Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sastrane
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 11, 2018 5:12 pm

exbabilon je napisao/la:
ned mar 11, 2018 5:09 pm
Ovo je pretanko bilo, pobijedimo, a nasekiran kuci idem. Pobjeda nezasluzena, ali bodovi se pisu.

Papac je vec usao u historiju Zelje, nikad gori bekovski par nije igrao za nas.
odvadi malo

voltron30
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:12 pm

Koliko god nezadovoljni bili igrom, moramo priznati da su se i igrači Krupe nešto pitali. Jednostavno, Krupa je odlična ekipa. Ovakve su pobjede najslađe, i što napisa @leon, donose titulu.

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Online

ned mar 11, 2018 5:13 pm

exbabilon je napisao/la:
Ovo je pretanko bilo, pobijedimo, a nasekiran kuci idem. Pobjeda nezasluzena, ali bodovi se pisu.

Mladenovic - Livaja 😂
Srcu draga, boja PLAVA !

MrRiccoli
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:13 pm

exbabilon je napisao/la:

Nidje veze al ono bas od nezasluzene pobjede do najgorih bekova

sajo10
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:15 pm

Sramotan post :oops1: :oops1: :oops1: fuj

Dominic
Kontakt:

Ovako se osvaja titula. Mucno, ali sve fino po redu mlatimo. Bravo Zeljo.
Sad svinje nekom frljokom 1:0 pa da parkiramo autobus i da se na tabeli fino odlijepimo. :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

E cuj nikad gori bekovski par nije igrao... Kao da smo prespavali zadnjih 10 godina.

Bravo moj Zeljo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:16 pm

Nije bila neka igra ali ljudi ruku na srce, hajmo svi posteno teren je bio jako ruzan i tezak za igru kakvu mi hocemo, tesko je napadati po ovakvom terenu.Hvala Bogu pobjeda. Sad su vjerovatno rastereceniji, idemo dalje..
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

fcz
Kontakt:

Da je teska, jest, ali da je nezasluzena ne mozes nikako reci, ali nikako. Stvorio si minimum 4 zicera a oni jedan (koji je mozda bio i ofsajd).
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

sajo10
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:17 pm

Karavdic i Benjo Sehic nastupali za Iskru u Tesnju.

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:18 pm

Zajmoviću tribine, sam se postavi gore, molim te !
Hadžić da te Bog mili sačuva..
Bogičeviću napusti klub samovoljno, pa da li si normalan.. Dva zicera radi njegovih grešaka.

Pod hitno Zeca vratiti gdje mu je i mjesto. Ovo je strašno. Igra identična kao pod vodstvom Slavke. Nigdje trke u prostor, nigdje akcije kako treba. A ko da trči Zajmović i Zakarić?
Protiv Čelika je moglo jer su sami sebe pobijedili, a evo malo bolja ekipa i zaslužili su bar bod.
Malo je reći da sam razočaran, doći će nam ovo sve glave ako se drastično ne popravimo. Nakon onakvog finiša polusezone pomislim da gledamo najbolju ekipu koja je zaigrala u PL, a sad se sve vraća po starom.

P.S. Jedino pozitivno je partija Zakarića u drugom poluvremenu. Kapa dole majstore.
Zadnja izmjena: Plava Porodica, dana/u ned mar 11, 2018 5:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:18 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
Nije bila neka igra ali ljudi ruku na srce, hajmo svi posteno teren je bio jako ruzan i tezak za igru kakvu mi hocemo, tesko je napadati po ovakvom terenu.Hvala Bogu pobjeda. Sad su vjerovatno rastereceniji, idemo dalje..
Bas tako. Teren je gori nego sto izgleda, kako lopta odskace. I to je velika varka bila, jer smo sigurno svi ocekivali bolji teren zbog dobrog vremena. Da je kisa i blato, nekako imam osjecaj da bi mentalno spremnije usli u utakmicu.

exbabilon
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:19 pm

Dobro, ubili smo ih nogama, ogadili im fudbal, imali niz sansi... Budite i vi malo realni, provukli smo se, bili bas losi.
A za bekove... Nemam namjeru nikom crtat nesto, ko je gledao sve je mogao vidjeti.

Simply Blue
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:20 pm

Donose ovakve pobjede titulu..ali imali smo ih i prošle godine pa kad je najviše trebalo sve se raspalo...pravi test je u idućem kolu i ta pobjeda bi nam stvarno mogla biti prekretnica i nešto što bi moglo donijeti titulu..zato nadam se da ce pokazati muda i odlučnost..nešto čega je i dijelom danas falilo a pogotovo na prošlom gostovanju u Mostaru..

Moglo bi od Crnova biti nešto, na stranu izgubljene lopte-malo ko ih danas nije imao.... nije on baš takva olupina nakon svih ovih povreda.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Paranoja
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:20 pm

I onda kažemo za milion da prodamo igrača nekog ahahaha a ovo da neko gleda iz vana sjebao bi se. Ovako smo igrali najlakšu utakmicu u ovom doigravanju za prvaka? Iz prekida jedino šanse osim one prve minute imali... Veza u drugom poluvremenu nepostojeća, jedini razlog da Anel nikako minute ne dobija je da se Adžemu nešto zamjerio, ne vidim da može biti drugi racionalan razlog da ne dobije 10 minuta?

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:21 pm

Posjeta bas losa, igra vecim dijelom utakmicelosa, ali tri bobe su tu. Pristup se mora promijeniti, nemoguce je da igraci Krupe igraju brze i sa vise zelje, da Vukotic pretrci pola terena i sutira opasno na gol. Ne znam zasto opet preskacemo sredinu i izbijamo kada imaju visoke igrace. Ulaskom Ramovica nam se poboljsala igra. Zakaric previse pegla loptu, to je nehumano, a Ubiparip fula najizglednije situacije. Zato je zabio iz nemoguce pozicije, i to kako. Svaka cast za to. Ali da pohvalim Zakarica u drugom, imao je prodora i proigrao je, tako da dobija dobru ocjenu. Vedran po meni igrac utakmice zato sto je spasio dva cista gola, koliko sam ja dobro upratio. Imao je onu gresku u prvom kada gol ostade prazan. Osmankovic siguran kad je usao, treba igrati umjesto Bogicevica, Graovac dobar, bekovi slabiji. Treba vise ici preko sredine ako nam je tako dobar vezni red, a ne da se bjezi u aut, i ostane ti da ubacujes. Zajmovic uradi odlican potez kao onaj strasno dobar dribling u prvom poluvremenu, i onda maksimalno zabrlja. A ima fizicke predispozicije, dobar dribling, sut, ubacaj, brzinu. Nebruseni dragi kamen, mogao bi biti strasan igrac od njega, ali nisam optimista. Lose odluke, cesto sebican.
Steta za Ramovica sto ne moze igrat protiv Zrinjskog, danas je pravo dobro odigrao.

Veoma bitna tri boda, ja sam vec rekao, nece biti lagane utakmice u ligi za prvaka. Ova Krupa ce svakog namuciti, pa opet i nas kad im budemo isli na gostovanje. Sada odmor, pa zestoko na Zrinjskog, moramo im se osvetiti. Itekako su ranjivi, ali moramo igrati puno bolje i sa puno vise zelje.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

barbarez
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:24 pm

sajo10 je napisao/la:
ned mar 11, 2018 4:48 pm
Samolaganica je napisao/la:
ned mar 11, 2018 4:47 pm
Iz ove utakmice se vidjelo da Hadzic sa ovom formom ne moze igrati bilo koju ozbiljnu utakmicu. Nadam se da ce bolji biti u nastavku jer nam je kao izmjena potreban
Sta je to pogrijesio toliko? Covjek odigrao solidnu utakmicu. Isto se previse sere kad je Adi u pitanju a nismo boljeg lijevog beka imali od Kvesica.
E super pobijedili smo,idemo dalje,a ako cemo biti posteni i iskreni,odavno,ali znaci jos od perioda Amira Spahica,Zeljo nije imao dva losija beka od Hadzica i Adija. Izgubljeni,nemaju osjecaja za prostor pogotovo Adi,pa ono je komicno sta on radi. Sreca nasa pa ovi ne znaju.
Znaci nemoj te se usuditi bilo ko da jednu jedinu rijec kaze protiv Sinise. Sinisa koji kao vazi za loseg ofanzivca,je Miroslav Stevanovic za ovu dvojicu.
Ali hajde evo da ne kukamo ,idemo dalje,ali ne mogu brate da slusam neke stvari koje nisu tacne. A to je da je ovaj jos od Kvese najbolji bek,a da ovaj drugi je bio solidan.
Nemoj da se lazemo. Mi protiv Zrinjskog sa ovom dvojicom plus Zajmovic ,ne smijemo izaci na teren. Vraca se Sinisa sto je super,ali ova dvojica me opasno brinu. Jednostavno nije to to.

sajo10
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:24 pm

Nista. Do iduceg pisanja. Kakva negativa u pm, svi se nesto nasikirali :lol: :lol: :lol: Uzivajte jbt!! Prvi na tabeli! Ko da smo izgubili 3-0 danas i promjenili mjesto sa Sarajevom. Katastrofa. Samo vi opletite. :)

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:26 pm

I šta je sa Šabanadžovićem? Je li to svi zaslužuju minute ispred njega?
Boga mi, daleko od toga da je teren bio "preloš" da nije mogao u paketu ući sa Ramovićem.
Crnov.. Da te Bog mili sačuva.
Zeko kakav god da si, za ove si Neymar lično. Makar brzinu unosiš u ekipu. Takođe i Ramović. Sve je odlično sa Vranješom,Haretom,Jovanom ali protiv Čelika. Ovdje nam trebaju što brži igrači i kraj priče!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

ned mar 11, 2018 5:28 pm

exbabilon je napisao/la:
ned mar 11, 2018 5:19 pm
Dobro, ubili smo ih nogama, ogadili im fudbal, imali niz sansi... Budite i vi malo realni, provukli smo se, bili bas losi.
A za bekove... Nemam namjeru nikom crtat nesto, ko je gledao sve je mogao vidjeti.
Niko ne kaze da smo ih ubili nogama ili ogadili fudbal ali pobjeda od 1:0 sasvim zaslužena jer smo imali prilike za razliku od njih, a da je bilo dobro i da ovako treba nastaviti to nije. Naravno da nam ne trebaš crtati svi pratimo Želju otkad znamo za sebe i hvala Bogu imamo oči

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.

Prijava