Svuda je tako bar do poluvremena mora biti bar jedno mjesto gdje se moze uzeti karta , isto da im nije u cilju uzeti jos neku marku.19tm87 je napisao/la: ↑pet apr 13, 2018 10:18 amDa li vam se desilo da zakasnite na utakmicu i da ne možeš kupiti kartu jer su već ovi što prodaju otišli, a ovi na ulazu ne smiju pustiti. Meni se to 2x desilo stim da me je jednom ipak pustio na sjever jer mu navodno nije bilo sefa tu koji nadgleda. E sad se to u srijedu desilo mom prijatelju na kraju je u Makijatu odgledo tekmu.
U sva 3 slučaja kašnjenja su bila od 20min do pola sata.
Mislim da bi bar jedana kucica sa kartama trebala ostati bar do poluvremena.
Znam da sad ima važnijih tema da ide derbi ali svaki put ovo zaboravim napisat i pitati da li je ko imao slično iskustvo?
Nisam pristalica teorija zavjere ali ne isklkjučujem. Ja mislim da igrači iz BiH nisu navikli na profesionalizam. Zato se mnogi i vraćaju iz vana. Navikli su da ovdje rade kako hoće i da im je zagarantovano mjesto. Navikli su da plaćaju za mjesto u ekipi i da su sigurni da igraju a da se mogu ponašati kako hoće. TU su trneri nemoćni i zato imamo smjene stalne u našoj ligi. Sviđa mi se što naša uprava daje punu podršku treneru. Prošle godine Slavki, sada Adžemu. I naši su kiksali u startu sa onim brzim smjenama i skontali da su igrači bezobrazni. Djeca su to još. Skontajte vi stariji malo kako ste razmišljali sa 24 a kako sa 30 ili sa 34. KOliko god mi mislili ovaj Zec iskusan on je balavac u glavi. Dajem primjer Zeca jer je aktuelan. Evo i Crnov stariji pa ko ptica u glavi. Čuj bacio dres. Pa mater ti tvoju trpimo te godinu dana i ti bacaš dres jer si izmjenjen. Zec se uvrijedio jer je zapostavljen. TO je očito. Vidi se to i u momentima kad je izlazio iz igre u prvom dijelu prvenstva ali je trpio. Vidi se to i kada igra jer voli loptu. Zato nikad neće biti ko brat a možda je veći potencijal. GLava je pola uspjeha.