Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

flux
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 10:57 pm

Ljudi drag, Edis poslije utakmice, kada je dosao da nam da izjavu, nije bio siguran hoce li biti trener sljedece sezone. Dakle, ocekivao je otkaz. Jer kad nisi siguran, sumnjas u nesto. Ne znam sto se on cudi ovoliko...

cikazubo
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:58 pm

fanaticZeljin je napisao/la::zeljeznicar1:
cikazubo je napisao/la:Eto laze da je iz medija saznao, vi samo slijepo udarate na jednu stranu, budite neka objektivni, ovo je dno kad covjeku das ovako otkaz. Nije prvi put.
sta si bolan zapeo, potrcko doso da pljuje po upravi
Ne pljujem nikoga, nego bezveze od vas sto samo naginjete na jednu stranu, objektivno jel okej ovo sto je uradjeno, jel zasluzio tako da se zavrsi s njim, ako mi ne mozes odgovorit normalno onda zaobidji..

Leon_Professional
Kontakt:

KrajPrice je napisao/la:Trenutno nema trenera u BiH koje je za Zelju. Od Amarovog povratka nema nista. Trenera treba potraziti vani, naci nekog strucnjaka.
Tako i treba da bude, sa takvom vizijom i rjesenjem mislim da mozemo mnogo sljedece godine!
Mene brinu ove Edisove nazovimo prijetnje, sta on to ima reci i sta ce to reci za 2-3 dana?!
GoodisonPark je napisao/la:Amar Osim! Ako ne može Brko onda stranac autoritativan, koji ima iskustva i koji je u trendu modernog evropskog fudbala. Onda će se tek vidjeti koliko su smješne naše ekipe i naši treneri.

Hoćemo iskorak, kakav iskorak očekivati sa karačićem, musom, jagodićem u 5 deka je to sve. Upravo, Miske daj nam nekog ko ne jebe živu silu, kojem su igrači spremni da igraju svaku tekmu ko da je finale, da na teren izlaze ko zapete puške, nekoga ko zna postaviti formaciju i kad se braniš i kada napadaš. Sad imamo priliku i nemojte uopšte da razmišljate "kupujmo domaće" nema toga, moramo proširivati vidike i kapacitet. Fino nam ide na svim poljima osim na terenu a i tu imamo kvaliteta koji nije dobro posložen, iskusni trener koji je postavljao formacije protiv mnogo jačih ekipa od naših će donijeti 3 dimenzije više u našoj igri, samo u ovom pravcu razmišljati.
:palacgore: :palacgore:

iggy2377

KrajPrice je napisao/la:Trenutno nema trenera u BiH koje je za Zelju. Od Amarovog povratka nema nista. Trenera treba potraziti vani, naci nekog strucnjaka.
Odakle ti znas da od Amara nema nista,nebih se slozio sa tobom , licno mislim da ce taj neko biti bas Amar iz vise razloga koje sam neki dan spominjao

Format
Kontakt:

Ma ne moze kod nas s mirom nista proci da mu jebes mater

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 11:00 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Eldar Hasanovic i da je ostao imao bi ulogu Enisa Sadikovica.Fb je društvena mreža svako može sr.at šta god hoće.
Srao je i kad je dobio nogu...

Sent from my C5303 using Tapatalk

boja mora
Kontakt:

sub maj 07, 2016 11:00 pm

Puna podrška upravi. Edisu bi bolje bilo da se vrati u omladinski pogon gdje se odlično pokazao nego da se sad nešto vrijeđa i priča nebuloze. Ako ništa sa ovim igračima je morao osvojiti kup a da ne spominjemo Rudar u obadvije utakmice, Slaviju, Zrinski, Čelik, sve njegovi kiksevi. Najbolje bi bilo da nam se Amar vrati i treba ga muntati na sve načine a od ovih domačih trenera mislim da jedini vrijedi Martinović. Meni je žao i što smo Vladu potrošili u pogrešnom trenutku. Ako ništa onda ostaje samo neki stranac a vjerujem da če ovi ljudi koji sada vode Želju napraviti najbolji izbor.

exbabilon
Kontakt:

sub maj 07, 2016 11:01 pm

Minus za upravu zbog nacina na koji su Edisu urucili otkaz. Otkaz je opravdan, ali to je trebalo uraditi na puno elegantniji nacin, poslije Slavije kad vec zavrsi sezona i kao razlog navesti neispunjenje cilja. Nadam se da ce Edis i sada ostati Zeljin vojnik i da nece vec sutra popljuvati sve moguce, ali da ima razloga biti ljut, ima.

