Pa ko bi to ove ljude da otjera ? Zar ima takvih ?ž'21 je napisao/la:NADZORNI ODBOR
Senad Misimović – Predsjednik Nadzornog odbora
Marko Dmitrović – član i
Amar Spahić – član.
UPRAVNI ODBOR
Vedran Vukotić – Predsjednik Upravnog odbora
Amar Bajramović – član,
Mustafa Duraković – član,
Kasim Imširović – član,
Jasmin Kapetanović – član,
Mirsad Šukalo – član,
Almir Hadžiosmanović – član,
Dejan Nikolić – član i
Selim Babić – član.
Najgore od svega je što su ovi ljudi ponudili mandate na raspolaganje. Ukoliko onu napuste klub, mi ćemo biti u jebenoj situaciji. Još da dodam, hvala ti Edise na dvije pobjede u derbiju, ali nisi uspio. Jbg, život je takav, nekad dobiješ, nekad izgubiš.
exbabilon je napisao/la:Nudjenje mandata ova dva odbora je tek toliko da se vidi da je Zeljo iznad svega, a oni ostaju, niko normalan nece glasati protiv toga.
ahahahha nasmijao si me Larsone posteno!LARS1921 je napisao/la:Znas ti nego neces da kazesFKZ1921 je napisao/la:Zrelo razmisljamo i komentarisemo...i to mi je bas drago. Drago mi je i zbog danasnjeg ponasanja na tribinama. Gledanje naprijed,podrska klubu i u situaciji kad gubimo,i kad je izvjesno da necemo ovog ljeta gledati evropske utakmice na Grbavici. To je to sto zelimo...podrska i kad ne ide dobro.
Da,vrijeme je za promjene u struci...Na zalost velike vecine nas,Edis ovu prvu priliku nije iskoristio. I ne trebamo imati problem stim da to kazemo i priznamo. Dapace...I ne trebamo se oko toga dijeliti. Ali je ogroman problem naci kvalitetnije rijesenje. Ne znam u kojem pravcu nasi razmisljaju,ali im nije lahko.![]()
Baš tako sadašnja garda na Jugu nikako da shvati da većina raje na sjeveru ima dugogodišnji staž na Jugu i sad se nađu neki koji bi objašnjavali šta je Jug a šta je sjever, sve je to Željina raja sa više ili manje iskustva ali svi moraju znati da su nam zajednički ciljevi isti, što bolji i jači Željo!teatrale36 je napisao/la:Mi malo bolje razumijemo fudbal od vas koji konstantno idete protiv Zelje kad ste god trebali biti 12 igrac vi zapalite baklje i prekinete utakmicu kad ne treba. Kad treba navijati za Zelju vi pocnete neka imena skandirati koja nemaju veze sa Zeljom. Bolje da pocnete gledati utakmice....cikazubo je napisao/la:JUG je dao svoj sud danas sto se tice Edisa, mislim da je to sasvim dovoljno, ko ce uzet pljuvace sa sjevera za ozbiljno..
Moralna stvar prijatelju ono sto je edis trebao uraditi,svi mi volimo zelju al brate kad nesto neide neide jbgSWRA_1921 je napisao/la:Koji K uopste nude mandate kad i ptice na grani vide kakav strasan posao rade. Zasto im uopste i treba da se pokrecu price o njihovoj odgovornosti, da neko pokusa manipulisati clanovima skupstine i sl. Nigdje veze...
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Okej cijenim, al po cemu mislis da ja nisam u rangu s tobom, nema to veze koliko ko prati fudbal vremenski, ja recimo sam trenirao 14 godina taj sport, nisam bio wunderkind pa da nastavim al sam imao priliku u omldinskom da zabijem poneki gol s voljenim grbom na prsima, tako da sigurno poznajem do neke mjere ovu igru i takticki ali i na drugim planovima.. Ja ti kazem ovo s Edisom je samo takav korak unazad i svi ce te se u to uskoro uvjeriti ( osim ako Amar ne dodje)..teatrale36 je napisao/la:E druze kakvih sam se ja majstora na Grbavici nagledao od 1982 pa na ovamo tako da mislim da nesto znam.cikazubo je napisao/la:Ne rise svega ti, sjedite pred televizorima, psujete s tribina, dok momci kilometre prelaze, trose novac, vrijeme i energiju svaki drugi vikend, a po cemu to ti npr bolje rayumijes fudbal od mene, bas me interesuje..teatrale36 je napisao/la: Mi malo bolje razumijemo fudbal od vas koji konstantno idete protiv Zelje kad ste god trebali biti 12 igrac vi zapalite baklje i prekinete utakmicu kad ne treba. Kad treba navijati za Zelju vi pocnete neka imena skandirati koja nemaju veze sa Zeljom. Bolje da pocnete gledati utakmice....
Ija sam za ciruuuuuuu , ili cak musu , al ova upravaa treba ostatii , najbolja uprava poslije rataa podrzimo upravu ovuu da nastave gdje su stalipinki je napisao/la:Sad kad dovedu jirzi Pliseka
Salu na stranu mozda bi nam valjao Ciro u ovom trenutku on bi sa ovom ekipom pravio dar mar ali to su moje zelje...