Šuti šta mi reče izlija sjebaće se ljudiPlava Porodica je napisao/la:Dovodimo neke polovnjake,@boccacciove rođake dok drugi Talijani nas trpaju.
Ćemane odlazi
Daj da se i mi sj*ebemoLARS1921 je napisao/la:Šuti šta mi reče izlija sjebaće se ljudiPlava Porodica je napisao/la:Dovodimo neke polovnjake,@boccacciove rođake dok drugi Talijani nas trpaju.
Ćemane odlazi
Ma imo mozda dvojno drzavljanstvoHurmasica je napisao/la:Daj da se i mi sj*ebemoLARS1921 je napisao/la:Šuti šta mi reče izlija sjebaće se ljudiPlava Porodica je napisao/la:Dovodimo neke polovnjake,@boccacciove rođake dok drugi Talijani nas trpaju.
Ćemane odlazi![]()
I nije Italijan nego Brazilac
Hurmasica je napisao/la:Daj da se i mi sj*ebemoLARS1921 je napisao/la:Šuti šta mi reče izlija sjebaće se ljudiPlava Porodica je napisao/la:Dovodimo neke polovnjake,@boccacciove rođake dok drugi Talijani nas trpaju.
Ćemane odlazi![]()
I nije Italijan nego Brazilac
Šuti šta mi reče izlija sjebaće se ljudiLARS1921 je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Dovodimo neke polovnjake,@boccacciove rođake dok drugi Talijani nas trpaju.
Ćemane odlazi
Reci nam, reci namLARS1921 je napisao/la:Šuti šta mi reče izlija sjebaće se ljudiPlava Porodica je napisao/la:Dovodimo neke polovnjake,@boccacciove rođake dok drugi Talijani nas trpaju.
Ćemane odlazi
Plava Porodica je napisao/la:Dovodimo neke polovnjake,@boccacciove rođake dok drugi Talijani nas trpaju.
Ćenane odlazi
Ma vidim ja na slikama da se on locirao odma do Ćenana i Misketa ne bi li kakav boom načuo između redovaLeon_Professional je napisao/la:Reci nam, reci namLARS1921 je napisao/la:Šuti šta mi reče izlija sjebaće se ljudiPlava Porodica je napisao/la:Dovodimo neke polovnjake,@boccacciove rođake dok drugi Talijani nas trpaju.
Ćemane odlazi![]()
![]()
Upravo čitam i kontam kakvih hajvana ima pa to je za nepovjerovatiLARS1921 je napisao/la:Joj hajvana na fbu haha
Ma oni i ne znaju da su pripreme, kontaju liga počelamkulaglic je napisao/la:Upravo čitam i kontam kakvih hajvana ima pa to je za nepovjerovatiLARS1921 je napisao/la:Joj hajvana na fbu haha
Sent from my C5303 using Tapatalk