Jel istina da postoji mogucnost da vratimo Antolovica ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
HvalaHurmasica je napisao/la:DaSIMA_SIMAU je napisao/la:Jel se igra 2x60
Drug moli bog da ne padne gol do 40min i onda igrati gol u 1.polLAPAZ je napisao/la:Pronadjite ovog kad padne gol i otmite mu sprave da ne moze reci gol, da ulozim kad padne
Ma sacekati maloLARS1921 je napisao/la:Znaju li na bet365 da se igra 60 minuta pol?:D
Nema boljih,sad treniram pljuvanje u dalj,da mogu dobaciti do sudijeModel1964 je napisao/la:Gavranegavran je napisao/la:Ne pitam za cijenu,samo da kupimAlmir je napisao/la:
Gdje baš to najskuplje da potrefiš
Jesuli ova mjesta što smo izabrali dobra sa gledišta dobacivanja rijeci i predmeta do pomocnog sudije?
Izlija radi za bet365LARS1921 je napisao/la:Znaju li na bet365 da se igra 60 minuta pol?:D
Moras vjezbati patka sto daljegavran je napisao/la:Nema boljih,sad treniram pljuvanje u dalj,da mogu dobaciti do sudijeModel1964 je napisao/la:Gavranegavran je napisao/la: Ne pitam za cijenu,samo da kupim
Jesuli ova mjesta što smo izabrali dobra sa gledišta dobacivanja rijeci i predmeta do pomocnog sudije?
A šta rade, piše dangerous attack ljudi se na centru dodajuKapiten je napisao/la:Izlija radi za bet365LARS1921 je napisao/la:Znaju li na bet365 da se igra 60 minuta pol?:D![]()
Bas me zanima kako oni rade ovo...
Ma mi smo pehovi svirat ce sudija kraj odmah hahaha...ne isplati seKapiten je napisao/la:Izlija radi za bet365LARS1921 je napisao/la:Znaju li na bet365 da se igra 60 minuta pol?:D![]()
znaju i kad je korner..LARS1921 je napisao/la:A šta rade, piše dangerous attack ljudi se na centru dodajuKapiten je napisao/la:Izlija radi za bet365LARS1921 je napisao/la:Znaju li na bet365 da se igra 60 minuta pol?:D![]()
Sta je ovo vec izmjena?fk1921 je napisao/la:Izlijaaaaaaaaaa kakav je Radinovic, Hervas, Lazic, Pozder, Husic?
testira nasu djecuSIMA_SIMAU je napisao/la:Sta je ovo vec izmjena?fk1921 je napisao/la:Izlijaaaaaaaaaa kakav je Radinovic, Hervas, Lazic, Pozder, Husic?