Sutra bi trebali.SIMA_SIMAU je napisao/la:Kada se vracaju u Sarajevo?
Sutra bi trebali.SIMA_SIMAU je napisao/la:Kada se vracaju u Sarajevo?
Neke tajne se kriju među moderacijom što je Izlija upratio
SIMA_SIMAU je napisao/la:Kada se vracaju u Sarajevo?
hardwell je napisao/la:Koliki glupan moraš biti da kritikuješ nešto što ne vidiš, a mi takvih imamo na izvoz. Kad odeš na utakmicu, pregledaš je i daš svoje mišljenje(što je za mene najvažnije) onda razumijem. Svidi ti se igra, ne svidi ti se igra, gledao si utakmicu i zaključio si na osnovnu svog fudbalskog znanja kako stoji neka ekipa. Ali davati neke kritike, a da prethodno se oslanjaš na konačan rezultat![]()
![]()
0:1 je poraz, a igrači ne vole ni na treningu gubiti. Ipak mislim da je ovo za nas bila utakmica sa kojom zvanično počinjemo period uigravanja, čitavo tijelo je upaljeno, a Kostić je samo provjerio kako taktički ekipa za sada stoji i na čemu treba raditi tokom ove faze. Za protivnika je ovo bio stvar prestiža jer smo mi za njih najveći klub u državi i pobjeda protiv nas im nevjerovatno znači
struĆnjakValter je napisao/la:Ako budemo igrali ligu za opstanak protiv ovih ekipa bice je.beno
A hajd ti to objasni "stručnjacima". Naši da su htjeli na Kupresu "igrati lopte" odigrali bi 3,4 utakmice a ne jednu.boccaccio je napisao/la:Ma zna se to otprilike sta oni gore rade, to su tzv anaerobni treninzi,cisto ubijanje fizikom , a onda kasnije malo sa loptom,cisto da ne bude suhoparno,ali to je tako i za igrače najgori period. Veliki je to umor,bez imalo svježine,mlijecna kiselina u mišićima,bolovi u nogama. Nije to lako nimalo. Potpuno je irelevantno tu pokazati nešto na utakmici u takvoj situaciji. Ovde treneru bude bitno kako se igrači ponašaju u okolnostima kada je veliki zamor,kako igrač podnosi takvu vrstu zamora,kako reaguje na dodavanja,kako kad je dug for,kako kad je u gol šansi itd. Tako da je igranje tekme i rezultat tu nebitan u odnosu na ove neke stvari koje trener može analizirati i koje mogu dobro doći.
A ne, no si ti strucnjakSWRA_1921 je napisao/la:struĆnjakValter je napisao/la:Ako budemo igrali ligu za opstanak protiv ovih ekipa bice je.beno
Želio sam samo da ukažem kakav je to proces i da je to nivo treninga koji od igrača zahtjeva da se izbori sa sobom na anaerobnim nivou ako me shvatas. Tu pripremne tekme ništa ne mogu da znače osim onoga što sam naveo. Naravno da je lose ako ne das gol toliko minuta,to onda govori da naši ne mogu kvalitetno da se izbore sa takvim stanjem. Ali dobro,meni npr.nista ne znači to što se ova utakmica uopste igrala ako bi mi bio bitan rezultat. Ovde su bitne druge stvari u ovoj fazi.cikazubo je napisao/la:Naravno da nije alarmantno nista u ovoj fazi prilrema, ali bezveze je sad da se pravdamo svaki drugi post kao radi se na kondiciji, trenira se dva puta dnevno, i Mladost ima isti program, isto su zamijenili dva cijela tima imaju promjene u kadru itd, i meni licno nije bas okej ako ne zabijemo u 310minuta pa makar juniori igrali ali hajde, sad pocinje tek takticki dio pa cemo vidjeti..
blueheart je napisao/la:Imaš drugo Agavran je napisao/la:Miske kaparisao moje mjesto na A