,poboljsani uslovi na stadionu,ocekujemo bolju ekipu i bolju igru nego u predhodnom periodu...u ljubav prema Zelji se svakako kunemo.
Nekako mi se cini da nam je,ovako niskim cijenama godisnjih karata,klub poslao neke poruke:
-Prvo,hajmo malo mijenjati odnos prema klubu i odnos prema dolasku na utakmicu. Nemojmo birati dolazak na utakmicu u odnosu na trenutni rezultat i protivnika koj nam dolazi. Hajmo dolaziti na utakmicu i navijati neovisno od tih stavri. Hajmo kupovinom clanske i godisnje ozvaniciti svoju vjernost...A kad si vjeran tu si uz onoga kome si vjeran i kad je dobro i kad nije. Ako smo tu samo kad je dobro trebamo sebi postaviti neka pitanja o ljubavi i vjernosti.
-Drugo,kupovinom veceg broja clanskih i godisnjih po nikad povoljnijim uvjetima,generisemo znacajne novce koji su bas sad potrebni klubu...Ako smo imalo normalni,trebalo bi da kupimo barem 4,5-5000 clanskih i godisnji...ato je cca 350000 km.
Ovo je prilika da napravimo znacajan iskorak po pitanju posjete na stadionu...
Povoljna cijena,dosta utakmica,dosta dobrih utakmica,usminkan stadion,poceti ce radovi na istoku,svi ocekujemo bolju ekipu i bolju igru...
Ako sad ne napravimo razliku s posjetom,trebamo se zabrinuti...svi skupa.

irfo

Zadnjih dana, samo neke suplje, cvijanovic , dijaliba, stilic, salihovic, svaki dan neko drugi :rofl1:

cikazubo
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:10 pm

mkulaglic je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
mkulaglic je napisao/la: Koliko su

79KM, ako i clan 69KM..

Prvi kontigent novih dresova FK Željezničar za sezonu 2016/2017 danas je stigao u prostorije klupskog fan shopa na Stadion Grbavica. Radi se o trećoj garnituri dresova crne boje koje svi redovni članovi FK Željezničar mogu kupiti po cijeni od 69,00 KM. Cijena dresova za navijače koji nisu redovni članovi FK Željezničar iznosi 79,00 KM.
Napominjemo da se radi o limitiranom kontigentu opreme, dok se dolazak potpunog asortimana očekuje krajem ovog mjeseca.
Mi smo Željini, Željo je naš!

fk1921

sub jul 02, 2016 5:17 pm

Hocel bit sezonska za istok znal neko? :D necu sjever da kupujem bzvze ako ce biti uskoro za istok
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:19 pm

cikazubo je napisao/la:
mkulaglic je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: 79KM, ako i clan 69KM..

Prvi kontigent novih dresova FK Željezničar za sezonu 2016/2017 danas je stigao u prostorije klupskog fan shopa na Stadion Grbavica. Radi se o trećoj garnituri dresova crne boje koje svi redovni članovi FK Željezničar mogu kupiti po cijeni od 69,00 KM. Cijena dresova za navijače koji nisu redovni članovi FK Željezničar iznosi 79,00 KM.
Napominjemo da se radi o limitiranom kontigentu opreme, dok se dolazak potpunog asortimana očekuje krajem ovog mjeseca.
Čika Zubo hoće li biti dresova za djecu?

LARSSON
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:19 pm

fk1921 je napisao/la:Hocel bit sezonska za istok znal neko? :D necu sjever da kupujem bzvze ako ce biti uskoro za istok
Bice sezonska sa polusezonu, a ima vec i sezonska za 10 sezona :ganja:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:20 pm

Izlija je napisao/la:Niasm bio aktivan zadnje vrijeme zbog nekih privatnih obaveza i imam dužnost da se osvrnem na neke događaje. Nisam neko ko voli da piše duge postove jer se puno stvari nabije pa se kasnije komentarisanje nabije na citiranju i sve ruka zaboli pa ću probati skratiti što je moguće.
Mnoge je malo žicnulo Amarovo dvostruko osuđivanje sportskog rada u Želji, to je posebno pogodilo ovu stariju generacju koja bolje pamti njegovog oca jer on nikada nebi onako sa osmjehom na licu komentarisao Želju a ne neke druge klubove, u privarnosti 4 zida znao je i Ivica neke stvari istresti ali nikada ovako javno. Svi smo mi svjesni da smo preživili ogromne turbulencije i da nam je trener početnik i da nam je uprava "slaba" sportski i to niko ne prešućuje ali pravimo plan kako i sa ovim što imamo da napravimo željeni rezultat. Lahko je stajati sa strane i ukazivati na urađene greške ali javno je uprava objavila da traži trenera i svi koji su zadovoljavali osnovni kriterij su imali priliku da ponude svoje usluge. Imao je i Amar i nije u redu sa njegove strane da kao član uprave javno kritikuje jer bi trebao da je svjestan težine njegove izjave u vremenu kada je Želji potrebno jedinstvo, sve što ima reći ima kome to u klubu a ne preko medija jer to ostavlja prostora za mahinacijama njegovim izjavama i prilagođavanju mišljenja kako nekome odgovara.

