Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 10:07 pm

slika

:zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

flux
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:07 pm

:ganja: Eh sad bi ludilo bilo da dobijemo slaviju, olimpic uzme njanjajevo i sloboda kup

ceze
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:08 pm

Ne sviđa mi se ovo što se sad dešava, pogotovo ovo kad su ostavke članova oba odbora u pitanju, uopće ne vidim potrebu za tako nešto jer su oni svoj dio posla odradil, čak i više od toga, jedino što su još mogli jeste sići na teren i zaigrati. Razumij, moralni čin, ali nema potrebe jer ništa loše uradili nisu. Ne smije se prihvatiti niti jedna ostavka.

Što se Mulalića tiče, trebalo je sačekati kraj sezone, još par dana i onda fino odraditi što se treba odraditi. Mislim, ne može im se prigovoriti da su pogriješili ili uradili nešto što ne treba, ali su mogli naći bolji tajming.

Što se Evrope tiče, nije kraj svijeta unatoč padu koeficjenta, unatoč finansijskom gubitku, ovo su stvari koje se mogu i moraju prebroditi.Važno je ljeto pred nama, prevažno, treba naći dobrog trenera, nekoliko igrača, treba odraditi dobru kampanju što se članova tiče, spremiti se za iduću sezonu koja će biti paklena.

teatrale36
Kontakt:

cikazubo je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Ne rise svega ti, sjedite pred televizorima, psujete s tribina, dok momci kilometre prelaze, trose novac, vrijeme i energiju svaki drugi vikend, a po cemu to ti npr bolje rayumijes fudbal od mene, bas me interesuje..
E druze kakvih sam se ja majstora na Grbavici nagledao od 1982 pa na ovamo tako da mislim da nesto znam.
Okej cijenim, al po cemu mislis da ja nisam u rangu s tobom, nema to veze koliko ko prati fudbal vremenski, ja recimo sam trenirao 14 godina taj sport, nisam bio wunderkind pa da nastavim al sam imao priliku u omldinskom da zabijem poneki gol s voljenim grbom na prsima, tako da sigurno poznajem do neke mjere ovu igru i takticki ali i na drugim planovima.. Ja ti kazem ovo s Edisom je samo takav korak unazad i svi ce te se u to uskoro uvjeriti ( osim ako Amar ne dodje)..

Sta je sad s upravom ovo, sta znaci sve ovo...?
Ma volimo mi Zelju i ja i ti ali mora doci do promjene nije ovo islo nikako , nije propast svijeta sto ne idemo u Evropu ali mogli smo bar ovaj kraj bolje odigrati, pa se necemu nadati, makar nismo ko ovi pitari sto pokupovase sve moguce sudije i premirase sve nase protivnike. Bar ispadamo cistog obraza iz utrke. Mora ovo bolje biti iduce sezone.

zubanovic89
Kontakt:

Kad se igra kup u Kataru? Sad sam obavio par poziva, moglo bi bit svasta poslije toga, doduse neprovjereno je, firsak info :ganja:

barbarez
Kontakt:

mavi je napisao/la:E, za ovaj potez uprave svaka čast. To je ono o čemu sam pričao i što je Edis trebao da uradi. Naravno, uprava iz moralnih razloga ponudila i svoje mandate na raspolaganje, ali, niko normalan nema riječi primjedbe na njihov rad. Najbolja poslijeratna Željina uprava!! Sad, neka nam je Bog na pomoći da pogodimo s pravim trenerom. Po meni, ako već ne može Amar, Jagodić ili Karačić.
Ne treba rizikovati sa upravom. Hajmo puno podrsku navijaci dati sada. Ljudi rade odlican posao. Idemo ko za stolice....

Hurmasica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:09 pm

poruka upravi:

NEĆETE VI NIĐE :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

Ljudi nama treba trener kojeg postuju u FSBiH, a jedina opcija je Amar ili Ciro ostalo vjerujte jedno veliko nista samo experiment

GoodisonPark
Kontakt:

Ma ništa to ćiro musa pusa kara mara...to je samo ringišpil...

Upravo trener Amar Osim ili stranac, imate vremena dobro odvagajte, budite hrabri i napravite pravi izbor, ima trenera ne skupih koji će našu igru povesti u pravom smjeru a to je evropa. Vidjeli smo kako melju evropske ekipe kada dođu kod nas to je druga dimenzija fudbala, mi i kad izbacimo nekoga to bude ili na sreću ili na loš dan protivnika.

Samo stranac jer kod nas nema trenera koji mogu povesti Želju tamo gdje svi mi želimo!!!

Uprava mora ostati i nastaviti još jače udarnički i rezultati će vrlo brzo i doći!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Whisperer

sub maj 07, 2016 10:10 pm

Hurmasica je napisao/la:poruka upravi:

NEĆETE VI NIĐE :ganja:
Upravoooooo ostaniiiiitee mollim vassssss vjerujemo u vas i u vas radd
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

KLIS
Kontakt:

Ako ne može Amar, onda može Vlado.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:da je bar pet godina mlađi i ja bi bio za ćiru, ali brate 81 puna...tu jednostavno fizički organizam otkazuje.

:ganja: :mrgreen:

slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

psihopata
Kontakt:

treba kontaktirati safeta sušića,ne bi nam nikad nedostajalo bodova da stignemo bodovni zaostatak.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

cikazubo
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:11 pm

teatrale36 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la: E druze kakvih sam se ja majstora na Grbavici nagledao od 1982 pa na ovamo tako da mislim da nesto znam.
Okej cijenim, al po cemu mislis da ja nisam u rangu s tobom, nema to veze koliko ko prati fudbal vremenski, ja recimo sam trenirao 14 godina taj sport, nisam bio wunderkind pa da nastavim al sam imao priliku u omldinskom da zabijem poneki gol s voljenim grbom na prsima, tako da sigurno poznajem do neke mjere ovu igru i takticki ali i na drugim planovima.. Ja ti kazem ovo s Edisom je samo takav korak unazad i svi ce te se u to uskoro uvjeriti ( osim ako Amar ne dodje)..

Sta je sad s upravom ovo, sta znaci sve ovo...?
Ma volimo mi Zelju i ja i ti ali mora doci do promjene nije ovo islo nikako , nije propast svijeta sto ne idemo u Evropu ali mogli smo bar ovaj kraj bolje odigrati, pa se necemu nadati, makar nismo ko ovi pitari sto pokupovase sve moguce sudije i premirase sve nase protivnike. Bar ispadamo cistog obraza iz utrke. Mora ovo bolje biti iduce sezone.
Svakako, svi mi ludimo za Zeljom i sve nas ovo pogadja, ja se nadam konkretno Amaru i jedini je garant za uspjeh, svako drugi je novi eksperiment..

Whisperer

sub maj 07, 2016 10:12 pm

zubanovic89 je napisao/la:Kad se igra kup u Kataru? Sad sam obavio par poziva, moglo bi bit svasta poslije toga, doduse neprovjereno je, firsak info :ganja:
jel u pitanjuu novi seff ili se amar vraca

Plava Porodica
Kontakt:

http://sport.sport.ba/bh_fudbal/mulalic ... zem/193754" target="_blank
Jao jao jao.. nije ovo ovako trebalo završit.

Izbrisite tacku izmedju sport i sport..
Zadnja izmjena: Plava Porodica, dana/u sub maj 07, 2016 10:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

zubanovic89 je napisao/la:Kad se igra kup u Kataru? Sad sam obavio par poziva, moglo bi bit svasta poslije toga, doduse neprovjereno je, firsak info :ganja:
Amar kada bi dosao ne moras vise ni igrace dovoditi. :djavo:

iggy2377

iskeno mislim da ce biti dogovor izmedzu Sarajeva i nas, da se daju bodovi olimpiku,slavija i borac da ispadnu..iz vise dobro poznatih razloga

Lampard
Kontakt:

Isti smo pitari 100%, samo nam još fali jedan Dino Selimovic. Da imamo jos nekog prozivat, ako mislite da je u Zenici bila bruka kluba malo se osvrnite na promjene trenera ove sezone, pljuvanje poslje niza pobjeda na prvom kiksu pa nek neko kaze da nismo ko pitari. fuj

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 10:13 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:da je bar pet godina mlađi i ja bi bio za ćiru, ali brate 81 puna...tu jednostavno fizički organizam otkazuje.

:ganja: :mrgreen:

slika
ovo je tegoba i briga, a to razbibriga...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava