Hoćemo li gdje kafu usput piti ?pintol_TM87 je napisao/la:Utakmica je u 17 i moze se gledati..bit ce slika kad kuci dodjem...
Trenirat će ovdje 2,3 dana jer kako pročitah negdje 1. jula idu u SlovenijuCharlie Sheen je napisao/la:LAhko je Misketu od kamate uplacivatiHocel nasi trenirati u Sarajevu ili ce iz Kupresa direkt za Sloveniju
Ja smijem samo zrak haha..ajde na ppIzlija je napisao/la:Hoćemo li gdje kafu usput piti ?pintol_TM87 je napisao/la:Utakmica je u 17 i moze se gledati..bit ce slika kad kuci dodjem...
Sretno vam momci, nadam se dobrom izvjestaju s vase stranepintol_TM87 je napisao/la:Ja smijem samo zrak haha..ajde na ppIzlija je napisao/la:Hoćemo li gdje kafu usput piti ?pintol_TM87 je napisao/la:Utakmica je u 17 i moze se gledati..bit ce slika kad kuci dodjem...
kako dobro razmisljanje, makar 100 milja klepit danasLARS1921 je napisao/la:1.4 kvota na nas, mašala6 na mladost, utrpat sto hiljada na njih i sebi par golova i eto tribine
Jok, igra na terenu gdje nema kamera, mislim da samo na njegovom i još jednom ili dva nema kamera.nikson je napisao/la:Hocel bit kakav stream za Dzumhura?
hocu i jarodrigo87 je napisao/la:Vazi, i ja sam za1921.ba je napisao/la:predvidjamo rezultate utakmica, za svaki tacan rezultat 1 bod, nas 10 u ligi, svake hefte 5-6 tekmi stavimo da pogadjamo... pobjedniku joazinho placa shishu u argeliniju
A nisu nista objavili za Turkovica jao jaoLeon_Professional je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/dogovoren-raski ... cem/20957/
Sad je i zvanicno