Opet je plava armija pokazala svoje plavo srce i pružila ruku jedan dugome kao i kada zajedno navijamo na tribini zagrljeni tako i ovdje na forumu stojimo jedan do drugog gdje nam ništa drugo nije bitno. Ova administracija na čelu sa stormom će učiniti sve što je u našoj moći da vam olakšamo i pomognemo u zajedničkom cilju punjenja našeg zajedničkog doma. Neka niko ne ostane kući a mi mu možemo pomoći da zajedno u huku doline donesomo pobjedu sa našim igračima, pišem ovo a suza mi bježi. Mi smo Željo, nije to ni Amar ni Miske ni Šiljak ni niko drugi samo MI
Bravo majstore. Pogotovo si u pravu ovo za Ivicu.

cikazubo
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:23 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
mkulaglic je napisao/la: Hvala brate, evo gledam na fb stranici al su samo crni stigli

Čika Zubo hoće li biti dresova za djecu?
Ne znam, ovo gore sam prenio sa zvanice fb stranice. Dresovi fkt nisu skupi kad skontas oni od haadalja su skuplji od jedne diadore :)

LARSSON
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:27 pm

Vidi šta ovo Štilić baš nema klub :ganja:

irfo

sub jul 02, 2016 5:31 pm

LARS1921 je napisao/la:Vidi šta ovo Štilić baš nema klub :ganja:
:kafa:
Zamisli dodje stila, pa kakvo bi to prekucavanje lige bilo :karanje:

Brkoo
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:40 pm

irfo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Vidi šta ovo Štilić baš nema klub :ganja:
:kafa:
Zamisli dodje stila, pa kakvo bi to prekucavanje lige bilo :karanje:
Zamisli ovo, Stila ofanzivni vezni, Dialiba lijevo krilo, Miro desno, u napadu Lendric. Ja sam se omrsio dok sam ovo zamisljao :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:40 pm

HAJDE ŠTILAAAAAAAAAAAAA
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fanaticZeljin
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:42 pm

Grbavica je napisao/la:HAJDE ŠTILAAAAAAAAAAAAA
Budimo malo realni
Srcu draga, boja PLAVA !

CARSONIO
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:42 pm

FKZ1921 je napisao/la:Clanske i godisnje...
Od kluba smo dobili ponudu koja se ne odbija. Kako god okrenemo...matematika,puno utakmica sa dobrim protivnicima,poboljsani uslovi na stadionu,ocekujemo bolju ekipu i bolju igru nego u predhodnom periodu...u ljubav prema Zelji se svakako kunemo.
Nekako mi se cini da nam je,ovako niskim cijenama godisnjih karata,klub poslao neke poruke:
-Prvo,hajmo malo mijenjati odnos prema klubu i odnos prema dolasku na utakmicu. Nemojmo birati dolazak na utakmicu u odnosu na trenutni rezultat i protivnika koj nam dolazi. Hajmo dolaziti na utakmicu i navijati neovisno od tih stavri. Hajmo kupovinom clanske i godisnje ozvaniciti svoju vjernost...A kad si vjeran tu si uz onoga kome si vjeran i kad je dobro i kad nije. Ako smo tu samo kad je dobro trebamo sebi postaviti neka pitanja o ljubavi i vjernosti.
-Drugo,kupovinom veceg broja clanskih i godisnjih po nikad povoljnijim uvjetima,generisemo znacajne novce koji su bas sad potrebni klubu...Ako smo imalo normalni,trebalo bi da kupimo barem 4,5-5000 clanskih i godisnji...ato je cca 350000 km.
Ovo je prilika da napravimo znacajan iskorak po pitanju posjete na stadionu...
Povoljna cijena,dosta utakmica,dosta dobrih utakmica,usminkan stadion,poceti ce radovi na istoku,svi ocekujemo bolju ekipu i bolju igru...
Ako sad ne napravimo razliku s posjetom,trebamo se zabrinuti...svi skupa.
Slazem se sa tobom ali moramo priznati da smo proslu polusezonu polozili ispit.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 02, 2016 5:43 pm

Ovi koji nas misle "smirivat" i govorit kako previše očekujemo, zdrao :D Imamo pravo :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.

Prijava