Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 12:26 am

tm8782 je napisao/la:Može li mi neko napisati sta je to sa eldarom(klocem... da ne kažem nesto drugo)...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
slika Bujrum buraz :ganja:
Nego šta je s @Minjoreom ? Opet je neka kafana nastradala čim ga nema :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:27 am

Ivicahuljev je napisao/la:Mozda me svi napadnu al ja bi ako vec nemoze Amar nikako posto je on br.1 pa par praznih mjesta pa Husref(kao trener ok al nije za nas) I ovo ispod je sve u pet deka sto se domace lige tice...
Volio bi vidjeti Mehu Kodru, jest vodio komsinice al mi djeluje kao neko sa jasnom vizijom
bravo :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Whisperer

ned maj 08, 2016 12:32 am

Okolele je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:Mozda me svi napadnu al ja bi ako vec nemoze Amar nikako posto je on br.1 pa par praznih mjesta pa Husref(kao trener ok al nije za nas) I ovo ispod je sve u pet deka sto se domace lige tice...
Volio bi vidjeti Mehu Kodru, jest vodio komsinice al mi djeluje kao neko sa jasnom vizijom
I ja bih u neku ruku volio Mehu vidjeti..
Nemoj rec da se salitee? sta je kodro uradio sa sarajevomm jel napravio neki iskorak rezultat jel on taj koji ima autoritet
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:33 am

Hurmasica je napisao/la:Pa i novi kondicioni će se tražiti :)
zato i kazem treba dobro gledati ko ce se dovesti

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:34 am

MrRiccoli je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Pa i novi kondicioni će se tražiti :)
zato i kazem treba dobro gledati ko ce se dovesti
Nadam se i ja da će biti tako, imaju dovoljno vremena da izaberu najbolju opciju.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:34 am

Kodro dok je bio u Sarajevu imao je omjer 11 pobjeda,4 remija i 2 poraza..Ali njegov najveci peh je bio sto je vodio Sarajevo koje je bilo pod imperativom osvajanja trofeja pa nije mogao dugo da se trpi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:36 am

Eldare picko posrana. ;)

I ja sam misljenja da je Kodro fin trener za nas.

sajo10
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:37 am

Kad smo vec kod ovi ostavki, moze li mi neko raci sta ustvari Haris Alihodzic predstavlja? Kakva je to njegova funkcija? Sad nesto kao "Team manager" sta god to znacilo. A do jucer bio sportski direktor?

LARSSON
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:38 am

Javio se i svjetski popularni menadzer Bulic ...

Ivicahuljev
Kontakt:

mirsadmekic je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
I ja bih u neku ruku volio Mehu vidjeti..
Nemoj rec da se salitee? sta je kodro uradio sa sarajevomm jel napravio neki iskorak rezultat jel on taj koji ima autoritet
Izvini prijatelju al covjek ima viziju I sa njima je imao jasne vizije to sto su mu dohakale klandzije kao I mnogim poslije njega nemozes njemu pripisati vec onim koji mu nisu dali podrsku protiv takvih igraca,to je moje misljenje I neocekujem da se svi sloze s njim

storm_raider
Kontakt:

delinjo je napisao/la:ne svidja mi se sto su Ajzea i Storm kao jedni od najpozitivnijih forumasa ovako potonuli....momci opustiti se mozda je ovo pocetak jedne lijepe price ...
Hahaha, ja nisam potonuo. Ovo je samo nastavak jedne lijepe price, ide nas Zeljo naprijed, nema brige. :)

Za Ajzeu ne garantujem, posljednje sto sam cuo od njega je da je vidjen u drustvu 2 niskomoralne plavuse. Sta on radi sa zenama ne znam...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:39 am

Dovedite nam Alena Mesanovica nek nas trenira :D

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:39 am

sajo10 je napisao/la:Kad smo vec kod ovi ostavki, moze li mi neko raci sta ustvari Haris Alihodzic predstavlja? Kakva je to njegova funkcija? Sad nesto kao "Team manager" sta god to znacilo. A do jucer bio sportski direktor?
Spona između stručnog štaba i uprave, briga oko smještaja igrača, putovanja, smještaja itd..

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:41 am

Charlie Sheen je napisao/la:Dovedite nam Alena Mesanovica nek nas trenira :D
slika

1 na 1 igraj Alene... :ganja:

1921.ba
Kontakt:

Dakle... Očekujem nekog trenera u sljedećih mjesec-dva da angažujemo koji ima iza sebe CV i koji zna šta hoće. Druga stvar, stručni štab. MOLIM VAS upravo, pomoćni najmanje jedan a mogu i dva, trener golmana, još jedan obični trener, KONDICIONI TRENER, minimalno dvojica, novi doktori...

PRIPREME: Idite na Bjelašnicu mjesec dana samo neka trče, kakve Antalije, neka na planini nabijaju kondiciju to nam je najbitnije. Danas Hodžurda izdahnuo 10min prije kraja protiv RUDARA.

Podrška upravi!
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Ajzea
Kontakt:

YEBEM LI TI SVE STO IMAS ELDARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOMENTAR BULIĆA NA STATUSU !
Stefan Bulić: "https://m.youtube.com/watch?v=IR0GXlcG0y A ko ti je manager
@Eldar Hasanovic Bravo za status majstore"

Zbog ovoga ti zelim sve najgore u buducnosti ! Yebo ti Stefan Bulic mater !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned maj 08, 2016 12:42 am, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:42 am

Amar, Ciro, Oda ili Barbarez.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:42 am

FKZ1921 je napisao/la:Jebiga,kad te uprava pozove na sastanak a ti ne dodjes...kako da saznas.
Izvini, kakvo je ovo opravdanje. Ako ne dodje na sastanak, onda se opet isti nazove i saopste mu se razlozi otkaza, a ne leti se odmah objaviti na zvanicnu a ne saopstiti covjeku. Podrzavam smjenu, ali moze se to na ljepsi nacin odraditi, da prenoci, pa se naci sa covjekom, popricati, pa onda saopstiti.

P.S. Kakav crni mrtvi Ciro, da nam se smiju svi redom, to je samo obicna dvorska luda trenutno.

sajo10
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:43 am

Hurmasica je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Kad smo vec kod ovi ostavki, moze li mi neko raci sta ustvari Haris Alihodzic predstavlja? Kakva je to njegova funkcija? Sad nesto kao "Team manager" sta god to znacilo. A do jucer bio sportski direktor?
Spona između stručnog štaba i uprave, briga oko smještaja igrača, putovanja, smještaja itd..
Hvala na odgovoru. Koja je sad oficijalna funkcija Siljka? On nije sportski direktor vec...? ili jeste? haha jesam zbunjen.

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:44 am

sajo10 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Hvala na odgovoru. Koja je sad oficijalna funkcija Siljka? On nije sportski direktor vec...? ili jeste? haha jesam zbunjen.
On je "samo" direktor :mrgreen:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava