Nemoj životati.. Haj što bi nas koze predstavljale u Europi, nego što će nam komšinice raširit nogice kamenjarima.
36 ja sam se zajebao pogresno kliknuostorm_raider je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 10:31 amDo sada od 47 ljudi njih 35 vjeruje u duplu krunu. Bravo!
ne mogu oni ništa kalkulisati. ako bi danas pobijedili treće mjesto im je na tri boda, a široki im dolazi. ne mogu oni čekati i gledati druge, oni moraju to ganjati.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 10:38 amNemoj životati.. Haj što bi nas koze predstavljale u Europi, nego što će nam komšinice raširit nogice kamenjarima.
Je li to kiksao Široki juče? Evo vjeruj mi tek se sad sjetih i da su igrali..ChWilla je napisao/la:ne mogu oni ništa kalkulisati. ako bi danas pobijedili treće mjesto im je na tri boda, a široki im dolazi. ne mogu oni čekati i gledati druge, oni moraju to ganjati.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 10:38 amNemoj životati.. Haj što bi nas koze predstavljale u Europi, nego što će nam komšinice raširit nogice kamenjarima.
Ma ne znam storme, ja sam napisao da ja ne znam da se desilo...storm_raider je napisao/la:Kako nije bolan... desava se malo - malo, pogotovo o manje pracenim ligama, kao sto je nasa, da budemo realni.Durgo je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 9:29 amJa sam bas jucer pisao, ovo se nikada nije desilo u svijetu. Ja ne znam da jeste...Leon_Professional je napisao/la: Ja one golove na youtubu pregledao vise puta.
Jedva cekam i izvjestaj. Gledat cu satima i opet mi nece biti jasno KAKO ?
Samo skontaj kako ce ovo uticati na igrace, da mi nismo u stanju 3 gola prednosti zadrzati 5 minuta...
Ma sok cisti sok... Ovo je neka veca sila, Bog tako htio i to je to... Nikako drugacije se ne moze opisati...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ali koga onda staviti na beka? Projic je jos gori od njega
Ovo je tacno 1/1...Leon_Professional je napisao/la:**** mater ako im nije draze da mi ne osvojimo nego njihov izlazak u Evropu.
+1djoxxx1921 je napisao/la:Sto se tice posjete treninga, po meni bi to trebalo sto prije uraditi. Da igraci vide da imaju podrsku, da se malo opuste i oni psihicki da mogu u miru radit ovih 14 dana. Ali to bi trebala grupa organizovati i objaviti, zbog posjete, uz to neka parola ili nesto
Bas to. Odmah da vide da imaju podrsku ( ako je vec imaju ) pa da lakse i treniraju, da se popravi atmosfera.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 10:49 amSto se tice posjete treninga, po meni bi to trebalo sto prije uraditi. Da igraci vide da imaju podrsku, da se malo opuste i oni psihicki da mogu u miru radit ovih 14 dana. Ali to bi trebala grupa organizovati i objaviti, zbog posjete, uz to neka parola ili nesto