Dominic je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 8:56 pm
Kospicar je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 8:42 pm
GS se sigurno vrti oko milion KM, a sto se tice Turkish airlinesa, mi smo imali istu ponudu kao i pitari, a ponuda je, dzaba avio prevoz na evropske utakmice i na pripreme, a zivog kesa nema.
Ako je to tacno za Turkish Airlines, ja prvi put cujem da je tako nepovoljan ugovor, sto bi nama onda neko dao Zelji cash i 300 000 KM kao GS? Pitam zbog nekih osnovnih nacela marketinga u jadnom trzistu kakvo je BiH. Daj Boze i 200 000 KM da nam neko da jer bi nam odlicno doslo.
Ja ne znam samo kako tako razmisljas.Prije smo trazili minimalne cifre koje su se kretale od 200,300 ili 500 hiljada KM ali vjerovatno zaboravljas kakva je tad bila situacija u klubu, u kakvim smo govnima bili sto se tice finansija i da smo imali mnogo parazita i zohara unutar samog kluba. U takvim uslovima samo budala ce ti dati novac.
Sad je situacija totalno drugacija, klub je finansijski stabilan, uredjen, posluje transparentno i po zakonu, poreski obveznik, klub ima jaku administraciju, ljude koji su jako sposobni i znaju iskoristiti snagu brenda kakav je Zeljo. Pa samo u dva mjeseca ove godine imali su 101 sastanak sa poslovnim partnerima u BiH i napravili su 380 kontakata..
Misimovic je juce rekao da generalni sponzor treba da pokrije operativnu podlogu za citavu godinu, i meni koji sam laik u vezi toga je jasno da je cifra veca od milion KM na godisnjem nivou, a vec smo poceli da konzumiramo taj novac..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!