tm8782 je napisao/la:Može li mi neko napisati sta je to sa eldarom(klocem... da ne kažem nesto drugo)...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

Nego šta je s @Minjoreom ? Opet je neka kafana nastradala čim ga nema

tm8782 je napisao/la:Može li mi neko napisati sta je to sa eldarom(klocem... da ne kažem nesto drugo)...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
bravoIvicahuljev je napisao/la:Mozda me svi napadnu al ja bi ako vec nemoze Amar nikako posto je on br.1 pa par praznih mjesta pa Husref(kao trener ok al nije za nas) I ovo ispod je sve u pet deka sto se domace lige tice...
Volio bi vidjeti Mehu Kodru, jest vodio komsinice al mi djeluje kao neko sa jasnom vizijom
Nemoj rec da se salitee? sta je kodro uradio sa sarajevomm jel napravio neki iskorak rezultat jel on taj koji ima autoritetOkolele je napisao/la:I ja bih u neku ruku volio Mehu vidjeti..Ivicahuljev je napisao/la:Mozda me svi napadnu al ja bi ako vec nemoze Amar nikako posto je on br.1 pa par praznih mjesta pa Husref(kao trener ok al nije za nas) I ovo ispod je sve u pet deka sto se domace lige tice...
Volio bi vidjeti Mehu Kodru, jest vodio komsinice al mi djeluje kao neko sa jasnom vizijom
zato i kazem treba dobro gledati ko ce se dovestiHurmasica je napisao/la:Pa i novi kondicioni će se tražiti
Nadam se i ja da će biti tako, imaju dovoljno vremena da izaberu najbolju opciju.MrRiccoli je napisao/la:zato i kazem treba dobro gledati ko ce se dovestiHurmasica je napisao/la:Pa i novi kondicioni će se tražiti
Izvini prijatelju al covjek ima viziju I sa njima je imao jasne vizije to sto su mu dohakale klandzije kao I mnogim poslije njega nemozes njemu pripisati vec onim koji mu nisu dali podrsku protiv takvih igraca,to je moje misljenje I neocekujem da se svi sloze s njimmirsadmekic je napisao/la:Nemoj rec da se salitee? sta je kodro uradio sa sarajevomm jel napravio neki iskorak rezultat jel on taj koji ima autoritetOkolele je napisao/la:I ja bih u neku ruku volio Mehu vidjeti..Ivicahuljev je napisao/la:Mozda me svi napadnu al ja bi ako vec nemoze Amar nikako posto je on br.1 pa par praznih mjesta pa Husref(kao trener ok al nije za nas) I ovo ispod je sve u pet deka sto se domace lige tice...
Hahaha, ja nisam potonuo. Ovo je samo nastavak jedne lijepe price, ide nas Zeljo naprijed, nema brige.delinjo je napisao/la:ne svidja mi se sto su Ajzea i Storm kao jedni od najpozitivnijih forumasa ovako potonuli....momci opustiti se mozda je ovo pocetak jedne lijepe price ...
Spona između stručnog štaba i uprave, briga oko smještaja igrača, putovanja, smještaja itd..sajo10 je napisao/la:Kad smo vec kod ovi ostavki, moze li mi neko raci sta ustvari Haris Alihodzic predstavlja? Kakva je to njegova funkcija? Sad nesto kao "Team manager" sta god to znacilo. A do jucer bio sportski direktor?
Charlie Sheen je napisao/la:Dovedite nam Alena Mesanovica nek nas trenira
Izvini, kakvo je ovo opravdanje. Ako ne dodje na sastanak, onda se opet isti nazove i saopste mu se razlozi otkaza, a ne leti se odmah objaviti na zvanicnu a ne saopstiti covjeku. Podrzavam smjenu, ali moze se to na ljepsi nacin odraditi, da prenoci, pa se naci sa covjekom, popricati, pa onda saopstiti.FKZ1921 je napisao/la:Jebiga,kad te uprava pozove na sastanak a ti ne dodjes...kako da saznas.
Hvala na odgovoru. Koja je sad oficijalna funkcija Siljka? On nije sportski direktor vec...? ili jeste? haha jesam zbunjen.Hurmasica je napisao/la:Spona između stručnog štaba i uprave, briga oko smještaja igrača, putovanja, smještaja itd..sajo10 je napisao/la:Kad smo vec kod ovi ostavki, moze li mi neko raci sta ustvari Haris Alihodzic predstavlja? Kakva je to njegova funkcija? Sad nesto kao "Team manager" sta god to znacilo. A do jucer bio sportski direktor?
On je "samo" direktorsajo10 je napisao/la:Hvala na odgovoru. Koja je sad oficijalna funkcija Siljka? On nije sportski direktor vec...? ili jeste? haha jesam zbunjen.Hurmasica je napisao/la:Spona između stručnog štaba i uprave, briga oko smještaja igrača, putovanja, smještaja itd..sajo10 je napisao/la:Kad smo vec kod ovi ostavki, moze li mi neko raci sta ustvari Haris Alihodzic predstavlja? Kakva je to njegova funkcija? Sad nesto kao "Team manager" sta god to znacilo. A do jucer bio sportski direktor?