sub maj 07, 2016 11:10 pm
Nije ovo fino ovako, dobio si šansu podršku a ti se nafuro da si trenerčina i ne vidiš dalje od aut linije. Nemoj to raditi nije fer jbg, svima je jasno da nam je igra za qurac jedino njemu to djeluje pobjede, nema sreće, sve je bilo dobro. Fino sam govorio Edise nemoj na Grbavici igrati ziheraški, nemoj istu formaciju kao na strani, napadni od prve sekunde a jok njemu haman poluvrijeme prođe u ispitivanju snaga, a onda u drugom nekoakvo bezglavo jurišanje i tu se onda 3 igrača potroše ko ostalih 7. Baš nije znao iskoristiti potencijal našeg Hrama da od prvog zvižduka podigne raju na noge i da sameljemo bar ove lakše protivnike, e onda dolazimo do onoga da bi u nastavku mogao davati šansu igračima sa klupe i da vidiš na čemu si a + odmoriš glavne igrače, ali jok daj sve isto i da ga hebeš nema promjena. Ma kad bolje pogledam, što se ja nerviram neka su ga nogirali, majke mi Ode mi je bilo žao ko da mi je brat rođeni a Edisa poslije ovakvih izjava i nije.
Niko nije veći od Želje!
Jedna stvar mi pade na pamet, zadnjih godina igramo nekako rezervisano, damo gol pa se povučemo pa strepimo pa patnja pa u nekoj nervozi dočekujemo kraj, u skladu sa tim evo jedan prijedlog za upravu ako neko od njih čita ovo što mi šaramo...
U pripremi svake utakmice obavezno štivo bi bio jedan odlomak iz naše prebogate istorije, u skladu sa svakom utakmicom naći i pripremiti jedan prigodan tekst a da se ne lažemo meni suze krenu kad pročitam, da smo skupljali lovu na razne načine da kupimo loptu ili kako su naše plave dame vezle naš grb da bi ličili na fudbalsku ekipu, ima tu mnogo mnogo detalja. Neka sadašnji igrači nauče nešto o našoj svjetloj istoriji i neka im bude jasno koliko se suza, znoja i krvi prolilo da bi oni obukli taj sveti dres i istrčali pred najbolje navijače na planeti, to neka im bude motivacija i da budu svjesni da se mora ostaviti srce na terenu iznova i iznova i svaki put jer to je Željo nema tu prosječnosti ili jesi ili nisi, ne smije se desiti da lutaš mislima kad si na terenu već moraš biti fokusiran na igru, protivnika i težiti uvijek da budeš bolji nego prošli put, nema stajanja ideš jako dok ne nokautiraš protivnika nema tu filozofije i hoću neću!
Željo samo Željo!!!
Bekrija majstore goodison je uz tebe!
Europa League - We are coming!