Ma bravo za akciju ! Bas onako kako sam i zamislio kad je Miske u onom govoru pomenuo ovu ideju. Ja vjerujem da ce biti bar pola (250) pojedinacnih uplata od ljudi koju su jaki s kesom, samo je potreban voljni momenat i da im se na pravi nacin ubaci u glavu sta znaci kupiti svoje mjesto na deset godina u hramu Grbavice. Naravno, tim ljudima skidam kapu jer nisu mali novci u pitanju, treba dobro osmisliti pogodnosti, ustupke, beneficije za ljude koji uplate milju. Evo s bh telekomom bilo bi idealno odraditi onaj fazon sa Alianz Arene sa njihovim logom. Momcima obuci kape, majice narandjaste i svaku tekmu tu neka sjede ili ljude iz bh telekoma kako vec ide ne znam. Predloziti bht-omu vaznost akcije a Bgm i oni bi imali odlicnu reklamu dugih deset godina. Samo jedini problem sto je istok dosta blize kamarama nego ona tribina na Alianz i ne znam kako bi to izgledalo estetski( jedino da ljudima i lica se prefarbaju u narandjasto

). Naravno ovo se moze odraditi i sa bilo kojom drugom jacom firmom ako su zainteresovani. Ovim "bolesnicima" Zelje koji abd uplate milju dati pogodnosti koji itekako zasluzuju, a prva ovo da se aktivira pravo predaje desetegodisnje karte bilo kome ako on zeli, npr. Dzekson milju uplati sigurno nece biti tu vise od dvije tekme i da ima pravo dati kartu kome on zeli, ili da zjapi prazno ako je to njegova volja. Dalje, da mogu uvijek na sjever ako je nevrijeme, da im se urucuje poziv i obavjestenje za svaku utakmicu, da na stolicama pise njihovo ime i prezime, da ucestvoju u simbolicnom postavljanju kamena temeljca za istok, itd itd. Jos mozda omoguciti ljudima koji imaju preduzeca da mogu uplatiti na ima svoje firme, i da se ona reklamira na neki osmisljen nacin tokom tih 10 godina na novim istoku, sigurno bi bilo zainteresovanih i na taj nacin. Uglavnom ovo je odlicno, i nadam se da ce uz dobru popracenost u medijiima ova prica dobiti slicne gabarite kao i ona za Evropsku Grbavicu.