Ma volimo mi Zelju i ja i ti ali mora doci do promjene nije ovo islo nikako , nije propast svijeta sto ne idemo u Evropu ali mogli smo bar ovaj kraj bolje odigrati, pa se necemu nadati, makar nismo ko ovi pitari sto pokupovase sve moguce sudije i premirase sve nase protivnike. Bar ispadamo cistog obraza iz utrke. Mora ovo bolje biti iduce sezone.cikazubo je napisao/la:Okej cijenim, al po cemu mislis da ja nisam u rangu s tobom, nema to veze koliko ko prati fudbal vremenski, ja recimo sam trenirao 14 godina taj sport, nisam bio wunderkind pa da nastavim al sam imao priliku u omldinskom da zabijem poneki gol s voljenim grbom na prsima, tako da sigurno poznajem do neke mjere ovu igru i takticki ali i na drugim planovima.. Ja ti kazem ovo s Edisom je samo takav korak unazad i svi ce te se u to uskoro uvjeriti ( osim ako Amar ne dodje)..teatrale36 je napisao/la:E druze kakvih sam se ja majstora na Grbavici nagledao od 1982 pa na ovamo tako da mislim da nesto znam.cikazubo je napisao/la: Ne rise svega ti, sjedite pred televizorima, psujete s tribina, dok momci kilometre prelaze, trose novac, vrijeme i energiju svaki drugi vikend, a po cemu to ti npr bolje rayumijes fudbal od mene, bas me interesuje..
Sta je sad s upravom ovo, sta znaci sve ovo...?
Ne treba rizikovati sa upravom. Hajmo puno podrsku navijaci dati sada. Ljudi rade odlican posao. Idemo ko za stolice....mavi je napisao/la:E, za ovaj potez uprave svaka čast. To je ono o čemu sam pričao i što je Edis trebao da uradi. Naravno, uprava iz moralnih razloga ponudila i svoje mandate na raspolaganje, ali, niko normalan nema riječi primjedbe na njihov rad. Najbolja poslijeratna Željina uprava!! Sad, neka nam je Bog na pomoći da pogodimo s pravim trenerom. Po meni, ako već ne može Amar, Jagodić ili Karačić.
Upravoooooo ostaniiiiitee mollim vassssss vjerujemo u vas i u vas raddHurmasica je napisao/la:poruka upravi:
NEĆETE VI NIĐE
ChWilla je napisao/la:da je bar pet godina mlađi i ja bi bio za ćiru, ali brate 81 puna...tu jednostavno fizički organizam otkazuje.
Svakako, svi mi ludimo za Zeljom i sve nas ovo pogadja, ja se nadam konkretno Amaru i jedini je garant za uspjeh, svako drugi je novi eksperiment..teatrale36 je napisao/la:Ma volimo mi Zelju i ja i ti ali mora doci do promjene nije ovo islo nikako , nije propast svijeta sto ne idemo u Evropu ali mogli smo bar ovaj kraj bolje odigrati, pa se necemu nadati, makar nismo ko ovi pitari sto pokupovase sve moguce sudije i premirase sve nase protivnike. Bar ispadamo cistog obraza iz utrke. Mora ovo bolje biti iduce sezone.cikazubo je napisao/la:Okej cijenim, al po cemu mislis da ja nisam u rangu s tobom, nema to veze koliko ko prati fudbal vremenski, ja recimo sam trenirao 14 godina taj sport, nisam bio wunderkind pa da nastavim al sam imao priliku u omldinskom da zabijem poneki gol s voljenim grbom na prsima, tako da sigurno poznajem do neke mjere ovu igru i takticki ali i na drugim planovima.. Ja ti kazem ovo s Edisom je samo takav korak unazad i svi ce te se u to uskoro uvjeriti ( osim ako Amar ne dodje)..teatrale36 je napisao/la: E druze kakvih sam se ja majstora na Grbavici nagledao od 1982 pa na ovamo tako da mislim da nesto znam.
Sta je sad s upravom ovo, sta znaci sve ovo...?
jel u pitanjuu novi seff ili se amar vracazubanovic89 je napisao/la:Kad se igra kup u Kataru? Sad sam obavio par poziva, moglo bi bit svasta poslije toga, doduse neprovjereno je, firsak info
Amar kada bi dosao ne moras vise ni igrace dovoditi.zubanovic89 je napisao/la:Kad se igra kup u Kataru? Sad sam obavio par poziva, moglo bi bit svasta poslije toga, doduse neprovjereno je, firsak info
ovo je tegoba i briga, a to razbibriga...za_zivot_cijeli je napisao/la:ChWilla je napisao/la:da je bar pet godina mlađi i ja bi bio za ćiru, ali brate 81 puna...tu jednostavno fizički organizam otkazuje.
![]()
![]()