Sve se ja slazem s tobom oko tog sistema. Ali to bi trebalo graditi sa strucnjakom, a ovaj trenutni to nije. I ako budemo cekali da se on nauci, ako se uopste nauci, dugo dugo ce nas jos bolit glava, usput igrat domace utakmice pred 2000 ljudi i zadovoljavat drugim pretkolom elfcz je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 8:00 pmNije bas tako jednostavno. Cini mi se da nam je dovodjenje trenera u zadnjih par godina bilo upravo takvo - ma daj ovoga u picku materinu, bolji je od onoga pa makar. Valjda jednom prestanemo srljati u amaterizam i izgradimo pravi sistem i pravi stab sastavljen od pravih strucnjaka.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 7:55 pmDajte mu otkaz molim vas. Pa pun mi je ***** ovih pickastih ubleha na nasoj klupi vise. Skratise nam pola zivota adzem i slicni. Ako treba nek nas dino pekic vodi, **** ja sebi sve ako ne bi bili bolji. Pa ovo sto on radi znamo mi svi ovdje. Pa za skoro godinu dana on njih nije naucio smislenu akciju da odigraju. Mogu i ja bradu gladit, setkat se pored aut linije i prosipat demagogiju na presicama
Ako je isto onda bolje povecati sanse kratkorocno.ChWilla je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 7:52 pmmi smo proigrali kad je došao vojo, a ramović gurnut na desetku stalno, kao starter. sa zecom i zakarićem kao krilima. e danas mi sve potpuno isto igramo, a dva skroz drukčija igrača na te dvije pozicije. plus zakarić van forme.
kratkoročno, da danas smijene adžema naše bi se šanse za titulu i kup sigurno povećale. ali srednje i dugoročno - sve je isto sa svakim...
Ma naravno da nije, da me pogresno ne shvatis. On bi meni otkaz dobio cim je zavrsio s davanjem izjave poslije utakmice.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 8:07 pmSve se ja slazem s tobom oko tog sistema. Ali to bi trebalo graditi sa strucnjakom, a ovaj trenutni to nije. I ako budemo cekali da se on nauci, ako se uopste nauci, dugo dugo ce nas jos bolit glava, usput igrat domace utakmice pred 2000 ljudi i zadovoljavat drugim pretkolom elfcz je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 8:00 pmNije bas tako jednostavno. Cini mi se da nam je dovodjenje trenera u zadnjih par godina bilo upravo takvo - ma daj ovoga u picku materinu, bolji je od onoga pa makar. Valjda jednom prestanemo srljati u amaterizam i izgradimo pravi sistem i pravi stab sastavljen od pravih strucnjaka.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 7:55 pmDajte mu otkaz molim vas. Pa pun mi je ***** ovih pickastih ubleha na nasoj klupi vise. Skratise nam pola zivota adzem i slicni. Ako treba nek nas dino pekic vodi, **** ja sebi sve ako ne bi bili bolji. Pa ovo sto on radi znamo mi svi ovdje. Pa za skoro godinu dana on njih nije naucio smislenu akciju da odigraju. Mogu i ja bradu gladit, setkat se pored aut linije i prosipat demagogiju na presicama
Ma vala bolji je Svinjama raspored...bar zadnjih 3-4 kola...idu na lavor gdje ce im se ovi saget...Siroki kuci..Krupa kuci zadnje...tako da..jedino Grbavica im je zajebana...LeBlue je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 8:10 pmOk, super daj te nam onda Slavena Musu, Jagodica, i ostale velikane lige. Svi gledaju na raspored i govore kako imamo zeznut raspored. Ja gledam drugacije, da imamo samo jedno tesko gostovanje, a to je Siroki. Dok to nije slucaj sa ostalim timovima. Svaka utakmica je teska, ali imamo dobar raspored. Evidentno je da moramo dici formu igraca ako zelimo nesto, nebitno protiv koga igramo.
samo nemoj da ide sa 3-5-2 koje nije uigrao na sve ili ništa. samo to ne...a inače tačno. to je taj recept sa kojim se kad treba jedan bod uzme nijedan, a kad trebaju tri jedan...Plava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 8:16 pmKad će na red doći da zaigra Eldar Šehić? Je li to neki balavac što je preloš toliko da ne možemo pokušati da zamjeni Mehremića?
Partizan juče može sa sedamnaestogodišnjakom početi derbi a za nas je to kinder koji će dobiti priliku kad?
A da ne govorim koliko nam fali startna brzina, prodornost i centaršut.. ali nek to ima Mehremić, a mali jok..
Samo ziceraj, zazicerat ćete vi nas sve na vlakovo hljeb vam se ogadio trenerski..
Najbolji komentar danas