Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 11, 2018 5:29 pm

Provukli smo se mi kroz iglene usi sta je Veca vadio i sta je sa gol linije skino Mehremic.

Mora ovo mnogo bolje da bude u Mostaru, mnogi igraci spavaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

igla
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:35 pm

Ljudi, ovo je liga za prvaka. Ovdje se pobjede ne upisuju unaprijed. Ova danas pobjeda nije nista manje vrijedna nego da smo dobili neku jaču ekipu jer ove neopterećene ekipe mogu odigrati bolje od prve četiri.

Nismo nešto specijalno odigrali, ali smo dobili. Krupa je bila vrhunska. Starčević je odličan trener.

boja mora
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:35 pm

Jedva , na mišiče al dobro je. Ostajem pri tome što sam rekao da Zajmović i Bogi nemaju mjesta u ovom Želji. Isto tako Adino eksperimentisanje sa ne igranjem Ramovića i Zeca nas je moglo koštati al sreča da nije. Valjda če se uhafizati jer sad sve imamo u svojim rukama.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:37 pm

sljedece sedmice bjezimo na plus 5!
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSON
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:38 pm

Može li se kako srati u toku utakmice

19tm87
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:43 pm

Veoma bitna pobjeda...ovo su one tekme kad lose odigras a upisu se 3 bobe

19tm87
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:44 pm

Veoma bitna pobjeda...ovo su one tekme kad lose odigras a upisu se 3 bobe

barbarez
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:45 pm

A kako to trebamo pisati. U situaciji kad imas Zrinjski kojeg svi guraju,koji ima srece koliko je tezak,kad imas one jadove sa Koseva koji ce sve uraditi da te zajebu,gdje se ljudima navuce i nervoza i pritisak,treba jos da se pravimo budale i da sebe ubijedjujemo da su neki ljudi solidni i dobri. Bogami razmisljamo ko prvaci iz Antalije.
Lazimo sami sebe bice nam lakse.
Eto ti sad na tv bolje vidio od nas koji smo na utakmici. Ja nemam namjeru da serem. Sa likom sam se posvadjao maloprije kad je vrijedjao Hajdarevjca. Ali ako su vama ova dva beka dobra,i Zaim ko krilo. Onda super nek krenu protiv Zrinjskog. Ali onda prespavajte tu utakmicu. Bice nam svima lakse.
Sinisa ko ti jednu rijec kaze ja ga nabijem na *****.
Eto toliko. Mozda sutra ovi isti budu odlicni,ne znam,ali ovo sto Adi pokazuje poslije Krupe u gostima na ovamo i ovaj drugi u ovo malo sto je igrao ,je jako lose.
Super je proslo ali moramo sto prije vidjeti na koga mozemo racunati u ovim kljucnim tekmama ,a ne lagati sami sebe. I onda problem kuku majko.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u ned mar 11, 2018 5:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:45 pm

Bolje srat na forumu nego uzivo Mehremicu zvizdan i psovat mater. :D

A da nisam zagalamio da Sinan udje umjesto Hareta ne bi ni dobili :kafa:

fcz
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:46 pm

A niko da spomene kako je prof. dr. Blagojevic odrzao jos jedno sjajno predavanje
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

igla
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:48 pm

Ljudi, ni u jednoj ligi prvi ne može garantovati pobjedu protiv petog, a pogotovo u našoj koja je maksimalno izjednačena. Mi Slobodu jedva uzmemo, Sarajevo x odigra na Koševu, a Sloboda 3. od dna. Zrinjski Goška ne dobije bez pomoći sudija, sa šestim odigra x. Mi zadnjeg na tabeli u gostima ne uzmemo.

Prevažni bodovi!

svraka
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:51 pm

Zeku vratiti umjesto Zaima, Sinisa se svakako vraca. Protiv Zrinje se treba dobro razmisliti kako izaci. Valjda ce Adzem to skontati.

Titula se dobija na malim utakmicama. Nije nas dan bio, al hocemo Želju s kraja prve polusezone kada je svaki igrac grizao teren.
Forza 1921!

Oda majstore!

sastrane

ned mar 11, 2018 5:51 pm

Mozda je Adiju struka rekla kako da igra. Uredu bude gresaka kao kod svakoga. Slican slucaj kao Muhamed Musa koji brzinom i korakom mogu pretrcati 5 igraca eh stvar je da se rupa koju ostavlja mora nekako zatvoriti, vezni, krilo sta ja znam ko.
A Hadzic samo da se navikne malo i na grad i ekipu bice on beton. Frajer nije nigdje igrao van Istarskog poluotoka. Polahko, bice ovo vrh siguran sam.

Dr. Adzem
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:52 pm

Nikad gore bekove nismo imali. Mehremic i hadzic ajd dobro sto ni za 200 pokusaja neznaju centirat nego sto ni u odbrani neznaju zatvoriti samo Bog nas je pogledo sto nismo primili go. Zakaric se budi sto je dobro od ostali bi izdvojio jovana i ubiparipa ostalim vrijeme je iz sna da se probude. Bitno je igru brisi bodove pisi.
Cuva Bog Zelju svog!

barbarez
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:54 pm

igla je napisao/la:
ned mar 11, 2018 5:48 pm
Ljudi, ni u jednoj ligi prvi ne može garantovati pobjedu protiv petog, a pogotovo u našoj koja je maksimalno izjednačena. Mi Slobodu jedva uzmemo, Sarajevo x odigra na Koševu, a Sloboda 3. od dna. Zrinjski Goška ne dobije bez pomoći sudija, sa šestim odigra x. Mi zadnjeg na tabeli u gostima ne uzmemo.

Prevažni bodovi!
Ma naravno brate. Bice tesko,niko ovdije nije toliko dominantan. Bice ovdije jos svega. Ja cu sutra potpisati da svaku ovako dobijemo. Ali ne mogu da gledam kad mi neko ispira mozak. Lik na tekmi jebe majku Hajdaru ,kaze najvecu parmak u Zelji . Ja poludio **** mu sve. Sta gledas hljeb te **** . I onda dodjem i citam kako te neko budalom pravi kako su neki bili dobri. Ne Hajdar je los a ovi su dobri. E **** ga rezon.

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:59 pm

--------------Veca--------------
Siniša-Graovac-Osmanković-Mehremić
---------Blagojević--Hajdarević--------
Zakarić---Ramović---Zec
----------Ubiparip-----------

Izmjene Šabanadžović-Hajdarević, Vranješ-Blagojević, Žerić-Zec
Bolje nemamo, i jedino ova trojka sa klupe može unijeti nešto novo u igru.. Te eventualno Kajkut.
Kakvi bolan crnovi zajmovići..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned mar 11, 2018 6:04 pm

strasno vazna pobjeda. igra sigurno nije kakvu smo ocekivali ali bodovi su tu. i to nesto znaci.
dobro je sto se Sinisa vraca...

trebamo prestati respektirati protivnike u mjeri u kojoj to radimo u posljedne vrijeme. od prve minute trebamo gristi...
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

fcz
Kontakt:

ned mar 11, 2018 6:05 pm

Preteska ali apsolutno zasluzena i kao suza cista pobjeda. Jest bilo tvrdo, jesmo slabo davali gas i komplikovali, ali prvo nas teren je kriza a drugo - pa i protivnik se valjda nesto pita, majku mu. Nemojte onog pitarluka, kod njih je vazda poslije kiksa prica u fazonu "nisu htjele picke, mi smo sila i ne mozemo nikad kiksat ako mi tako odlucimo". Krupa je jako zajeban tim a mi evo s njima i dalje imamo stopostotan ucinak, tri zasluzene pobjede.

Naravno da je to daleko od idealnog a dvije stvari koje treba ispraviti su, po meni, presing (kojeg pravimo malo ili nikako) i bolesno lose zavrsnice utakmica (zadnjih 10-15 minuta).

Kjosevski - strasne oscilacije prakticno iz momenta u momenat, mora to puno sigurnije.
Hadzic - ne treba momka uzimati na zub ali ovo je bilo dosta skromno, prvenstveno u ofanzivi gdje je ubrljao sve sto je mogao.
Mehremic - prvo kao i u dosadasnjim utakmicama, u defanzivi stoji kilometar od covjeka, kasno krece... U drugom je stajao drasticno bolje.
Bogicevic - jako dobar ali onda jedna greska koja srecom ipak nije usrala sve.
Graovac - maestralno
Vranjes - onako, ni dobro ni lose.
Hajdarevic - sigurno najlosija njegova partija, svakome dodje pa i njemu. Adzem prepoznao pravi momenat za izmjenu
Zakaric - u drugom konacno poceo davati znake zivota, dace Bog da je konacno krenulo.
Zaimovic - razlika nebo i zemlja u odnosu na Celik. Prespor i nemocan.
Ubiparip - da nista ne uradi, frajer ispuni svoju kvotu i donese tri boda. A uradio je jos dosta toga.

Ramovic - unio zivost koja nam je falila, odlicna partija osim glupog kartona.
Crnov - stali smo prije njegovog ulaska tako da mu nije fer traziti dlaku u jajetu.
Osmankovic - malo odigrao ali se fino ukljucio u odbrani par puta.

P.S. Koliko god imao mana, nas tim je trenutno za koplje ispred tribina a to je ono sto meni najvise smeta.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

storm_raider
Kontakt:

ned mar 11, 2018 6:08 pm

fcz je napisao/la:
ned mar 11, 2018 5:46 pm
A niko da spomene kako je prof. dr. Blagojevic odrzao jos jedno sjajno predavanje
I to pred polupraznim amfiteatrom...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

PlaviVlak
Kontakt:

ned mar 11, 2018 6:09 pm

Tvrdo, ali zasluženo. Da smo napadali 90 minuta, a nismo zabili bila bi pricaa da je bolje pobijediti pa bilo kako. Igru smo imali na kraju polusezone, zato ne treba puno pametovati, nego vratiti Zeca i Ramovica u prvu i po pobjedu u Mostar. Jel Ramović to zaradio suspenziju za Zrinjski?
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava