Teško. Ima ona kuća i avlija velika.bianco blu je napisao/la:jel ikako moguće da se ulaz za tribinu Jug, uradi iznad tribine, na njenom vrhu. Puno bi ljepše izgledalo. Zna li ko?
Teško. Ima ona kuća i avlija velika.bianco blu je napisao/la:jel ikako moguće da se ulaz za tribinu Jug, uradi iznad tribine, na njenom vrhu. Puno bi ljepše izgledalo. Zna li ko?
Naravno da je moguće, jug kad se primakne terenu bice iza prostora sasvim dovoljno za sve. Sad nezz kakav ce biti projekat za jug, mislim na popratne stvari iza tribine.bianco blu je napisao/la:jel ikako moguće da se ulaz za tribinu Jug, uradi iznad tribine, na njenom vrhu. Puno bi ljepše izgledalo. Zna li ko?
Za sadašnju mislim nije izvodljivo jer je gore tranzit. Jedino ako sa autima misliš da ulazimobianco blu je napisao/la:jel ikako moguće da se ulaz za tribinu Jug, uradi iznad tribine, na njenom vrhu. Puno bi ljepše izgledalo. Zna li ko?
Ti sanjaš, ja sanjam, mi sanjamofcz je napisao/la:Sanjam...
Kontam na A da kupim stolicu,negdje na 2/3 visine.Sta mislite o mjestuModel1964 je napisao/la:Ti sanjaš, ja sanjam, mi sanjamofcz je napisao/la:Sanjam...
![]()
Svaka cast za ovu sliku
fcz je napisao/la:Sanjam...
Ja idem na V na vrh između krakova. Tamo je najbolje za psovanjegavran je napisao/la:Kontam na A da kupim stolicu,negdje na 2/3 visine.Sta mislite o mjestuModel1964 je napisao/la:Ti sanjaš, ja sanjam, mi sanjamofcz je napisao/la:Sanjam...
![]()
Svaka cast za ovu sliku
Ovo je odlična ideja, ovi bliski klubu nek obavezno pošalju prijedlog, pitanje je da li će se sjetiti sami.chile je napisao/la:Moglo bi se ovako prodati stolica nekoj firmi ala ono na alianz areni .T..
Primjera radi telekomu bhT ili ono njihovo T sa tackama. Odlicna reklama za firmu u dugorocnom periodu, s tim da bi te stolice bile i skuplje.
Sad koliko to kod nas pije vode mada kazu da planiraju sve tekme prenositi sto je dodatni bonus.
Treba kopirati uspjesnijeg od sebe bar ono sto se moze
Sent from my Plavo Sokocalo
ima da pomocnom sve po spiskuEisenbahner1921 je napisao/la:@gavran to mjesto vrijedi oko 1.500 KM
Bolje ce mu biti da ode u Siriju nego da maše suprotno od onoga šta mu kažemogavran je napisao/la:ima da pomocnom sve po spiskuEisenbahner1921 je napisao/la:@gavran to mjesto vrijedi oko 1.500 KM
Sta mases osusila ti se,dabogda ti sipad ruku pravio,brata sebi napravio....Model1964 je napisao/la:Bolje ce mu biti da ode u Siriju nego da maše suprotno od onoga šta mu kažemogavran je napisao/la:ima da pomocnom sve po spiskuEisenbahner1921 je napisao/la:@gavran to mjesto vrijedi oko 1.500 KM![]()
Nekako ovako
Diži! to, bravo!
Ne sad, pusti!... bravo care, objektivno!![]()
U suprotnom...
gavran je napisao/la:Sta mases osusila ti se,dabogda ti sipad ruku pravio,brata sebi napravio....Model1964 je napisao/la:Bolje ce mu biti da ode u Siriju nego da maše suprotno od onoga šta mu kažemogavran je napisao/la:ima da pomocnom sve po spisku![]()
Nekako ovako
Diži! to, bravo!
Ne sad, pusti!... bravo care, objektivno!![]()
U suprotnom...