Sta fali Realu? ccc Treći najuspješniji klub nakon Violine i Želje heheModel1964 je napisao/la:Samo kraljEisenbahner1921 je napisao/la:model jel' na kraju pitar ili samo "kralj"?.... cuj kralj
![]()
kad bi bio pitar ja bi ga nogiro mjesto kcerke
Več zna igracki kadar, bio na Grbavici. To je kcerka odradilaGrbavica je napisao/la:Ma dobro, to je bolje nego da je viola ili zmajčekMalo, po malo i postaće on naš. Moraće se puncu umiliti
Nemoj teskih temahardwell je napisao/la:Vakat je da ovu sezonu nesto i osvojimo, vala nismo otkad
Eisenbahner1921 je napisao/la:Sta fali Realu? ccc Treći najuspješniji klub nakon Violine i Želje heheModel1964 je napisao/la:Samo kraljEisenbahner1921 je napisao/la:model jel' na kraju pitar ili samo "kralj"?.... cuj kralj
![]()
kad bi bio pitar ja bi ga nogiro mjesto kcerke
Hajde za utjehu ti je što će ti mala promijeniti prezime, neće sramotiti lozu.
Valjda imaš kakvog Željovca da zajedno s njim slaviš duplu u maju
@Grbavica ne diraj zmajčeke, reću te Kostiću pa ćeš na Kupresu završit'
Ja cu ako nisu sinteticke carape,osipam se od njihAjzea je napisao/la:Hoce li ko sa mnom da uplatimo stolice za istok sutra? Mislim, moramo prvo do kladionice i da, imam carape za dobitak, ne berite brige.
valjalo bi sta osvojiti da stignemo violinu,mi imamo 16,a on 17 peharaMinjore je napisao/la:Nemoj teskih temahardwell je napisao/la:Vakat je da ovu sezonu nesto i osvojimo, vala nismo otkad![]()
Gdje baš to najskuplje da potrefišgavran je napisao/la: Kontam na A da kupim stolicu,negdje na 2/3 visine.Sta mislite o mjestu
Ne pitam za cijenu,samo da kupimAlmir je napisao/la:Gdje baš to najskuplje da potrefišgavran je napisao/la: Kontam na A da kupim stolicu,negdje na 2/3 visine.Sta mislite o mjestu
samo vunene čarape dolaze u obzirgavran je napisao/la:Ja cu ako nisu sinteticke carape,osipam se od njihAjzea je napisao/la:Hoce li ko sa mnom da uplatimo stolice za istok sutra? Mislim, moramo prvo do kladionice i da, imam carape za dobitak, ne berite brige.
Gavranegavran je napisao/la:Ne pitam za cijenu,samo da kupimAlmir je napisao/la:Gdje baš to najskuplje da potrefišgavran je napisao/la: Kontam na A da kupim stolicu,negdje na 2/3 visine.Sta mislite o mjestu
Izlija ga banovao pa ne moze da pise.AsharaK je napisao/la:Miske cita forum, samo se vi zezajte.
JA, I?AsharaK je napisao/la:Miske cita forum, samo se vi zezajte.