Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 13, 2018 11:11 am

gledajte to s ljepše strane, mogli biste navijati i za nekoga drugog. za zrinjski svakako primarno navija nekoliko stotina ljudi...
gradi željo boli te *****

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:17 am

Opet ona nelagoda u stomaku... Valjda od same pomisli da bi se mogla ponoviti prosla godina...

Sa igracima treba pricati, ja se iskreno nadam da ce grupa momaka otici na trening pred derbi i reci igracima da imaju nasu podrsku i da vrate je.beno samopouzdanje...

Ima tu kvalitetnih igraca, al mislim da ih melje pritisak grbavice...

Prosle godine su također manijaci isli na trening, al nije urodilo plodom... nadam se da ove godine nece biti ista prica...

Hladne glave pokusati dobiti na derbiju... tesko 3. put za redom al eto...

Mislim da nam bod ne igra bas neku ulogu...

Hajde zeljo, gazi!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:18 am

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:22 am

Bez Sofranca i Stanojevica, ne spomenu Husref druge igrace.
Željezničar ante portas !

sejo
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:26 am

nema im jos hebibovica i ahmetovica, vjerovatno ce onaj crnjo na stopera

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:29 am

Nije spomenuo Hebibovica i Ahmetovica, mozda konkurisu :D

sejo
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:30 am

ma tesko, sta je sa hodzicem?

Elegant
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:34 am

Jesu li se nasi otrjeznili za sutra ?

Sutra se jedim djelom odlucuje prvak, sve je do nas, a i Krupa nece skinuti gace protiv laznih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:34 am

Bekic, Hodzic, Ahmetovic i Hebibovic su bili povrijedjeni, sad ne znam.

alombardo
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:35 am

Mislim da će im ahmetović igrati

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:37 am

Evo na klixu pise da bi ostali igraci trebali konkurisat. :D

sejo
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:38 am

Mozda je i bolje da im ahmetovic igre jer je sigurno van forme, hebibovic je zajeban

alombardo
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:38 am

Boba gore je OK

teatrale36
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:39 am

19tm87 je napisao/la:
pet apr 13, 2018 10:18 am
Da li vam se desilo da zakasnite na utakmicu i da ne možeš kupiti kartu jer su već ovi što prodaju otišli, a ovi na ulazu ne smiju pustiti. Meni se to 2x desilo stim da me je jednom ipak pustio na sjever jer mu navodno nije bilo sefa tu koji nadgleda. E sad se to u srijedu desilo mom prijatelju na kraju je u Makijatu odgledo tekmu.

U sva 3 slučaja kašnjenja su bila od 20min do pola sata.
Mislim da bi bar jedana kucica sa kartama trebala ostati bar do poluvremena.

Znam da sad ima važnijih tema da ide derbi ali svaki put ovo zaboravim napisat i pitati da li je ko imao slično iskustvo?
Svuda je tako bar do poluvremena mora biti bar jedno mjesto gdje se moze uzeti karta , isto da im nije u cilju uzeti jos neku marku.

mirzza
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:39 am

U subotu igra Zrinjski a mi u nedelju, sto je lose jer ne daj Boze njihovom pobjedom gubimo prvo mjesto i imamo veci pritisak.
Nas sastav se vec zna:
Veca, Keno, Daniel, Sindikat,Adi, Hare, Blagi, Vranjes, Zaim, Zaka, Vojo
Licno bih volio tu vidjeti Kemu ispred sindikata, Projica ispred Adija, a drugih opcija nemamo. Sa klupe ce tu cekati Zera i Kajkut, Kemo u odbrani i Saban za sredinu.
Hajde Zaime, moras dati doprinos i naprijed i nazad igrati kao sto nikad nisi jer nam presing treba gore.
Adi ti se opet moras dohavizati, ono sto mozes moras odraditi, a mislim da Keno biti na nivou. Realno bi bilo da ne zijanimo, pa vidjet cemo, samo zelim da vidim borbu 90 minuta, ali svih 90.

ChWilla
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:45 am

čak i ovo što je forumaš walter juče pisao, adi na lijevom krilu ima smisla. nije on igrač za kantonalne lige, samo ga ovdje zbog duševnog siromaštva mrvi atmosfera. isto kao što ni zadnji tim iz HNL nije kantonalna liga. on može gurnuti i proći protiv svakoga u našoj ligi, samo da se malo oslobodi.

ponosannavas
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:47 am

igla je napisao/la:
pet apr 13, 2018 12:16 am
damirfile je napisao/la:
čet apr 12, 2018 11:13 pm
Sta mislite da li postoje kakvi uticaji iz vana na pojedine igrace pa nam se ovo desava u isto vrijeme i na isti nacin kao prosle godine.??? Svi znamo sa kim se sve uprava bori a jedini nacin je preko sportskog segmenta .
Meni ovo često padne na pamet.
Nisam pristalica teorija zavjere ali ne isklkjučujem. Ja mislim da igrači iz BiH nisu navikli na profesionalizam. Zato se mnogi i vraćaju iz vana. Navikli su da ovdje rade kako hoće i da im je zagarantovano mjesto. Navikli su da plaćaju za mjesto u ekipi i da su sigurni da igraju a da se mogu ponašati kako hoće. TU su trneri nemoćni i zato imamo smjene stalne u našoj ligi. Sviđa mi se što naša uprava daje punu podršku treneru. Prošle godine Slavki, sada Adžemu. I naši su kiksali u startu sa onim brzim smjenama i skontali da su igrači bezobrazni. Djeca su to još. Skontajte vi stariji malo kako ste razmišljali sa 24 a kako sa 30 ili sa 34. KOliko god mi mislili ovaj Zec iskusan on je balavac u glavi. Dajem primjer Zeca jer je aktuelan. Evo i Crnov stariji pa ko ptica u glavi. Čuj bacio dres. Pa mater ti tvoju trpimo te godinu dana i ti bacaš dres jer si izmjenjen. Zec se uvrijedio jer je zapostavljen. TO je očito. Vidi se to i u momentima kad je izlazio iz igre u prvom dijelu prvenstva ali je trpio. Vidi se to i kada igra jer voli loptu. Zato nikad neće biti ko brat a možda je veći potencijal. GLava je pola uspjeha.
I onda kad dođe trener koji se ne boji da te stavi na klupu belaj jer smo navikli da tamo gdje sam standarrdan da me niko ne može izbaciti sem ako kartone ne fasujem.

Mene ovdje i na fejsu boli jedna činjenica. Nevezano da je ADžem sad odron od trenera a nije pogotovo za ovu ligu. Eto i oni što najgore misle o njemu kao treneru reći će da je prosjek lige. Ja mislim da je iznad prosjeka. Ali nebitno i moje mišljenje. Moram naglasiti da me boli činjenica da od starta ADu pljuju po fjesu i po forumima. Većina ga pljuje. Nije to ona kritika konstruktivna kakvu dadnu neki. I ja sam ga kritikovao. Ali čovjeka koji je personifikacija Želje od starta na lomaču. Čovjeka koji nas je doveo na prvo mjesto sa na vrat na nos sklopljenim sastavom zbog dvije loše tekme sad opet pljujemo. Transaprent se pravi za ZEc koji je prije godinu došao, a ne vjeruje se ADi koji je ponikao u Želji, prošao sve omladinske kategorije. Igrao u ratu za Želju, vratio se u Želju, bio trener u omladinskim kategorijama. Izbacio djecu koju svi hvalimo, djecu koju smo prodali. Svi mu trče u zagrljaj i Baja i Amir i Memija i ostali ovi novi. četiri od pet omladinaca koji su sada u prvom timu su trebali otići iz Želje i ostali su zbog Ade. Hoćemo milione za njih, a otišli bi nam prije svega da nije Ado postao trener prvog tima. I sad mi vjerujemo nekom Zecu a ne vjerujemo Admiru ADžemu. Čovjeku koji nikad ništa nije u životu uradio što je kontra Željinog DNK što bi rekli. E aferim navijači. Jebala vas i titula i sve. Željo je vazda bio klub raje, prave raje. Za Želju se nije navijalo bog rezultata. Razumijem ja sve. Rekao sam nedavno da i mene nikad nije veća nervoza hvatala jer imam želju da osvojimo ovu titulu zbog ljudi koji su toliko uradili za klub, ali ***** mu mater ne moramo zbog toga gubiti obraz i ponašati se ko klošari a ne ko navijači jednog velikog kluba. Velikog baš zbog toga što su mu navijači bili posebni i prepoznatljivi u cijeloj Jugi bivšoj. Što je taj Željin DNK bio prepoznatljiv. Svaki klub čine ljudi. Nemojte da skrenemo sa tog puta. Deset titula ne može meni isprati taj osjećaj da idemo u drugom pravcu. Ja sam odrastao ovako a vi neki izgleda ne kontate to.

ChWilla
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:51 am

pa dobro i oni koji prave taj transparent su došli malo prije zeca...

nookey
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:54 am

Sad nas Musemić plaši sa scenarijem od prošle sezone. Pa hajte molim vas naše balerine odigrajte ko muškarci a ne ko pičke i nek se onda oni boje scenarija u zadnjem kolu i proslave pizdurine pitarske mamu im ***** odvratnu!

ChWilla
Kontakt:

pet apr 13, 2018 11:56 am

ko ga jebe, kune se u sarajevo a prodao se za platu. ćala je isti ili bolji trener od njega, vi se jesenas smijali kad sam vam govorio jer je "husrefova mašina mljela"...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava