Najljepša moja GRBAVICA
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neces vjerovati, onaj sto je ispod Zapada mahao, sve je pogodio.
Slazem se. I ja sam do danas bas sutio, kontam hajd yebemu mater krenut ce ga opet.. Ali stvarno mislim da klub mora sa njim raskinut ugovor, pa ako treba odma, da se ne ceka zima ili iduce ljeto.. Njegova plata ce dobro doci za nekog drugog igraca koji ce donjeti nesto ekipi. Ili sto da ne, uzet i produziti ugovor nekom od bitniji igraca. Sto se mene tice Pavica i Bakraca sto prije.
Tri poništena gola. Dva u prvom i jedan u drugom. Bar trećina od desetak ofsajda u čistoj gol šansi su izmišljeni.sajo10 je napisao/la: ↑sri avg 15, 2018 10:53 pmJebote zaboravio sam dva ponistena gola.. Hajd prvi, ali onaj Jazvicev.. Kako muski ukrade covjeku gol, svaka mu cast
Ma nista, kad se sve sabere, remi je ko kuca.. Okrenuti se Tuzli i to je to. Bitno je dobiti iduce dvije utakmice (Tuzla away, Krupa home) i onda potuci se sa sirokobrijezanima dole.
Nemojte Bogami se grijesite po pitanju Bogija. 2 gol,sve je pocelo sto Zaim po ko zna koji put ostavlja Pavica i ne preti Hebibovica,2 na 1 idu po lijevoj nasoj strani. On se lagano na centru vraca jer umire na terenu. Ostane veliki prostor,Bogi korq zatvarat i ispadat jer ovaj ne prati. I naravno Veca ti direktno cistu loptu odbije na nogu Ahmetovicu.
Kazem ja, odbi se spiclov od Krpica samo ncncPlava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 15, 2018 11:22 pmhttp://sport.ske.ba/zeljeznicaru-opet-p ... vacevicem/
rak dobio i šest godina umiro