Ako ne mozemo dovesti Amara, trener mora biti neko ko dobro poznaje ovu ligu, igrace, mentalitet...stranci se ovdje slabo snalaze.

ChWilla
Kontakt:

nama je gol dao lik koji se zove rastko rokvić, znači nešto između sv. save i marinka rokvića...
gradi željo boli te *****

blueheart
Kontakt:

Teška situacija ,ali ovu smjenu su prizeljkivali mnogi. I kad se desila sad kao nesto žale... ne znam u kakvim je okolnostima Edis radio ali je imao dosta čudnih odluka koje su unazadjivale našu igru, ili je nisu unapređivale, a on je to i dalje nastavljao raditi isto. Ipak je imao dobre rezultate s obzirom sa kakvim minusom je startao. Sad je gotovo Edis je bivši i možemo samo željeti trenera koji ima ono sto Edis nije imao. Treba nam i taktičar i mangup i pedagog a u našoj ligi takvog nema.
DRZAVA ZELJO

diego1921
Kontakt:

sub maj 07, 2016 11:03 pm

Edise hvala ti za sve,hvala ti sto si 2 puta naguzio kone,nikad necu zaboraviti tvoje suze na Kosevu !! Ovako je najbolje,moras jos puno da radis ima finog materijala u tebi,mislim da ces nekad postati dobar trener ali ne smijes biti sujetan, !!Po imenima bi trebali biti najjaci u veznoj liniji,cak mozda i u ligi a mi se ne mozemo dodati, i to je zalosno!! Cinjenica je da statistika na tvojoj strani al treba priznati da smo mnoge tekme i na srecu dobili !! Sto se tice Eldara on je samo obican mahalac i ne cudi me ovo pljuvanje i prosle god su srali neki koji su dobili nogu !!
Puna podrska za Misimovica i ostale clanove !! Ako nece Amar volio bi da Musa dodje,jest prosle god imao par kikseva al mora se priznati da nije imao ni srece..Nas je razbio tamo a uzeo je samo bod isto mu se desilo i s Borcem na domacem terenu,njih je bez evrope ostavio veliki strucnjak Baka Sliskovic !!

zeka_tm87
Kontakt:

sub maj 07, 2016 11:05 pm

Nadam se da Edisa nece nogirati iz kluba da ce dobiti mjesto pomocnog trenera ili trenera u omladinskom pogonu, nebi bilo dobro da ga nogirsaju on je tolike goine tu i u omlainskom pogonu pokazao veliko znanje koje nazalost u prvom timu nije dobvoljno

Ajzea
Kontakt:

sub maj 07, 2016 11:05 pm

Ne pamtim kad me neki remi (poraz mozemo reci) vise zabolio, jos ovo sa Edisom.. Ma u kur.ac sve..

Brkoo
Kontakt:

sub maj 07, 2016 11:07 pm

Sta mislite o Zlatanu Bajramovicu? Mlad, njemacka skola, zeljan uspjeha..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Whisperer

sub maj 07, 2016 11:09 pm

Brkoo je napisao/la:Sta mislite o Zlatanu Bajramovicu? Mlad, njemacka skola, zeljan uspjeha..
ma mozee zasto da neeeeeee ja bi s njim pokusoo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

ja jednostavno ne mogu i ne zelim vjerovati da ljudi iz uprave,isti oni koji nam u detalj napisu gdje svaka marka otisla,koji su nam doveli sve ove igrace bivse reprezentativce,koji su nam poceli praviti stadion,da nisu javili Edisu za otkaz...nema mi logike i necu nikad povjerovati u to sve dok ne izadje Miske i kaze da je bilo tako ...jebote ko god u Zelji dobio otkaz jel igrac ili trener svi laprdaju imaju svasta za reci ...bosnjo ko bosnjo zato smo tu gdje jesmo !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

Jos samo sad treba i u Europu da se plasiramo...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

Smjena opravdana,nema razloga da se iko buni i da mu se dala prilika ne vjerujem da bi se ista promjenilo u igri jer nema iskustva..Citava ova sezona mu se odvijala po istom sablonu,ista igra,iste izmjene,forsiranje istih igraca u prvoj postavi iako iz utakmice u utakmicu igraju lose,igraci na neprirodnim pozicijama a imas "siroku" klupu..Zapostavljeni Beganovic o kojem je publika danas dala svoj sud nakon izmjene sta misli o njegovoj igri kao i o Bekricevoj..

Ali kad ubaci danas Enisa a ganjas rezultat i lik odmah u prvom kontaktu pogrijesi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 11:10 pm

ChWilla je napisao/la:nama je gol dao lik koji se zove rastko rokvić, znači nešto između sv. save i marinka rokvića...
Izlazi nekakav Marinko, a ulazi ovaj levat i ja govorim evo Marinka Rokvića nek nam nešto otpjeva. Prođe par minuta šupak zabi go :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

GoodisonPark
Kontakt:

sub maj 07, 2016 11:10 pm

Nije ovo fino ovako, dobio si šansu podršku a ti se nafuro da si trenerčina i ne vidiš dalje od aut linije. Nemoj to raditi nije fer jbg, svima je jasno da nam je igra za qurac jedino njemu to djeluje pobjede, nema sreće, sve je bilo dobro. Fino sam govorio Edise nemoj na Grbavici igrati ziheraški, nemoj istu formaciju kao na strani, napadni od prve sekunde a jok njemu haman poluvrijeme prođe u ispitivanju snaga, a onda u drugom nekoakvo bezglavo jurišanje i tu se onda 3 igrača potroše ko ostalih 7. Baš nije znao iskoristiti potencijal našeg Hrama da od prvog zvižduka podigne raju na noge i da sameljemo bar ove lakše protivnike, e onda dolazimo do onoga da bi u nastavku mogao davati šansu igračima sa klupe i da vidiš na čemu si a + odmoriš glavne igrače, ali jok daj sve isto i da ga hebeš nema promjena. Ma kad bolje pogledam, što se ja nerviram neka su ga nogirali, majke mi Ode mi je bilo žao ko da mi je brat rođeni a Edisa poslije ovakvih izjava i nije.

Niko nije veći od Želje!
Jedna stvar mi pade na pamet, zadnjih godina igramo nekako rezervisano, damo gol pa se povučemo pa strepimo pa patnja pa u nekoj nervozi dočekujemo kraj, u skladu sa tim evo jedan prijedlog za upravu ako neko od njih čita ovo što mi šaramo...

U pripremi svake utakmice obavezno štivo bi bio jedan odlomak iz naše prebogate istorije, u skladu sa svakom utakmicom naći i pripremiti jedan prigodan tekst a da se ne lažemo meni suze krenu kad pročitam, da smo skupljali lovu na razne načine da kupimo loptu ili kako su naše plave dame vezle naš grb da bi ličili na fudbalsku ekipu, ima tu mnogo mnogo detalja. Neka sadašnji igrači nauče nešto o našoj svjetloj istoriji i neka im bude jasno koliko se suza, znoja i krvi prolilo da bi oni obukli taj sveti dres i istrčali pred najbolje navijače na planeti, to neka im bude motivacija i da budu svjesni da se mora ostaviti srce na terenu iznova i iznova i svaki put jer to je Željo nema tu prosječnosti ili jesi ili nisi, ne smije se desiti da lutaš mislima kad si na terenu već moraš biti fokusiran na igru, protivnika i težiti uvijek da budeš bolji nego prošli put, nema stajanja ideš jako dok ne nokautiraš protivnika nema tu filozofije i hoću neću!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava