ned mar 11, 2018 5:21 pm
Posjeta bas losa, igra vecim dijelom utakmicelosa, ali tri bobe su tu. Pristup se mora promijeniti, nemoguce je da igraci Krupe igraju brze i sa vise zelje, da Vukotic pretrci pola terena i sutira opasno na gol. Ne znam zasto opet preskacemo sredinu i izbijamo kada imaju visoke igrace. Ulaskom Ramovica nam se poboljsala igra. Zakaric previse pegla loptu, to je nehumano, a Ubiparip fula najizglednije situacije. Zato je zabio iz nemoguce pozicije, i to kako. Svaka cast za to. Ali da pohvalim Zakarica u drugom, imao je prodora i proigrao je, tako da dobija dobru ocjenu. Vedran po meni igrac utakmice zato sto je spasio dva cista gola, koliko sam ja dobro upratio. Imao je onu gresku u prvom kada gol ostade prazan. Osmankovic siguran kad je usao, treba igrati umjesto Bogicevica, Graovac dobar, bekovi slabiji. Treba vise ici preko sredine ako nam je tako dobar vezni red, a ne da se bjezi u aut, i ostane ti da ubacujes. Zajmovic uradi odlican potez kao onaj strasno dobar dribling u prvom poluvremenu, i onda maksimalno zabrlja. A ima fizicke predispozicije, dobar dribling, sut, ubacaj, brzinu. Nebruseni dragi kamen, mogao bi biti strasan igrac od njega, ali nisam optimista. Lose odluke, cesto sebican.
Steta za Ramovica sto ne moze igrat protiv Zrinjskog, danas je pravo dobro odigrao.
Veoma bitna tri boda, ja sam vec rekao, nece biti lagane utakmice u ligi za prvaka. Ova Krupa ce svakog namuciti, pa opet i nas kad im budemo isli na gostovanje. Sada odmor, pa zestoko na Zrinjskog, moramo im se osvetiti. Itekako su ranjivi, ali moramo igrati puno bolje i sa puno vise zelje.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?