Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 12:45 am

Hurmasica je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Spona između stručnog štaba i uprave, briga oko smještaja igrača, putovanja, smještaja itd..
Hvala na odgovoru. Koja je sad oficijalna funkcija Siljka? On nije sportski direktor vec...? ili jeste? haha jesam zbunjen.
On je "samo" direktor :mrgreen:
Hahah lud zbunjen majke mi. Ili je to do mene.. :lol: u svakom slucaju hvala majstore!

Yebiga kad nemozes naci nigdje oficijalne podatke; ko je sta je... sportski direktor, vd, ovo ono.. :D
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u ned maj 08, 2016 12:46 am, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:45 am

Ajzea je napisao/la:YEBEM LI TI SVE STO IMAS ELDARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOMENTAR BULIĆA NA STATUSU !
Stefan Bulić: "https://m.youtube.com/watch?v=IR0GXlcG0y A ko ti je manager
@Eldar Hasanovic Bravo za status majstore"

Zbog ovoga ti zelim sve najgore u buducnosti ! Yebo ti Stefan Bulic mater !
vidim i Edo Kurtagic mu komentariso.sad je ocekivati da ce se brojni dusmani okomiti na Zeljeznicar i vrsiti pritisak na upravu.Mi kao navijaci moramo biti pametni i stati uz njih, na ovo smo i ranije upozoravani...Edise ako si vojnik Zeljin nisi smio dopustiti sebi onaj ispad ako nista zbog Zelje zbog kojeg bi izgino

DZM13
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:46 am

Edis Mulalic je trebao dobiti nogu, jos poslije tekme protiv slobode na grbavici u kupu.
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:46 am

sajo10 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
sajo10 je napisao/la: Hvala na odgovoru. Koja je sad oficijalna funkcija Siljka? On nije sportski direktor vec...? ili jeste? haha jesam zbunjen.
Hahah lud zbunjen majke mi. Ili je to do mene.. :lol: u svakom slucaju hvala majstore!
Hahahah, ma nije. Mi u suštini nemamo čovjeka čija je funkcija sportski direktor, imamo tim menadžera i "običnog" direktora kluba.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sajo10
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:50 am

Hurmasica je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Hahahah, ma nije. Mi u suštini nemamo čovjeka čija je funkcija sportski direktor, imamo tim menadžera i "običnog" direktora kluba.
Aha okej, razumijem. To znaci nemam ni oficijalnog "VDa" kluba, ili je to Amar Bajramovic?

Roberto Baggio
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:51 am

Treba nam neko iskusan, ko zna osvojiti u ovoj ligi duplu krunu. :mrgreen:

Ako ne on, onda dobro razmisliti, jer to bi nam trebalo biti najveće pojačanje za sljedeću sezonu. Volio bih vidjeti još ozbiljno lijevo krilo i dobrog štopera (ako već kažete da Bogdanović neće produžiti ugovor). Ali mislim da i ovo što trenutno imamo, uz dobrog trenera je sasvim dovoljno da idemo na titulu.
FK Željezničar 1921

Fatić Nermin
Kontakt:

Edis Mulalic je veceras "izgino" za sva vremena.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

Hurmasica
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
sajo10 je napisao/la: Hahah lud zbunjen majke mi. Ili je to do mene.. :lol: u svakom slucaju hvala majstore!
Aha okej, razumijem. To znaci nemam ni oficijalnog "VDa" kluba, ili je to Amar Bajramovic?
E jbg zbuni sad i ti mene skroz :rofl1: http://fkzeljeznicar.ba/klub/opce-informacije/" target="_blank

eto tu informacija :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:52 am

Charlie Sheen je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:YEBEM LI TI SVE STO IMAS ELDARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vidim i Edo Kurtagic mu komentariso.sad je ocekivati da ce se brojni dusmani okomiti na Zeljeznicar i vrsiti pritisak na upravu.Mi kao navijaci moramo biti pametni i stati uz njih, na ovo smo i ranije upozoravani...Edise ako si vojnik Zeljin nisi smio dopustiti sebi onaj ispad ako nista zbog Zelje zbog kojeg bi izgino
Krenuo sam uslikati, ali ne funkcioniše mi ovaj program više, ne znam šta mu je. Nadam se da navijači neće pasti pod uticaj ovih ubleha. Yebo mu Stefan Bulić sve što ima !

Edis me razočarao onim, ali eto, neka kaze sada šta mu je na umu kada se već dotakao nečega. ;)
Moj Edise, moj..

omladina1921zeljina
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:56 am

Mogao bi nam doletjet Igor Tudor :shisha:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

sajo10
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:57 am

@Hurmasica
Hahahahaha, halali bruda. Hvala za info! :D

Neznam zasto ali imam neki osjecaj da ce se Amar vratiti u klub... Da je on prvi covjek kojeg uprava zeli.. Meho nije lose ime. Inace ako ne bude Amar, volio bi nekog sto nije iz BiH..

LARSSON
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:57 am

Jel ono stevanovic zaplakao?

storm_raider
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:59 am

LARS1921 je napisao/la:Jel ono stevanovic zaplakao?
Jeste.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

ned maj 08, 2016 1:00 am

Ajzea je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:

Krenuo sam uslikati, ali ne funkcioniše mi ovaj program više, ne znam šta mu je. Nadam se da navijači neće pasti pod uticaj ovih ubleha. Yebo mu Stefan Bulić sve što ima !

Edis me razočarao onim, ali eto, neka kaze sada šta mu je na umu kada se već dotakao nečega. ;)
Moj Edise, moj..
slika
slika
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

staaarinavijac
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:00 am

Eventualni odlazak uprave ( što je nadam se nemoguće u ovom momentu ) nadnio bi klub nad provaliju ...
A što se tiče novog trenera ... pa lahko je naći dobrog trenera kad imaš dovoljno novca ...
Po meni to bio trebao biti stručnjak ne stariji od 50 god. , stranac ( ne iz regije) , MODERAN trener ( dakle redovno prati akutelne trendove u savremenom fudbalu) i obavezno pedagog koji zna da održava disciplinu u timu .
Recimo , Plišek je bio interesantna ličnost ... pretpostavljam da solidnih trenera ima u malđim kategorijama ili B-timovima evropskih klubova ...
e jedino , ako bi mogli platiti takvog stručnjaka, pitanje je da li bio on imao volje i motiva da se takmiči u našoj Ligi ...

DZM13
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:02 am

omladina1921zeljina je napisao/la:Mogao bi nam doletjet Igor Tudor :shisha:
kog ce nam urca ta neznalica, da bude ko jarni.

Osim, Kodro, Ciro, Cico Kranjcar
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

Ivicahuljev
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:02 am

Okolele je napisao/la:Kodro dok je bio u Sarajevu imao je omjer 11 pobjeda,4 remija i 2 poraza..Ali njegov najveci peh je bio sto je vodio Sarajevo koje je bilo pod imperativom osvajanja trofeja pa nije mogao dugo da se trpi..
Kodro je odlican trener al mu dohakase puzigace I slicni na svu srecu mislim po nas jer da su tad zastitili kodru ko zna gdje bi bili danas

diego1921
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:04 am

Ma Ivo Istuk i niko vise :mrgreen:
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u ned maj 08, 2016 1:05 am, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:05 am

Benjo već gotov :klanjase2:
Skupa imamo titula,nego neki klubovi lopti,sala mala :rofl1:
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:06 am

Ajzea je napisao/la: Edis me razočarao onim, ali eto, neka kaze sada šta mu je na umu kada se već dotakao nečega. ;)
Moj Edise, moj..
I mene bas, ali opet on je previse emotivan i vjerujem da ga je ovo potreslo, jer i dosta je emocija unio u ovo. Mada moras se ponasati i kao profesionalac, ova njegova izjava pokazuje da on nije to. Nadam se da ce razmisliti i shvatiti da nije to bilo dobro, a i u klubu kako rece neko otvorena su mu vrata.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava