upravo ta razlika izmedju igre u prvom i drugom poluvremnu oslikava nas najveci problem.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 2:13 pmHahhaa i ja sam vjeruj mi al džaba.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 1:57 pmbrate umoran sam vise od ciraskih zavrsnica....
Poslije prošle sezone nije mi bilo dobro i svi kao da smo predosjćali da neće biti dobro jer smo igrali izbij nabij(svinjski sad tako igra). Igra u prvom je primjer kako treba igrati gdje smo ih trkom i pasovima razvalili. Oni su u prvom imali par šuteva zbog vjetra. Uzimamo titulu garant.
Malo teren, malo umor, malo opuštanje i to je to. Zato i tvrdim da je dobro što nam se desilo sad.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 2:25 pmupravo ta razlika izmedju igre u prvom i drugom poluvremnu oslikava nas najveci problem.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 2:13 pmHahhaa i ja sam vjeruj mi al džaba.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 1:57 pmbrate umoran sam vise od ciraskih zavrsnica....
Poslije prošle sezone nije mi bilo dobro i svi kao da smo predosjćali da neće biti dobro jer smo igrali izbij nabij(svinjski sad tako igra). Igra u prvom je primjer kako treba igrati gdje smo ih trkom i pasovima razvalili. Oni su u prvom imali par šuteva zbog vjetra. Uzimamo titulu garant.
izasli smo da pobjedimo, da ih nadigramo i jesmo... a onda dolazi drugi dio i pocinje kurceva kalkulacija.
ako se tim koji pobjedjuje iz utakmicu u utakmicu ne mijenja, zasto se na poluvremnu mijenja nacin igre koji donosi rezultat!?!?
Forum nas je odrzaostorm_raider je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 12:08 pmSta vam je sa gasenjem foruma na par dana...? Ja imam osjecaj da jucer nije bilo foruma da bi neki ovdje istukli zenu, macku, psa, muza, komsiju, sebe bicevali ili sve zajedno. Pa meni je prvom lakse bilo uz forum ovo preboliti jucer i gledati Manijake kako se dizu i motivisu jedni druge.
Naravno da cemo izaci iz ovoga, Sinisa, Graovac, Bogi su iskusni igrači. Vranješ, Blagojević, Zakarić, Ubiparip također. Ramović je prošao mnogo teških trenutaka u zivotu pa evo ga , nikad jaci.MrRiccoli je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 2:50 pmMa drago mi je sto na svim Zeljinim forumima je prevladao razum, razumljiv je onaj prvi bijes ali kako je koji sat prolazio i kako smo počeli razmišljati skontali sko neke stvari. Ne bih onu standardnu priču joj ovo joj ono ali mi ako izadjemo iz ovoga jaci mi ćemo razbiti sve do kraja
Uopšte ne zvuči glupo jer tako i jeste i to sam pokušavao juče svima reći i da probaju gledati na taj način da nas ovo moze ojačati. Nisam od onih sto kažu bolje da smo izgubili ili nesto Bože sačuvaj niko sretniji da smo pobjedili ali mislim da smo na pravi način dobili lekciju, a nismo izgubili već ostali prvi. Na nama je da lekciju naučimo, a svi znamo kad se lekcija nauči onda nema pitanja na koje se odgovor ne zna. Tako je to i u ovom slučaju i ja sam sigurniji sad da ćemo biti šampioni nego prošle sezone nakon one pobjede na Grbavici protiv zrinjskog.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 2:58 pmNaravno da cemo izaci iz ovoga, Sinisa, Graovac, Bogi su iskusni igrači. Vranješ, Blagojević, Zakarić, Ubiparip također. Ramović je prošao mnogo teških trenutaka u zivotu pa evo ga , nikad jaci.MrRiccoli je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 2:50 pmMa drago mi je sto na svim Zeljinim forumima je prevladao razum, razumljiv je onaj prvi bijes ali kako je koji sat prolazio i kako smo počeli razmišljati skontali sko neke stvari. Ne bih onu standardnu priču joj ovo joj ono ali mi ako izadjemo iz ovoga jaci mi ćemo razbiti sve do kraja
Izvuci cemo se itekako. Neka sjede, pricaju. Ovo se ne desava cesto, ali se desava. Sjecamo se svi finala LP, prosle godine se sjecam Lajpcig Bayern, 4-2 za lajpcig i od 84. do kraga 4-5. Fudbal je cudna igra. Sve sto od danas pa u buducnosti trazim od igraca i strucnog staba da utakmice igraju maksimalno ozbiljno do sudijskog zvizduka. Ili vodili ili gubili nikad nije kraj dok sudija ne svira. Spominjali smo zadrzavanje igre, sigurno da se u onom naletu zrinjskog moglo ukrasti 1-2 minute da ih se smiri. Nasi to nisu znali, nek nam je zadaca. Svasta nesta nas u hodu udara po nogama a mi nekako nastavljamo, katastrofa jeste ali ako budemo znali iskoristiti ovo nas moze ojacati vise nego da je ostalo 0-3, ma koliko glupo zvucalo.