Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 10:49 pm

KrajPrice je napisao/la::zeljeznicar1: Ratko Ninkovic :)
ama brate budii ozbb on nije taj sa kojim cemo uzet trofeje
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:50 pm

Samo budalama i dusmanima ova uprava moze biti kriva za nesta..Da su od pocetka sezone bili osvojili bi ligu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Jaozinho22

KrajPrice je napisao/la::zeljeznicar1: Ratko Ninkovic :)
?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Format
Kontakt:

Kakakv Ninkovic

chile
Kontakt:

Ne bi da polemisem o mogucim imenima, ali ovi ljudi na celu imaju moju podrsku. I ne sumnjam da ce se potruditi da iznadju najbolje moguce rijesenje za nas klub.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

iggy2377

GoodisonPark je napisao/la:Amar Osim! Ako ne može Brko onda stranac autoritativan, koji ima iskustva i koji je u trendu modernog evropskog fudbala. Onda će se tek vidjeti koliko su smješne naše ekipe i naši treneri.

Hoćemo iskorak, kakav iskorak očekivati sa karačićem, musom, jagodićem u 5 deka je to sve. Upravo, Miske daj nam nekog ko ne jebe živu silu, kojem su igrači spremni da igraju svaku tekmu ko da je finale, da na teren izlaze ko zapete puške, nekoga ko zna postaviti formaciju i kad se braniš i kada napadaš. Sad imamo priliku i nemojte uopšte da razmišljate "kupujmo domaće" nema toga, moramo proširivati vidike i kapacitet. Fino nam ide na svim poljima osim na terenu a i tu imamo kvaliteta koji nije dobro posložen, iskusni trener koji je postavljao formacije protiv mnogo jačih ekipa od naših će donijeti 3 dimenzije više u našoj igri, samo u ovom pravcu razmišljati.
Drug sve sto si rekao si 100% upravu treba neko ko ce biti autoritet i u savezu a jedino je to do sada Amar pokazaoo

ž'21
Kontakt:

Elegant je napisao/la:Edis pretjeruje, sta je umislio ?
Ispalo je po Edisovoj priči da su prvo novinari saznali, pa onda tek on, ali nije uopšte tako bilo. Prvo je objavila zvanična, pa svi ostali.

Plavo - Bijeli

Elegant je napisao/la:Edis pretjeruje, sta je umislio ?
- Covjek iz kluba
- Ima rezultate iza sebe
- Nema ko da ga mijenja po kvaliteti osim Amara ili Husrefa u ovoj ligi

Debilan potez uprave ako su mu dali otkaz.

Treba nama opet neki Demir Hotic ili Krunic
BOG BOSNA I BOSNJACI

tm8782
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:51 pm

Ljudi nemojte me shvatiti pogrešno. Ne branim nikoga. Prvi sam skako od radosti kad je i Edis a i Adzem došao(li) na mjesto trenera. Mislio sam da je to to. Kada smo igrali protiv Mladost dk vidio sam da mi nemamo igru. Da je ono bilo samo euforija. Shvatio sam da mi ustvari dobivamo utakmice na individualni kvalitet pojedinaca. Lendric, Stevanovic su ti koji su donosili prevagu na terenu. Kada zatvoriš njih onda ide izbij nabij. Neko spomenu Juventus i Atletico. Ne bih se složio da oni izbijaju loptu, oni se bore ali kad podju naprijed znaju sta hoće. U svakom trenutku. Nemojte potvrditi te stvari Alegri nije temperament kao Edis, jeste Diego. Ali... nemojmo brkati kruške i jabuke. Rekao sam od Mladosti sam primijetio tu našu 'igru'. Onda se to počelo dešavati i dalje. Protiv slobode mi je sve bilo jasno. Kristalno, tacnije vadjenje Blagojević iz igre, a ubacivanje Dade. Nisam htio da kritijujem i da pišem o tome jer ispao bi dušman. Svako je vidio da naša igra je igra bez igre. 'Imao' sam utisak da neki igrači moraju igrati i da ne smiju biti zamijenjeni. Ugl to je sad nebitno. Shvati će me neko sta sam htio da kažem. Uprava što je stavila mandate na raspolaganje je njihov moralni čin. Koji iskreno razumijem. Nisu ispunili jedan od bitnih uslova. Ali isto tako smatram da ljudi koji odlucuju o njihovoj sudbini znaju da od toga nema ništa. Jer mislim da nema niko ko bi radio ovo što oni rade, ili možda sad ima. Moralno je da čovjek ponudi svoje mjesto jer osjeća neki vid krivice zbog nekoga ili nečega. Neko to ne bi uradio, jer nema obraza ili ne razmišlja tako. Moja poruka upravi i ljudima u klubu. Nemojte žuriti sa trenerom jer nama treba neko sa jasnom vizijom i jakim ljudima u ss. Neko ko ce iz utakmice u utakmicu postavljati taktiku i rotirati igrače. A ne da nas, ne podjcjenjujem nikoga, ibro trener mladosti iz Kaknja nadmudri na našem terenu taktikom i mnogi drugi poslije njega. Izv inite na dugom postu ali imao bi još toga za reći...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

SirAlexFerguson
Kontakt:

Ivici Osimu dati da povede zadnju utakmicu, od sutrasnjeg treninga pa do utakmice. Nema pritiska nek se nista ne sikira ljubi ga Asima neka i nju povede i time mu se zahlvaliti na svemu a i njega da malo ah prodje, nije odavno. :)

Maštam samo, eh da je mladji 15-20 barem .. :titula:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

cikazubo
Kontakt:

Eto laze da je iz medija saznao, vi samo slijepo udarate na jednu stranu, budite neka objektivni, ovo je dno kad covjeku das ovako otkaz. Nije prvi put.

storm_raider
Kontakt:

Podrzavam ovu upravu, ali nije nacin da na ovaj nacin trener sazna da je otpusten. Pogotovo ne Edis. Mi ako smo Zeljo, onda moramo neki nivo i u tome imati. Inace, ovo je za mene razocarenje sto je na ovaj nacin saznao. U poslu jesu svi potrosna roba, ali je Edis ipak clan nase porodice. Capljica je na ovaj nacin isto saznao i nakon njega sam se nadao da se to vise nikome nece ponoviti.

Edise, hvala za 2 pobjede na derbijima, hvala za srce, ali najvise hvala za one suze nakon derbija na Kosevu. Nastavi da radis na sebi i jednog dana ces biti veliki trener. Neka je sa srecom!

Idemo dalje...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:53 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:Ivici Osimu dati da povede zadnju utakmicu, od sutrasnjeg treninga pa do utakmice. Nema pritiska nek se nista ne sikira ljubi ga Asima neka i nju povede i time mu se zahlvaliti na svemu a i njega da malo ah prodje, nije odavno. :)

mnogi treniraju u njegovim godinama, ćiro je reprezentaciju vodio kad mu je bilo koliko je ivici sad...ali šta ćeš kad ga zdravlje neće.
gradi željo boli te *****

Mirek11
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:54 pm

Edis nema sta da se buni, 4 kola prije kraja imas sve u svojim rukama za osn cilj - Evropu a on u tri utakmice osvaja 2 boda. I to je statistika. Prvenstvo se igra 30 kola, hvala mu za sve pobjede posebno za derbi ali to nije dovoljno.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ellaxaz
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:54 pm

Ima ona tabela sky cole, izgleda sasvim pristojno, pa dok ne krene nova sezona moze da nam bude utjeha. Ako neko ima nek postavi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

KrajPrice
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:55 pm

Trenutno nema trenera u BiH koje je za Zelju. Od Amarovog povratka nema nista. Trenera treba potraziti vani, naci nekog strucnjaka.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Hoce li ostati u klubu?
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

Ja se uzdam da uprava zna sta radi, jer do sada su odradili sjajan posao !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SirAlexFerguson
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:56 pm

ChWilla je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Ivici Osimu dati da povede zadnju utakmicu, od sutrasnjeg treninga pa do utakmice. Nema pritiska nek se nista ne sikira ljubi ga Asima neka i nju povede i time mu se zahlvaliti na svemu a i njega da malo ah prodje, nije odavno. :)

mnogi treniraju u njegovim godinama, ćiro je reprezentaciju vodio kad mu je bilo koliko je ivici sad...ali šta ćeš kad ga zdravlje neće.
Jedno je Ćiro drugo je babuka..Ćiru boli *urac za sve, daj njemu da cirkuza i centar pažnje da je, zato živi zdrav i živit ce jos 15 i nek' živi. Ovaj drugi gospodin je nešto drugo, totalna suprotnost i to ga je godinama unazad koštalo. Nek ništa ne radi neka samo sjedi na svom mjestu u slijedecih.. pa bar 10 godina i meni je srce na mjestu-- :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Whisperer

sub maj 07, 2016 10:56 pm

Elegant je napisao/la:Ja se uzdam da uprava zna sta radi, jer do sada su odradili sjajan posao !
oce eldarr debill kaze da ova upravaa nijee ulozilaa ni markee hahaha kojii klocccccc
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava