Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 12, 2018 1:39 pm

Haj mozda i nije isto kao ovih godina.
Kao da je uprava stala iza Adzema? Pa suspendovase ove nesretnike sto se kurce.

To je ta nasa cuvena svlacionica. Sinoc pisem, trener je kriv i jest Ado kriv radi nekih stvari, ali igraci su djubrad. Ne trci trener za njih, ne bori se trener za njih.
To je odluka u njima. Ili hoce ili nece. Sami odlucuju. ;)

Edis Mulalic 1921

čet apr 12, 2018 1:43 pm

Igraci imaju apsolutnu podrsku od navijaca i uprave i obradovat ce nas akoBogda.Bilo kakve negativnosti i ostalo sad nisu dobro dosle.Znam da niko nema losu namjeru, ali moramo gledati ka konacnom cilju.Drago mi je sto ce igracima na terenu biti pruzena podrska i na treningu pred derbi.
Bice napeto ali mi po meni mozemo okrenuti situaciju u nasu korist.Davati maksimalnu podrsku do kraja.
Volim te Zeljo.
Modus vivendi !

Vortex
Kontakt:

čet apr 12, 2018 1:44 pm

Crnov je stvarno pretjerao ovaj put, da se mi forumaši pitamo bilo bi:

slika

alombardo
Kontakt:

čet apr 12, 2018 1:49 pm

Može se dobiti derbi i izgubiti titula. može se izgubiti derbi a osvojiti titula. Zato je na adžemu da spusti tenzije u ekipi, oslobodi igrače pritiska, odnosno da preuzme pritisak na sebem,radio je sa najboljim u tome (AO) brate

storm_raider
Kontakt:

čet apr 12, 2018 1:59 pm

Nisam vidio je li bilo. Ako nije, Benzema, nemoj da zakazujes. :D

phpBB [video]
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:01 pm

alombardo je napisao/la:
Može se dobiti derbi i izgubiti titula. može se izgubiti derbi a osvojiti titula.
a mi se ponašamo i razmišljamo kao da ne može. kao da i poslije derbija nema još pet prvenstvenih utakmica sve teža od teže.
gradi željo boli te *****

azbaha
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:02 pm

Joj tek sad vidjeh Sinisu na izvjestaju :rofl:

damirfile
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:04 pm

Prošle godine imali sve maximalnu podršku navijača i uprave. Redovne plate sve u marku ispostpvano, obećane ogromne premije ali džaba. I opet na kraju niko nije glasa od uprave na njih digao.

Bgm ove godine sjeći odma u korijenu. Naredni ko se bude kurcio treneru ili nekome odma papire uručiti. Pa makar sa svim juniorima igrali kao što je Olimpiakos uradio. Zbog kurcobolje smo već jednu titulu izgubili. Misimovicu ja bi im postavio ultimatum naredne tri pobjede ili nema naredne tri plate.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:08 pm

damirfile je napisao/la:
čet apr 12, 2018 2:04 pm
Prošle godine imali sve maximalnu podršku navijača i uprave. Redovne plate sve u marku ispostpvano, obećane ogromne premije ali džaba. I opet na kraju niko nije glasa od uprave na njih digao.

Bgm ove godine sjeći odma u korijenu. Naredni ko se bude kurcio treneru ili nekome odma papire uručiti. Pa makar sa svim juniorima igrali kao što je Olimpiakos uradio. Zbog kurcobolje smo već jednu titulu izgubili. Misimovicu ja bi im postavio ultimatum naredne tri pobjede ili nema naredne tri plate.
Njihove plate zavise od rezultata kako stoji u ugovorima.
Željezničar ante portas !

teatrale36
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:10 pm

ChWilla je napisao/la:
čet apr 12, 2018 2:01 pm
alombardo je napisao/la:
Može se dobiti derbi i izgubiti titula. može se izgubiti derbi a osvojiti titula.
a mi se ponašamo i razmišljamo kao da ne može. kao da i poslije derbija nema još pet prvenstvenih utakmica sve teža od teže.
Ima utakmica ali mogli smo dosad skoro pa riješiti ovo prvenstvo , ne mi se tjesimo ima jos, ako zrinjski kiksa ovde a mi uzmemo ovde, ma bjezi vise i kalkulacija, svaku utakmicu se cuvaju za onu narednu i tako u nedogled. Daj brate riješi odlijepi se pa onda kalkuliši.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:15 pm

a jesmo li baš toliko dobri da ga riješimo šest kola prije kraja? je li to stvarno realno? naravno da nije, ni po jednom parametru.
gradi željo boli te *****

alombardo
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:18 pm

Pa naravno, malo objektivnosti nije na odmet.

godrina
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:23 pm

Po meni je sad 80% rezultata ovisno od njihove psihe, a sve se bojim da su tu picici pravi. Ne mogu da ih razumijem nikako. Nek nam je Bog na pomoći, ovu sezonu ne smijemo upropastiti.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

Ostade Zaimaga i Žera ko lijeva krila.
Ostade Hadžić ko desni bek.
Ostade Zaka kao jedino pravo krilo u ekipi.
Ostade Vojo kao jedini napadač koji može nešto uraditi.
Ostade Zeba kao jedini polušpic, uz Vranješa kojem to nije pozicija.
Ostadoše nam dvije rupe na lijevom beku.
Ostade nam jedan odličan štoper i dva prosječna.

E aferim :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:31 pm

ChWilla je napisao/la:
čet apr 12, 2018 2:15 pm
a jesmo li baš toliko dobri da ga riješimo šest kola prije kraja? je li to stvarno realno? naravno da nije, ni po jednom parametru.
Nismo toliko bolji i nije realno...isto tako prosle godine nismo bili toliko dobri. Uprava je prosle godine napravila veliku gresku u tajmingu otkaza Petrovicu. Taj otkaz je trebao biti nakon Slobode ili Krupe. U najgorem slucaju opet bi izgubili titulu, al bi pripreme i evropske utakmice prosli sa novim trenerom.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Amidza
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:33 pm

Ubuduce, kad se dovodi novi igrac, zaduzit tim ljudi da mu proceslja profile na svim drustvenim mrezama od do, ispita privatni zivot, poprica s ljudima u njegovoj blizini itd. Napraviti sistem bodovanja, da se zna da li je igrac za nas klub i u kolikoj mjeri, da li se isplati uloziti u njega. Dakle, krenemo od 100 bodova, s pretpostavkom da igrac ispunjava sve uslove u tom domenu, kao odraslo ljudsko bice koje moze ispoljiti potrebnu dozu odgovornosti prema svojoj profesiji, i postovanje prema poslodavcu.

- puci usne na slikama: -10 bodova
- objavljuje vise od 5 slika sedmicno na istagramu: - 15 bodova
- vidjen na nargili: - 30 bodova
- oblaci se kao djeca Turskih imigranata u Zapadnoj Europi (glomazni kacketi, tole poderane na 20 mjesta, "moderne" frizurice i brade): - 20 bodova
- slusa Rastu: - 50 bodova
- objavljuje stvari tipa "Gdje ste sada misevi." i "Ako me ne poznaješ, ne sudi mi. Niko nije rekao da me moraš voljeti." i slicno: - 30 bodova

Sad se ja malo zezam i karikiram, mada se i ranije uveliko pricalo o Asimovom krsenju discipline i slicno, opet to iznervira covjeka, jer zaista je nevjerovatno vise kakve nam stresove ljudi priredjuju. Druga garnitura igraca, puno novih, pa opet si sad u situaciji da strepis, da gledas igraca kako ne zeli, kako se glupira na terenu i van njega. Adzem nije savrsen, daleko od toga, ali sta god da trener postavi na teren na tebi je da ispostujes i da bar trkom i trudom uradis sto se od tebe ocekuje. Mene je i Ado razocarao nekim nerezonskim potezima, greskama, ali i tu je upitno koliko i s cim on raspolaze. Upitno je sta on njima kaze, a sta od toga oni zaista urade na terenu. Mnoge, na primjer, nervira sto nema kretnje bez lopte, i to nije do formacije. Ne moze biti ni do Adzema, jer nije lud da im ne sugerise. 100% na strani trenera, kakav je god, jer je vrijeme da se iza jednog stane. Ne da se stane u teoriji i retorikom, nego zaista. Potezima. Ovom suspenzijom uprava je napravila korak u tom smjeru i svaka im cast na tome. Red je i da navijaci isto urade.

Zasto te od jednog, recimo, Voje Ubiparipa nikad nece zaboliti glava kao od Zeca? Zato sto se covjek ne bavi glupostima van fudbalskog terena. Vidis na njemu da je smiren, pametan momak, profesionalac koji shvata sta je njegova odgovornost i svoje zadatke ispunjava koliko moze. Nikakva mudrost, samo se radi o postovanju, radu i preuzimanju odgovornosti. To je odgovornost prema sebi, prema poslodavcu, prema profesiji, prema publici. Zato Vojo ganja stopera u 85. minuti, a nekim drugim dusa na nos izlazi u 60, a isti ih treneri spremaju. Zato ce on, kad mu istekne ugovor s nama, nazad u Poljsku ili u neku Madjarsku, Rumuniju, Belgiju, Svedsku. Zec i slicni njemu mogu do dna HNL-a, eventualno druge Turske, Slovenije ako su u zivotnoj formi i slicno.

Mi puno pisemo u afektu (ja prvi), pa nam svaki trener oscilira od Guardiole do Brace Hadziosmanovica, i to u toku jedne utakmice. Ovako, hladne glave, moje misljenje je da je Adzem za sad samo iznadprosjecan, perspektivan trener, koji nekad moze postati vise od toga. Grijesi i nekad ne zna da se nosi sa protivnickim trenerima, a ni sa svojim igracima. Sad je u situaciji da gubi konce i sad mu se lomi sezona. Ili ce da ih pohvata ili ne, ali sam ne moze. On nikad nece postati sto moze ako se ne stane iza njega, u pravom smislu tih rijeci. I kad mlako odigramo, on njih hvali, cestita im, nema sta im ne radi. Nekad to pije vode, nekad ne.

Sta hocu da kazem; mislim da pokusava da se nosi s ovim na neki svoj nacin. Ja ne kazem da ce on uzeti s ovom ekipom trofej ako bude imao podrsku, cak mislim da su vece sanse da nece, ali ako bude imao podrsku one bar postoje. Ako je ne bude imao nema nikakve sanse. Zbog toga se nadam da ce ova suspenzija uzdrmati ostale "Zeceve" u ekipi, a ima ih jos u to sam siguran, i staviti im neke stvari do znanja. Uvijek ti je korisniji igrac koji ne zna, ali hoce, nego ovaj sto zna, ali nece. Zbog toga, zivi bili, ne prizivajte ih vise.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:33 pm

Što ih raja nalijepi na komentarima..
Neka neka.
Ja ne znam kakav to problem može biti da suspenduješ jednog od najvažnijih igrača, da protiv rezultata Željinog radiš već mjesec dana unazad, te sad mu završiš sezonu u trenutcima kad se lomi, kad su nam se povrijedila dva jako bitna igrača, te kad je roster na dosta pozicija jako loš.
Šta to može biti ispred Željine titule i kupa? Je li svi radi toga moramo završiti na psihijatriji ili kardiologiji 20tog maja?
Ne shvatam nikoga. Ni igrača, ni trenera, ni savjetnike, ni upravu.
Ali na kraju neće pojedinac biti kriv, nego kolektiv.
A onda sljedeće sezone igrajte pred 500. ljudi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:37 pm

Plava Porodica je napisao/la:

Zimus pravili dvije ravnopravne ekipe sada ne mozemo jednu sastavtit.Dje ce ko sa nama :D

exbabilon
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 12, 2018 2:38 pm

avlami97 je napisao/la:
sri apr 11, 2018 9:25 pm
exbabilon je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
sri apr 11, 2018 9:14 pm
Adzem reče da je razgovarao sa Zecom i da mu je ovaj rekao da nije spreman za utakmicu. Kako ce igrati Zec, ako nije spreman ili neće da igra. Poslusajte presicu.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ti vjerujes u to? Da igrac koji je protiv Radnika bio na klupi i trenira redovno, bez povrede, ne moze izgurati poluvrijeme? Ovo je smijesno opravdanje za neke njihove nesuglasice.
Tvrdis da Adzem laže.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Tvrdim, a evo ti sad i potvrda.
Kad se ne zna ego i sujeta smirit i podredit uspjehu kolektiva, evo sta se dobije. Nista bolji necemo biti nakon ovih suspenzija. Situacija se mogla bar prividno izgladiti, smiriti strasti do kraja sezone, a onda suspenduj i tjeraj koga hoces.

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 12, 2018 2:38 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
čet apr 12, 2018 2:37 pm
Plava Porodica je napisao/la:

Zimus pravili dvije ravnopravne ekipe sada ne mozemo jednu sastavtit.Dje ce ko sa nama :D
Joj vazda se prevarimo :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava