Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

godrina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 12:04 am

Leon_Professional je napisao/la:
godrina je napisao/la:joj sto ja ne volim ovaj nas mentalitet iz krajnosti u krajnost...
brate mili postujem ja to sto on voli Zelju, super, kako da nece lijepo je to ali on je bio radnik tu..obavljao svoj posao dobio platu- nije radio kako treba i dovidjenja prijatno
ovo samo kod nas ima, svaki trener ima nesto da prica poslije
eno benitez, igro u madridu, voli madrid, dosao trenirat bio los i otkaz i nije covjek nikad dizao halabuk oko toga
Svaka mu cast na onim suzama i znamo svi koliko se on dao u ovo, ali jednostavno nije to to. Evo nek bilo koga od nas stave da igra tekmu, svaki bi dao sve od sebe, potrudio se, ali naravno da to ne bi bilo dobro. Edis je previse emotivan, mora shvatiti da je ovo takav posao i mora biti spreman na sve.
Samo jos jednom da ponovim i da apelujem da uprava mora naci posao Edisu u klubu, nadam se da razmisljaju o tome.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
a to je to, niko ja mislim ne sumnja u njegovu volju i predanost ali jbg jednostavno Zeljo treba vise i bolje to je tako
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

GoodisonPark
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:06 am

Mirek11 je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Trenutno nema trenera u BiH koje je za Zelju. Od Amarovog povratka nema nista. Trenera treba potraziti vani, naci nekog strucnjaka.
Tako i treba da bude, sa takvom vizijom i rjesenjem mislim da mozemo mnogo sljedece godine!
Mene brinu ove Edisove nazovimo prijetnje, sta on to ima reci i sta ce to reci za 2-3 dana?!
GoodisonPark je napisao/la:Amar Osim! Ako ne može Brko onda stranac autoritativan, koji ima iskustva i koji je u trendu modernog evropskog fudbala. Onda će se tek vidjeti koliko su smješne naše ekipe i naši treneri.

Hoćemo iskorak, kakav iskorak očekivati sa karačićem, musom, jagodićem u 5 deka je to sve. Upravo, Miske daj nam nekog ko ne jebe živu silu, kojem su igrači spremni da igraju svaku tekmu ko da je finale, da na teren izlaze ko zapete puške, nekoga ko zna postaviti formaciju i kad se braniš i kada napadaš. Sad imamo priliku i nemojte uopšte da razmišljate "kupujmo domaće" nema toga, moramo proširivati vidike i kapacitet. Fino nam ide na svim poljima osim na terenu a i tu imamo kvaliteta koji nije dobro posložen, iskusni trener koji je postavljao formacije protiv mnogo jačih ekipa od naših će donijeti 3 dimenzije više u našoj igri, samo u ovom pravcu razmišljati.
:palacgore: :palacgore:
Mogli bi nasi traziti iskusnijeg trenera iz regije, prije svega iz hrvatske ili slovenije, ne treba se ogranicavati na BiH. Oni su dosta profesionalniji od ovih nasih a sada bi imali dosta vremena za upoznavanje i pripreme za narednu sezonu. Treba i tu uloziti, pojacati se. Kada mozemo sve ove igrace dovesti onda bi mogli i strucni stab.
Sigurno, nema u našoj ligi niko ko može da nas dovede na nivo na kojem želimo biti i kojem težimo, zašto da ne čak i u Srbiji ima dobrih stručnjaka. Evo sjetimo se kad je Šahtar doveo Lučeskua, čovjek je kod njih već dugi niz godina i uspio je skoro odmah u startu da od njih napravi modernu evropsku silu od koje strahuju i najveće evropske ekipe, ovo je samo primjer pravog izbora ili recimo Grci evropski prvaci a dobili sve iz kornera i prekida (Otto R). Naravno ovo je nekoliko levela iznad nas ali pravim poređenje u smislu vizije tih ekipa koje su u pravom trenutku napravili pravi izbor.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:10 am

ono na sta bi jos trebali obratiti veliku paznju i dovesti pravog covjeka jeste kondicioni trener i na tom ne treba zaliti jer znamo svi koliko znaci fizicka sprema i kod rezultata, a i kod prevencije od povreda....

FaraonTM
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:11 am

I još jedna stvar, vidio sam da jedan dio forumaša ne razumije zašto se drugi dio forumaša (među kojima sam i ja sam) žali zbog igre na terenu u fazonu da nikada nismo igrali lijepo ni za vrijeme Amara, da smo za vrijeme Ode imali djecu koja se znaju 10 godina i koja mogu igrati žmireći...

Vidite jednu stvar, niko od nas ne traži da mi na terenu izgledao kao Barcelona niti iko od nas misli da jedan klub može biti tako dominantan u našoj ligi al' sa druge strane ovo je po meni nikad gori Željo sa igrom a nikad bolje igrače nismo imali. Pa čak su i u jesenjem dijelu oni igrači imali bolju igru al' je realizacija bila katastrofa.

Ja razumijem da je to pritisak i sve al' brate dragi mučno je gledati kako je nama glavna igra duga lopta na Lendrića, pa dajte malo pas igre da se nešto iskreira na terenu sa loptom, ličimo na nekakvu seosku ekipu koja nema nikakvih opcija pa samo izbij nabij možda i pogriješi protivnik...

Moralo je bolje, sa boljom igrom dolazi i više prilika i više golova a da ne govorimo o tome kako nas u svakoj utakmici bar po jednom Kjosevski spasi čistog gola za protivnika.

Amar da nije imao igru ne bi razbijali protivnike sa par golova razlike, ne bi primili gol pun qurac utakmica, ne bi osvojili najubjedljiviju titulu ikada u našoj ligi.

Opet sa druge strane Oda, znali smo kako ćemo igrati i znali smo koji je Odin stil i u prvom njegovom mandatu smo igrali najljepši fudbal od rata na ovamo, to je jednostavno do trenera.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:11 am

Pa i novi kondicioni će se tražiti :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:13 am

E teskog dana, bolje da se nisam probudio.

Dolina
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:14 am

Po dosad vidjenom ocekivet je od uprave da dovede trenera koji nije iz BiH.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

delinjo
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:15 am

ne svidja mi se sto su Ajzea i Storm kao jedni od najpozitivnijih forumasa ovako potonuli....momci opustiti se mozda je ovo pocetak jedne lijepe price ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sergejevic

ned maj 08, 2016 12:15 am

Hvala momci.
@grbavica zbog tebe sam se opet prijavio. Nije problem, zato sam i napisao da se ne ljutim, i ja prvim sam zmirio na neke odluke, branio Edisa i nadao se da ce nadoci, da ce shvatiti gdje grijesi. Ti si se duze nadao i vjerovao u njega sto nije lose, bas naprotiv.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:17 am

kakva se imena ovde spominju boze sacuvaj,vratite nam Adzema ako Amar nece...Eldare ***** ti nanu naninu proradila ti sujeta mamu ti ***** klosarsku a Edise kao veliki Zeljovac nije ti trebala onakva izjava nikako...cuj ciroooo cirkusant da mi Zelju vodi tobe jarabi,ako ne moze Amar onda neko iz vana ako ne moze ni to onda Adzem

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:17 am

i kad kažu nema bumova više, gledaj granate što pade :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cala
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:18 am

Nemoj mi Adzema da strepim zadnjih pola sata kad vodimo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:19 am

Ja sam jedan od obih koji je sjeban da valja, i mnogo mu je zao, al zna da mlra biti tako ...
Željezničar ante portas !

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 12:21 am

sergejevic je napisao/la:Ove izjave su jasan pokazatelj zasto Edis nije uspio, a ja to vec odavno pisem. Da se razumijem, uopste nisam ljut na raju koja me je prozivala da ja nesto mrzim Edisa i da ga tjeram. Uvijek sam bio na strani cinjenica i uvijek sam iznosio argumente s pravim pokricem. Egoista covjek, a to je rijetko kada dobro, mislim dobro je kada imas rezultate, a cim nestanu isplava sve ono sto si rekao i sto predstavljas. Ja nikad nisam bio za ljude kojima je prva rijec koja izadje iz usta "ja." Na svako pitanje novinara covjek je pricao o sebi. "Ja sam ispred ekipe i ako ne ide ja ginem prvi." Koga briga za to ? Objasni ti zasto nismo pogledali na gol protiv Celika ili zasto nas je Sloboda pregazila. To te ljudi pitaju. "Ja sam dao 300%." Koga briga za to, ljudi te pitaju da li si zadovoljan igrom ekipe i stvarima koje si napravio. "Ako neko misli da trebam ici, ja idem prvi, ginem ispred ekipe." To je njegov komentar na losu igru u revansu protiv Slobode.

Nije fer Edise tako reagovati na smjenu koja je apsolutno zasluzena. Imao si sve sto tvoji prethodnici nisu. Odovic nije dobio igrace koje je zelio. Zakaric je svojim golovima donio mnogo bodova Zrinjskom, posebno na kraju kada je bilo najpotrebnije. Ordagic je jedan od najboljih igraca lige. Vidjeli smo svi sta nam je radio Mahir Karic i tako dalje. Adzem je dobio ekipu iz koje su otisli svi glavni igraci, dobio je ekipu koja je ovisila od para iz Evrope, koja je bukvalno jedva prezivljavala. Dobio je Seju Bucana i Vareu kao glavne poluge ekipe. Stavio je Bajica u spic, Memiju na krilo, Amira u vezni red, Dadu ispred njega. Nedo nam je bio jedan od bitnijih igraca, Enis igrao sve pozicije, i kao takav covjek je drzao prikljucak za vrhom sto je Oda kasnije iskoristio i napravio sto je napravio.

Dobio je nas Simeone svakog igraca cije je ime i prezime izgovorio, a bas "njegovi" igraci su konstatno bili medju najlosijim na terenu, a on ih je gurao naustrb rezultata i kluba, skakao ustomak navijacima koji su morali psovati i zvizdati jednom Bekricu koji je uvijek imao mjesto u ekipi bez obzira na sve. Dobio je plus dva bivsa reprezentativca, dva momka koji imaju kvalitet i koji su to dokazali. Jedan je bio medju najbitnijim igracima, cuvao jednog Ronalda, a pod tvojim vodstvom Mahir Karic kraj njega izgleda kao Ronaldinjo dok se sprdao s protvnicima. Dobio si jednog od najboljih stopera lige, Acu Kosorica, koji danas izgleda kao neki kadet. Jovana Blagojevica koji je ponajbolji veznjak u ligi, i koji srecom jos igra na tom nivou. Tijago je bio najbolji strijelac ekipe i momak koji nas je drzao na zivotu svojim golovima, a danas grije klubu Stanicu kojeg si ti doveo i valjda mora igrati. Kerim Memija je bio potencijalni A reprezentativac, momak koji je imao sve predispozicije da napravi veliku karijeru, nase djete koje je vazilo za jednog od najvecih talenata u drzavi. Vidimo Kerima sada. Dzenis je srusio veliki Ferenc, ekipu koja je poslije te utakmice izgubila mozda jos tri utakmice, jedna od te tri je revans na Kosevu, a danas izgleda kao neki propali talenat, pijanica i klosar, koji okrece glavu kada vidi loptu na slici jer mu se smucila. "Dino, Dino!" slusali smo galamu na pripremama, svaki kontakt s loptom ovog momka je bio popracen s vikanjem kraj aut linije. Sta ce dijete izgubilo i ono malo samopouzdanja s kojim dodjes medju seniore.

Pricas o rezultatima.
Pobjeda protiv Sirokog, svaka cast, ali tu pobjedu je donjelo preko 10 000 nabrijanih Manijaka na tribinama koje je dovela uprava. Pored toga ljudi nam naprave 100% sansu i pogode stativu, ali opet ovi igraci u onakvom ambijentu nisu mogli izgubiti utakmicu.
Pobjeda protiv Veleza iz penala, nisi napravio niti jednu sansu ekipi koja je ispala jos u Oktobru, kod 0-0 100% sansa za Velez gdje nas Vedran spasava. Mladost isto tako, ljudi zabili sami sebi dva gola, onda smanjili pa imali sansu da izjednace gdje opet Vedran brani. Pobjeda u Tuzli gdje nam je golman bio igrac utakmice, gdje si jednom presao centar. Kradja vremena protiv Travnika na Grbavici gdje si strepio do zadnje sekunde za bodove. Onda ti se sve vrati kada je najpotrebnije, zalis se na neku srecu, a kada si tako pobjedjivao to je bilo nesto drugo? Ne mislim da jeste.

Imao si jedan zadatak, a to je da osvojis kup i izadjes u Evropu, opet pisem dobio si igrace koje si pozelio i bonus dva bivsa reprezentativca. Mogao si sklapati pravi tim, jer si u prvom krugu dobio Borac kojem nije bilo do kupa, naci pravu kombinaciju, osvjeziti ekipu pred utakmice sa Slobodom, a ti si premorio ekipu u ligi gdje je bilo nemoguce doci do Evrope, i dozivio katastrofu u Tuzli. Imao si dvije utakmice koje si morao dobiti. Prva u Tuzli, a druga u Zenici, mi nismo nista napravili. To su tvoji rezultati. Nikakve igre nemas, prekrizio si nasu djecu, nisi spremao ekipu za sjedecu sezonu, jer ih pola uopste nije dobilo sansu, apsolutno nista ti ne ide u prilog. Velike ekipe i veliki treneri uzmu ono po sta dodju, a mali kopaju dugo, kopaju i kopaju i kada dodju do cilja sve se obrusi na njih. Eto sta smo mi napravili. Kopali do povrsine i kada smo trebali izaci, mi smo se zatrpali.

Budi zahvalan sto si dobio sansu da vodis najveci klub u drzavi, sto si dobio sve sto si zamislio, gdje nisi morao da birnes ni o cemu. Dobio si ponudu da dovedes koga zelis u strucni stab jer si se zalio poslije derbija kako Jesic ima nekih hiljadu pomocnika, a ti i Karic sami. Odbio si da pojacas strucni stab da bi poslije svake pobjede mogao pricati kako ti sam radis. Nisi iskoristio priliku, a sada mi je i drago sto tako glumis mangupa i nekog trenercinu jer je i bolje da te udalje od djece i da dovedu ljude koji ce ih uciti pravim vrijednostima i na terenu i van njega. Znam ja da se sport promjenio, da su danas pare i rezultat najbitiniji, nema vise romantike zbog koje sam i zavolio Zelju. Nekada su se klaili iz Beograda, Zagreba, Splta, pa i ovi pored nas oko titula, ispadanja, igraca, a moj Zeljo je igrao zbog raje i njegovao prave vrijednosti. Nikoga nije zanimala ni titula, ni Evropa, samo smo dolazili jer smo znali da Zeljo igra lopte i da Zeljo ide na pobjedu dolazio Hajduk, Zvezda ili Vardar, Buducnost, OFk, mi smo napadali dok mozemo i dok imamo snage. Mislim da je @FKZ1921 pisao o aferi "Planinic", i to je prava istina. Imali smo gospodu u ekipi, prave ljude koji su znali kada trebaju biti mangupi i kada treba poslati u neku stvar ove "velikane." Dok su se oni svadjali oko para i titula iz nicega dodje Zeljo i zabije im tri komada, pa cijela Juga gleda i smije se. Zato su nas i voljeli.

Tu je negdje odgovor ko nam treba biti novi trener. Nek prvo bude covjek i neka uci nasu djecu da pruze ruku boljem, da dostojanstveno slave pobjede, da se posteno bore i da nas ucine ponosnim kada odu u svijet. Meni je draze od svih titula vidjeti Dzeku kako dize pehar Bundeslige, Premiershipa, momak koji nikada nigdje nije napravio neku gluposti, koji je ostao skroman i koji je ostao covjek, a kao takav normalno da ne moze okrenuti ledja svome Zelji i svojoj raji.

Sve ovo mi je dugo bilo na dusi, piskarao sam ponesto, ali nisam zelio da se zamjerim s rajom zbog Edisa, ali covjek nije zasluzio da vodi jedan klub s ovakvom tradicijom.
E svaka ti čast majstore! Napisao si samo istini. Respekt!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:22 am

Može li mi neko napisati sta je to sa eldarom(klocem... da ne kažem nesto drugo)...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

sajo10
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:23 am

Znam da cu sada mnoge uvrijedit mozda i nemam tu namjeru ali cu reci samo jedno, sto je takodjer neki forumas spomenuo; "Previse ste emotivno vezani".

Tek sam prije pola sata vidio ovu vjest. Moram reci imao sam razlicite emocije. U jednu ruku me iznenadila vijest jer nisam ocekivao. Medjutim nije mi bilo krivo. Doduse svi mi znamo sta Zeljo znaci za Edisa i na kratke trenutke nam je podario lijepe uspomene. Tako da, situacija je kakva jeste. Zasto govorim previse ste emotivno vezani, pojedinci. Jer fudbal nije ono sto je bio 80i & 90i. Fudbal je postao biznis gdje se gledaju rezultati. Mozes ti voljeti svoju firmu, svoj klub etc. ali ako ne pruzas rezultat koji se ocekuje zasto da i dalje budes na toj funkciji? Procitajte lijepo da je napisano na oficijalnoj da je uprava omogucila za nase uslove fenomenalan posao za Edisa i njegove kolege da bi mogli da spreme ekipu sto bolje za meceve. Pocevsi od priprema sami. Pa ova ranija putovanja na gostujuce utakmice da bi ekipa imala dan-dva vise da se prilagode na teren i sta vec u tom gradu. Cak je i Edis sam u nekoliko navrata pohvalio upravu sto su im priredili tako nesto. Ljubav je ljubav, ali u ovom poslu emocije ne smije biti.

Nemojte se zavaravati u pricama tipa nije se uigrano, nije teren kako treba, sunce jako grije ili slicno. 9 mjeseci je proslo a mi smo vidili mozda 2-3 solidna, da ne kazem dobra meca. Nemozes godinu dana pobjedivati na ho ruk i na guzove, jer te kad tad stigne ne sreca gdje kao sto je slucaj zadnji utakmica promasujes sve zivo, ili je precka/stativa.

Ono sto zamjerim ja Edisu najvise je njegovo laicko ponasanje prema igrackom kadru. Zasto su se dovodili toliki igraci da bi kasnije samo od koristi imali Lendrica, Zahu i Sinisu. Pametan je covjek (barem tako mislim), vidio je da nam skripi na lijevoj strani. Vidio je valjda da Stanic nije za prvih 11 a kamoli lijevog beka. Vidio je da Sinisa pada i da su mu preci izlasci po sarajevskim havanama, da Memija se slomi. Da Bekric ne zasluzuje da igra. ALI NISTA NIJE URADIO! Puno je pricao... Eh to mu ja zamjeravam jer nisam ni ocekivao da ce biti neki strucnjak, niti je bio taj tip igraca. Da li je postojao pritisak da ne izbacuje nove igrace iz igre tipa Bekrica neznam. Onda to ide na dusu drugima. Ali ako je sve ovo svjesno uradio onda je krivica iskljucivo njegova. Onda izmjene... Kaze treniramo Lendrica na krilu kad Djerma udje, ali covjece vidis i sam da ta taktika ne pije vode na utakmica. Opet inat.. Enis Sadikovic nam je 12:i igrac postao? Halo?? Pa o cemu mi pricamo. Nemam nista protiv njega (Enisa) ali mislim da on i jos pojedini neki nemaju sta da traze u FKZ.

Imam puno jos sto sta da kazem ali neka... Emocije su onako podjeljene jer drag mi je kao igrac bio i drag mi je nako kao osoba, ali ocito da nije dorastao da bude trener FK Zeljeznicara. Ne zelim da ga dizem u nebesa jer kao sto su neki vec rekli puno veci ljudi su vodili i igrali za Zelju a on nije na tom nivou (trenerski). Hvala mu za sve ono dobro sto nam je podario i nadam se da ce ostati u klubu i voditi neku omladinsku ekipu.

Mozda cu za neke ispasti pametnjakovic ili kao sto vidim neki furaju ovo tipa "fb navijac" "dijasporac" "tastatura navijac", ali kao neko sto od 7 godine igra fudbal, koji dise fudbal, koji prati iz dana u dan fudbal, analize i sve ostalo sto ide uz ovaj sport, kao neko sto ima planove da cak mozda udje u trenerske vode, kao neko sto ce da studira jurnalistiku itd. itd. mislim da imam za pravo reci ono sto ja mislim. Sad da li ce se nekome to svidjet ili ne, okej. To je moje privatno mislenje.

Jos jednom. Edise hvala ti i sretno!

@sergejevic
Bravo na vrlo dobrom postu. Svaka cast! Mogao bi se komotno nadovezat na sve sto si ispricao.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u ned maj 08, 2016 12:24 am, ukupno mijenjano 1 put.

Ivicahuljev
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:23 am

Mozda me svi napadnu al ja bi ako vec nemoze Amar nikako posto je on br.1 pa par praznih mjesta pa Husref(kao trener ok al nije za nas) I ovo ispod je sve u pet deka sto se domace lige tice...
Volio bi vidjeti Mehu Kodru, jest vodio komsinice al mi djeluje kao neko sa jasnom vizijom

Whisperer

ned maj 08, 2016 12:24 am

tm8782 je napisao/la:Može li mi neko napisati sta je to sa eldarom(klocem... da ne kažem nesto drugo)...

Eldar Hasanovic
2 hrs ·
Danas cujem neki streberi demonstrativno napustili lozu nakon primljenog gola...Zar nisu oni ti koji vole Klub vise od ostalih i uvijek su uz njega, i u dobru i u zlu? Zar nisu oni pravili detaljan visemjesecni skauting i dovodili igrace? Isti oni cije se ime spominje svaki dan u medijima...Pod stare dane da je malo u novinama izaci..Postali menadzeri..Nafurali raju da kupuju stolice. Raja fina, naivna, zaljubljena, a zna se da je takvog najlakse prevariti. Unijeli svog novca u klub ukupno NISTA. Ogradili se od igraca nakon nereda u Zenici...Necemo im ime spominjati, oni su izgleda Zeljo. Ne postoji Zeljo od '21, nego od prosle godine. Opet trener kriv...Mozda je kriv adidas, nekvalitetne lopte prodaje. Valja se sad vadit', a majka Muju nije karala sto se kock'o.. Vi niste Zeljo ublehe ublehaske!! P.S. Sad sam samo navijac, mogu svasta lajati. Hvala fb.

evooo drugg debill recee ovo kao ova uprava nije ulozila marku nije nista dovela

FKZ1921
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:25 am

godrina je napisao/la:joj sto ja ne volim ovaj nas mentalitet iz krajnosti u krajnost...
brate mili postujem ja to sto on voli Zelju, super, kako da nece lijepo je to ali on je bio radnik tu..obavljao svoj posao dobio platu- nije radio kako treba i dovidjenja prijatno
ovo samo kod nas ima, svaki trener ima nesto da prica poslije
eno benitez, igro u madridu, voli madrid, dosao trenirat bio los i otkaz i nije covjek nikad dizao halabuk oko toga
Svaka mu cast na onim suzama i znamo svi koliko se on dao u ovo, ali jednostavno nije to to. Evo nek bilo koga od nas stave da igra tekmu, svaki bi dao sve od sebe, potrudio se, ali naravno da to ne bi bilo dobro. Edis je previse emotivan, mora shvatiti da je ovo takav posao i mora biti spreman na sve.
Samo jos jednom da ponovim i da apelujem da uprava mora naci posao Edisu u klubu, nadam se da razmisljaju o tome.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Klub je prema Edisu bio maksimalno korektan...Pruzena mu je sansa,ozbiljno se racunalo na njega,klub mu je finansirao skolovanje...
Pustili su ga da radi,niko ga nista nije pitao,niko mu se nije petljao u posao...
To da li ce Edis nastaviti raditi u klubu zavisi iskljucivo od njega...Po meni,trebao bi se zahvaliti na ukazanom povjerenju,priznati da igra i rezultati nisu bili u skladu sa ciljevima i sa realnim potencijalom ekipe,te da on kao sef strucnog staba snosi najveci dio odgovornosti.
Bojim se da on to u ovoj situaciji nije u stanju uraditi. Takodje se bojim da ce guzicom zatvoriti vrata u klubu...
Opet se nekako nadam i zelim da drugacije razmislja sutra,kad prespava...

Okolele
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:26 am

Ivicahuljev je napisao/la:Mozda me svi napadnu al ja bi ako vec nemoze Amar nikako posto je on br.1 pa par praznih mjesta pa Husref(kao trener ok al nije za nas) I ovo ispod je sve u pet deka sto se domace lige tice...
Volio bi vidjeti Mehu Kodru, jest vodio komsinice al mi djeluje kao neko sa jasnom vizijom
I ja bih u neku ruku volio Mehu vidjeti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava