Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 27, 2016 8:54 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Kada se vracaju u Sarajevo?
Sutra bi trebali.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 27, 2016 8:57 pm

LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=sA_OtmJwPqs[/video]

Dejo
Neke tajne se kriju među moderacijom što je Izlija upratio :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

psihopata
Kontakt:

pon jun 27, 2016 9:03 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Kada se vracaju u Sarajevo?

da im napravimo sačekušu? :rofl1:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

LARSSON
Kontakt:

pon jun 27, 2016 9:03 pm

Slovenac hoces nam radit stream utakmica ? :D

hardwell
Kontakt:

pon jun 27, 2016 9:06 pm

Koliki glupan moraš biti da kritikuješ nešto što ne vidiš, a mi takvih imamo na izvoz. Kad odeš na utakmicu, pregledaš je i daš svoje mišljenje(što je za mene najvažnije) onda razumijem. Svidi ti se igra, ne svidi ti se igra, gledao si utakmicu i zaključio si na osnovnu svog fudbalskog znanja kako stoji neka ekipa. Ali davati neke kritike, a da prethodno se oslanjaš na konačan rezultat :oops1: :oops1:

0:1 je poraz, a igrači ne vole ni na treningu gubiti. Ipak mislim da je ovo za nas bila utakmica sa kojom zvanično počinjemo period uigravanja, čitavo tijelo je upaljeno, a Kostić je samo provjerio kako taktički ekipa za sada stoji i na čemu treba raditi tokom ove faze. Za protivnika je ovo bio stvar prestiža jer smo mi za njih najveći klub u državi i pobjeda protiv nas im nevjerovatno znači :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

LAPAZ
Kontakt:

pon jun 27, 2016 9:08 pm

hardwell je napisao/la:Koliki glupan moraš biti da kritikuješ nešto što ne vidiš, a mi takvih imamo na izvoz. Kad odeš na utakmicu, pregledaš je i daš svoje mišljenje(što je za mene najvažnije) onda razumijem. Svidi ti se igra, ne svidi ti se igra, gledao si utakmicu i zaključio si na osnovnu svog fudbalskog znanja kako stoji neka ekipa. Ali davati neke kritike, a da prethodno se oslanjaš na konačan rezultat :oops1: :oops1:

0:1 je poraz, a igrači ne vole ni na treningu gubiti. Ipak mislim da je ovo za nas bila utakmica sa kojom zvanično počinjemo period uigravanja, čitavo tijelo je upaljeno, a Kostić je samo provjerio kako taktički ekipa za sada stoji i na čemu treba raditi tokom ove faze. Za protivnika je ovo bio stvar prestiža jer smo mi za njih najveći klub u državi i pobjeda protiv nas im nevjerovatno znači :)
:palacgore:

salle86
Kontakt:

pon jun 27, 2016 9:22 pm

Jeste da su pripremne ali ne volim jbg ni kad njih gubimo. Pa i protivnicima su isto ko i nama pripremne.
Nula golova protiv ekipa koje će se boriti za opstanak nije za pohvaliti. Nije sad ni da se trebaju paliti alarmi ali da se treba bar zapitati šta i kako, treba.

Možda je bolje prespavati ovo do derbija

:zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Elegant
Kontakt:

pon jun 27, 2016 9:27 pm

Fazon je u tome sto niko od nas ne zna sta se desava na Kupresu, "treniraju" - jeste ali sta rade i kako samo zna Milos i igraci, također kakva je njegova zamisao, sta trazi na prijateljskim, da li ga je birga ili ne za poraz.

U svakom slucaju super je sto nemamo redovnih reporta, slika, snimaka, strema. Kada pocne liga pokazat ce se rezultati rada !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Valter
Kontakt:

pon jun 27, 2016 9:56 pm

Ako budemo igrali ligu za opstanak protiv ovih ekipa bice je.beno :r
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SWRA_1921
Kontakt:

pon jun 27, 2016 9:58 pm

Valter je napisao/la:Ako budemo igrali ligu za opstanak protiv ovih ekipa bice je.beno :r
struĆnjak

boccaccio
Kontakt:

pon jun 27, 2016 9:58 pm

Ma zna se to otprilike sta oni gore rade, to su tzv anaerobni treninzi,cisto ubijanje fizikom , a onda kasnije malo sa loptom,cisto da ne bude suhoparno,ali to je tako i za igrače najgori period. Veliki je to umor,bez imalo svježine,mlijecna kiselina u mišićima,bolovi u nogama. Nije to lako nimalo. Potpuno je irelevantno tu pokazati nešto na utakmici u takvoj situaciji. Ovde treneru bude bitno kako se igrači ponašaju u okolnostima kada je veliki zamor,kako igrač podnosi takvu vrstu zamora,kako reaguje na dodavanja,kako kad je dug for,kako kad je u gol šansi itd. Tako da je igranje tekme i rezultat tu nebitan u odnosu na ove neke stvari koje trener može analizirati i koje mogu dobro doći.

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 27, 2016 10:06 pm

boccaccio je napisao/la:Ma zna se to otprilike sta oni gore rade, to su tzv anaerobni treninzi,cisto ubijanje fizikom , a onda kasnije malo sa loptom,cisto da ne bude suhoparno,ali to je tako i za igrače najgori period. Veliki je to umor,bez imalo svježine,mlijecna kiselina u mišićima,bolovi u nogama. Nije to lako nimalo. Potpuno je irelevantno tu pokazati nešto na utakmici u takvoj situaciji. Ovde treneru bude bitno kako se igrači ponašaju u okolnostima kada je veliki zamor,kako igrač podnosi takvu vrstu zamora,kako reaguje na dodavanja,kako kad je dug for,kako kad je u gol šansi itd. Tako da je igranje tekme i rezultat tu nebitan u odnosu na ove neke stvari koje trener može analizirati i koje mogu dobro doći.
A hajd ti to objasni "stručnjacima". Naši da su htjeli na Kupresu "igrati lopte" odigrali bi 3,4 utakmice a ne jednu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

pon jun 27, 2016 10:07 pm

Naravno da nije alarmantno nista u ovoj fazi prilrema, ali bezveze je sad da se pravdamo svaki drugi post kao radi se na kondiciji, trenira se dva puta dnevno, i Mladost ima isti program, isto su zamijenili dva cijela tima imaju promjene u kadru itd, i meni licno nije bas okej ako ne zabijemo u 310minuta pa makar juniori igrali ali hajde, sad pocinje tek takticki dio pa cemo vidjeti..

Valter
Kontakt:

pon jun 27, 2016 10:08 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Valter je napisao/la:Ako budemo igrali ligu za opstanak protiv ovih ekipa bice je.beno :r
struĆnjak
A ne, no si ti strucnjak
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

gavran
Kontakt:

pon jun 27, 2016 10:11 pm

Miske kaparisao moje mjesto na A :(
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 27, 2016 10:20 pm

Ima li kakvog habera od ovih skauta što odoše na Kupres? :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

blueheart
Kontakt:

pon jun 27, 2016 10:21 pm

gavran je napisao/la:Miske kaparisao moje mjesto na A :(
Imaš drugo A :DD:
DRZAVA ZELJO

boccaccio
Kontakt:

pon jun 27, 2016 10:26 pm

cikazubo je napisao/la:Naravno da nije alarmantno nista u ovoj fazi prilrema, ali bezveze je sad da se pravdamo svaki drugi post kao radi se na kondiciji, trenira se dva puta dnevno, i Mladost ima isti program, isto su zamijenili dva cijela tima imaju promjene u kadru itd, i meni licno nije bas okej ako ne zabijemo u 310minuta pa makar juniori igrali ali hajde, sad pocinje tek takticki dio pa cemo vidjeti..
Želio sam samo da ukažem kakav je to proces i da je to nivo treninga koji od igrača zahtjeva da se izbori sa sobom na anaerobnim nivou ako me shvatas. Tu pripremne tekme ništa ne mogu da znače osim onoga što sam naveo. Naravno da je lose ako ne das gol toliko minuta,to onda govori da naši ne mogu kvalitetno da se izbore sa takvim stanjem. Ali dobro,meni npr.nista ne znači to što se ova utakmica uopste igrala ako bi mi bio bitan rezultat. Ovde su bitne druge stvari u ovoj fazi.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jun 27, 2016 10:28 pm

blueheart je napisao/la:
gavran je napisao/la:Miske kaparisao moje mjesto na A :(
Imaš drugo A :DD:
:karanje: :karanje:

fk1921

pon jun 27, 2016 10:29 pm

Evo Izlije, pisi Izlijaaaaa
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava