Jednostavno receno
DABOGDA MU OTPO
A veceras svi u kafanu !
Eto Lars ne mora sutra na utakmicu.
Štoperi Bogi i Graovac ili koji od njih dvojice s Kemom ako je ko za čelik ?kontranogama je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 7:05 pmBio danas na treningu. Laganica. Nista posebnao za prijavit. Uglavnom sastav za sutra isti kao i za celik osim sto je na desnom beku Hodzic, i to ne izgleda bas dobar ni na treningu.
ko da se sjecam da je Amar spominjao 500.000 KM dok je bio u klubu, vrlo vjerovatno da je ta cifra i ostala kao minimumsajo10 je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 7:17 pmImam jedno pitanje za osoblje koje se vise razumije od mene oko generalnog sponzora. Imali kakvi podataka mahalski/ne zvanicni otprilike koliko bi klub trebao dobiti od GSa za godinu dana? Koliko se cifre krecu. I da li mozda neko zna koliko drugi klubovi kod nas dobijaju, tipa Sarajevo od ovih turaka itd. Bas me interesuje pa bi volio znati. I ako kazem, je sve mahalski nema veze. Moze i na PP.![]()
Ode Letica u Real umjesto BenzemeEric Cantona je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 7:25 pmPod hitno dovesti u napad K. Leticu iz Hajduka.
Zar nije Hadzić,misa mu.kontranogama je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 7:05 pmBio danas na treningu. Laganica. Nista posebnao za prijavit. Uglavnom sastav za sutra isti kao i za celik osim sto je na desnom beku Hodzic, i to ne izgleda bas dobar ni na treningu.
Ouf, to je vec za nase uslove debela cifra...19adi21 je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 7:19 pmko da se sjecam da je Amar spominjao 500.000 KM dok je bio u klubu, vrlo vjerovatno da je ta cifra i ostala kao minimumsajo10 je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 7:17 pmImam jedno pitanje za osoblje koje se vise razumije od mene oko generalnog sponzora. Imali kakvi podataka mahalski/ne zvanicni otprilike koliko bi klub trebao dobiti od GSa za godinu dana? Koliko se cifre krecu. I da li mozda neko zna koliko drugi klubovi kod nas dobijaju, tipa Sarajevo od ovih turaka itd. Bas me interesuje pa bi volio znati. I ako kazem, je sve mahalski nema veze. Moze i na PP.![]()
U nekom od prethodnih obracanja (pretrazi one govore na yt) Misimovic je rekao da je oko 1m potrebno za jednu sezonu sredstava za normalno funkcionisanje kluba (osim ako to sad ja nisam nesto pomijesao, a mislim da nisam), a eto neki dan je izjavio da ce taj sponzor pokriti te operativne troskove u potpunosti. Tako da bi ti to tu negdje trebalo biti. Recimo Zvezda dobija oko 4m € od Gasproma, Partizan oko 1,2m € od mts-a, od ovih podataka do kojih se moze doci.sajo10 je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 7:17 pmImam jedno pitanje za osoblje koje se vise razumije od mene oko generalnog sponzora. Imali kakvi podataka mahalski/ne zvanicni otprilike koliko bi klub trebao dobiti od GSa za godinu dana? Koliko se cifre krecu. I da li mozda neko zna koliko drugi klubovi kod nas dobijaju, tipa Sarajevo od ovih turaka itd. Bas me interesuje pa bi volio znati. I ako kazem, je sve mahalski nema veze. Moze i na PP.![]()
Sta je vama ljudi? Ako od GS dobijemo i 300 000 KM godisnje bice odlicno. Deset godinama se prica da necemo ispod 200 000 KM od GS i po cijenu da nema nista na dresu, sto je i bilo i nismo ga mogli naci jer su najblizi s ponudama bili 50 000 KM ili do 100 000 KM koliko se sjecam. Kone lazu, ne daju ni njima Turci vise. Zaboravljate da je ovo Bosna. Usporedbe s Zvezdom i Partizanom i njihovih GS su neumjesne.19adi21 je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 7:19 pmko da se sjecam da je Amar spominjao 500.000 KM dok je bio u klubu, vrlo vjerovatno da je ta cifra i ostala kao minimumsajo10 je napisao/la: ↑sub mar 10, 2018 7:17 pmImam jedno pitanje za osoblje koje se vise razumije od mene oko generalnog sponzora. Imali kakvi podataka mahalski/ne zvanicni otprilike koliko bi klub trebao dobiti od GSa za godinu dana? Koliko se cifre krecu. I da li mozda neko zna koliko drugi klubovi kod nas dobijaju, tipa Sarajevo od ovih turaka itd. Bas me interesuje pa bi volio znati. I ako kazem, je sve mahalski nema veze. Moze i na PP.![]()